Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από dpresv [Σήμερα, στις 11:51]

είναι κοινό μυστικό ότι όσοι μπούν τώρα είναι οι τελευταίοι που θα κάνουν 12μηνο, η επόμενη σειρά θα κάνει 15-16 μήνες

προεκλογικη αυξηση στρατιωτικης θητειας;

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Later, a friend of mine, Fixxxer, bought from you a copper brazed unit. I have been using this copper unit some times, and its performance is astonishing, so I have sold my aluminium one, and want to buy a copper unit.

The copper unit that I am talking about is the one that has a cross (X) of copper in the base of the container, you know...

Μιχαλη οπως τα λεγαμε...

Τα νεα κανιστρα σπερνουν guys!

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 07:36]

Εγώ θα σού λεγα το α πάντως, είναι η πιο cult συμπεριφορά που δημιουργεί τα πιο έντονα συναισθήματα.

ΟΚ απάντηση όμως δεν πήρα από τον SPC.

Αυτό για μένα λέει πολλά.

Τελικά το Πλαίσιο έλεγξε άμεσα την κάμερα όπως και άλλη μια ίδια, διαπίστωσε το πρόβλημα με τον ήχο, ενώ μια τρίτη κάμερα των 25 έπαιζε μια χαρά.

Δέχεται το RMA, βάζει πιστωτικό και κράτησε το ποσό της νέας κάμερας από το πιστωτικό.

Όλοι ήσαν ευτυχισμένοι.

Αυτό θα πει RMA.

Αρχική απάντηση από dpresv [Σήμερα, στις 11:51]

είναι κοινό μυστικό ότι όσοι μπούν τώρα είναι οι τελευταίοι που θα κάνουν 12μηνο, η επόμενη σειρά θα κάνει 15-16 μήνες

Ότι θέλετε λέτε.

Η θητεία θα πέσει από τους 24 μήνες στους 16 και οι στρατιώτες θα κάνουν 12μηνο όπως γίνεται σήμερα. Παίζει μάλιστα να μειωθεί κι άλλο η θητεία.

Όσο μπορείτε πάρτε αναβολές.

Αρχική απάντηση από mariosalice

Καλό είναι να μην μιλάς με υπονοούμενα. Αν έχεις να προσάψεις κάτι στον spc ή κάντο δημόσια ή στείλε του pm. Μην αφήνεις πράγματα να αιωρούνται.

Καταρχήν να διευκρινίσω ότι η απάντησή μου οφείλεται στην επισήμανση του θέματος από τον astrolabo (μιας και δεν το είχα δει).

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Βρε τον Σωτήρη μια χαρά τον καταλαβαίνω.

Εσένα να δούμε πότε θα σε καταλάβω ..

Προφανώς δεν έπιασες το αστείο το οποίο δεν είχε βέβαια να κάνει με εσένα αλλά τoν Σωτήρη και το Linux (εσύ απλώς αναφέρθηκες ως παράδειγμα συμβουλών του Σωτήρη για Linux προς τρίτο το ότι δλδ αναφέρθηκε το όνομά σου δεν έχει να κάνει με το πρόσωπό σου αλλά απλώς ως δέκτη συμβουλών του Σωτήρη μπορεί κάλλιστα να είχα αναφέρει άλλο όνομα, απλώς εσύ μου ήρθες πρώτος στο μυαλό).

Αν δεν με καταλαβαίνεις επίσης μπορείς απλά να ρωτάς ότι θες (προσωπικά ή δημόσια) χωρίς όμως να αφήνεις υπονοούμενα.

’ντε να κάνουμε άλλη μια προσπάθεια με ένα υποθετικό quiz μια και με ανέφερες.

Σου ζητάω μια κάμερα Logitek των ~75 για ένα Laptop Sony Vaio με επεξεργαστή Core Duo Tκάτι.

Το πληρώνω, το πάω σπίτι το ανοίγω, πετάω το κουτί και διαπιστώνω ότι όταν βάζω την κάμερα, δεν παίζει ο ήχος ούτε το μικρόφωνο.

Τι κάνεις?

Μου λες πνίξου?

Μου δίνεις τα λεφτά μου πίσω ή

Μου δίνει πιστωτικό να αγοράσω κάτι άλλο?

Συνέβη σήμερα σε φίλη μου στο Πλαίσιο.

Ακολουθεί αργότερα η έκβαση....

Αναφορικά με το quiz που αναφέρεις, αν θέλεις απάντηση μπορείς να την έχεις στην πράξη αλλά κάτι τέτοιο απλά δεν το έχεις δοκιμάσει (και αυτό το λέω γιατί από αυτά που γράφεις φαίνεται να το υπονοείς και να εκφράζεις μία δυσαρέσκεια).

Μπορείς επίσης να έχεις απάντηση και από τρίτους για το ίδιο θέμα (πάντα αναφορικά με εμένα).

Δεν καταλαβαίνω όμως προς τι μία τέτοια ερώτηση, σε τέτοιο ύφος (με σαφή υπονοούμενα) χωρίς την παραμικρή αφορμή.

Κάλλιστα βεβαίως θα σου απαντούσα αλλά όχι τώρα δεδομένου του ύφους με το οποίο ρωτάς και τα όσα υπονοείς.

Όλοι ήσαν ευτυχισμένοι.

Αυτό θα πει RMA.

Καμία διαφωνία ότι το RMA του Πλαισίου είναι κορυφαίο. Εξάλλου το έχω ξαναπεί.

Υπάρχουν όμως και αλλού ευτυχισμένοι άνθρωποι (και αυτό το λέω μόνο και μόνο γιατί υπονοείς χωρίς την παραμικρή αφορμή ή αιτία το αντίθετο).

Έχω καταλάβει το ύφος σου Μάριε και δεν θέλω να το παρεξηγώ (ελπίζω πραγματικά να μην υπονοούσες όσα φαίνεται ότι υπονοείς και πριν το αντικρούσεις αυτό σκέψου ότι δεν είμαι ο μόνος που του εξέλαβε έτσι.) αλλά θα πρέπει να εξετάζεις λίγο πιο προσεκτικά αυτά που γράφεις δημόσια τη στιγμή που μπορεί να αφήνουν και την παραμικρή υποψία μομφής προς άλλο πρόσωπο.

Φιλικά

Συλβάνα (. 38-. 45 tm - registered 4/10/2006) :p

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 15:12]

Καλό είναι να μην μιλάς με υπονοούμενα. Αν έχεις να προσάψεις κάτι στον spc ή κάντο δημόσια ή στείλε του pm. Μην αφήνεις πράγματα να αιωρούνται.

Μα δεν υπάρχει υπονοούμενο. Έκανα μια ερώτηση στα ίσια και δεν πήρα απάντηση.

Όταν κάποιος γράφει στο forum και παράλληλα γνωρίζουμε οτι ασχολείται και με διάθεση προιόντων, καλό είναι να ξέρουμε εκ των προτέρων την πολιτική του σε θέματα RMA και τον τρόπο με τον οποίο σκέπτεται ως πωλητής.

Διαφορετικά ας μην έγραφε στο forum και ας έβαζε μια διαφήμιση.

Ε μέχρι τώρα δεν μπόρεσα να καταλάβω τον SPC.

Ο ίδιος με προκάλεσε αναφέροντας το όνομα μου.

Ας απαντήσει αν θέλει, ώστε να μη μένουν σκοτεινά σημεία ...

Διαφορετικά έχω δικαίωμα να εκλάβω και τη σιωπή ως απάντηση και να την ερμηνεύσω κατάλληλα.

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 15:34]

Ούτε εγώ πήρα απάντηση απο σένα εδώ που τα λέμε....αλλά τι να λέμε μάλλον ε?:p

Μα και η σιωπή απάντηση είναι.

Σου δίνει το δικαίωμα να την ερμηνεύσεις με όποιο τρόπο θέλεις.

Το θέμα όμως ήταν off topic στο συγκεκριμένο thread και δεν ήθελα να το συνεχίσω.

Και όλες αυτές οι απορίες προέκυψαν από το χιουμοριστικό του post? από πότε είναι προυπόθεση όποιος ασχολείται επαγγελματικά με τα pc να βάζει διαφήμιση αλλιώς να μην γράφει στο forum?

Λάθος τρόπο επέλεξες να δείξεις την όποια δυσφορία σου προς τον συγκεκριμένο χρήστη.

Αρχική απάντηση από jpavly

Να ξεμπερδεύεις.

Ακόμα καλύτερα, πήγαινε Ναυτικό :p

(’μα πετύχεις κανένα Τριανταφύλλου δώσε του χαιρετίσματα :rofl: )

θα του δωσει αυτος χειραψιες που θα του μεινουν αξεχαστες :hehe:

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 16:32]

Και όλες αυτές οι απορίες προέκυψαν από το χιουμοριστικό του post? από πότε είναι προυπόθεση όποιος ασχολείται επαγγελματικά με τα pc να βάζει διαφήμιση αλλιώς να μην γράφει στο forum?

Λάθος τρόπο επέλεξες να δείξεις την όποια δυσφορία σου προς τον συγκεκριμένο χρήστη.

Πω πω φιλε κοτζαμ admin σηκωθηκε να υπερασπιστει το αδυναμο μελος του φορουμ!

Μιλαμε για χοντρες πλατες...

Μα δεν υπάρχει υπονοούμενο. Έκανα μια ερώτηση στα ίσια και δεν πήρα απάντηση.

Όταν κάποιος γράφει στο forum και παράλληλα γνωρίζουμε οτι ασχολείται και με διάθεση προιόντων, καλό είναι να ξέρουμε εκ των προτέρων την πολιτική του σε θέματα RMA και τον τρόπο με τον οποίο σκέπτεται ως πωλητής.

Ε μέχρι τώρα δεν μπόρεσα να καταλάβω τον SPC.

Ο ίδιος με προκάλεσε αναφέροντας το όνομα μου.

Ας απαντήσει αν θέλει, ώστε να μη μένουν σκοτεινά σημεία ...

Διαφορετικά έχω δικαίωμα να εκλάβω και τη σιωπή ως απάντηση και να την ερμηνεύσω κατάλληλα.

Κοίτα Μάριε, αν θες να παίξουμε τις κουμπάρες θα σου απαντήσω ότι απλώς δεν θα το κάνω.

Το αν υπάρχει υπονοούμενο ή όχι εσύ και μόνο το ξέρεις (όπως έγραψα και παραπάνω και επειδή θεωρώ ότι έχω μία εικόνα του πως σκέπτεσαι, ευελπιστώ πως όχι) αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι δεν είμαι ο μόνος που το εξέλαβε έτσι (για να μην πω ότι είσαι ο μόνος που δεν το εκλαμβάνεις έτσι)!

Αυτό καθώς και την ευθύνη των όσων γράφεις δημόσια αλλά και των συνεπειών αυτών, αν θες τα καταλαβαίνεις, αν θες όχι.

Φαίνεται ότι δεν έκανες τον κόπο να διαβάζεις προσεκτικά αυτά που έγραψα (περί πρόκλησης κλπ) ή απλώς δεν θες να τα καταλάβεις (και λυπάμαι που το λέω αλλά δεν είναι η πρώτη φορά).

Αν το είχες κάνει θα καταλάβαινες ότι αυτά που γράφεις έχουν ήδη απαντηθεί στο προηγούμενο post μου (και δεν κάνω τον κόπο να τα επαναλάβω).

Δεν καταλαβαίνω από πού και ως που έχω υποχρέωση να απαντώ δημόσια στην όποια ερώτηση που αφήνει σαφή υπονοούμενα και να αντικρούω σκοτεινά σημεία και κατάλληλες ερμηνείες που δημιουργούνται στο μυαλό του καθενός χωρίς την παραμικρή αφορμή από εμένα!

Για να στο πω απλά: Αν θες να μάθεις κάτι ρωτάς ότι θες είτε προσωπικά είτε δημόσια αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο!

Εσύ άραγε γιατί επέλεξες αυτόν τον τρόπο και μάλιστα στο Off Topic;

Θεώρησες ότι αυτός ήταν ο ευκολότερος τρόπος να πάρεις την απάντηση που ήθελες;

Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι υπάρχει άλλος σκοπός πίσω από τα post σου αλλά σε παρακαλώ να μην υποτιμάς την νοημοσύνη μας.

Τεσπά για να σου δώσω και την απάντηση που τόσο ζητάς:

Μετά την επιβεβαίωση της βλάβης της κάμερας (υπόθεση λίγων λεπτών) θα είχες τις εξής επιλογές:

1. ’μεση επιστροφή χρημάτων

2. Πιστωτικό για να πάρεις κάτι άλλο όποτε ήθελες.

So simple.

Αυτό θεωρώ ότι κάνει οποιοσδήποτε τρέφει τον στοιχειώδη σεβασμό πρώτα απ όλα στον εαυτό του (και ως άνθρωπο και ως επιχειρηματία).

Για μένα το θέμα κλείνει γιατί θέλω να το θεωρώ ως παρεξήγηση και μόνο και δεν πιστεύω ότι η συνέχισή του έχει να προσφέρει κάτι.

;)

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 16:32]

Δεν έδειξα δυσφορία.

Ερώτηση έκανα για να δω την πολιτική του SPC σε θέματα RMA.

Δεν είπα οτι είναι προυπόθεση να βάζει διαφήμιση όποιος ασχολείται επαγγελματικά με τα pc.

Είπα οτι από τη στιγμή που γράφει στο forum και προωθεί προιόντα σε μέλη του forum, θα πρέπει να περιμένει και ερωτήσεις σαν τη δική μου.

Αν δεν θέλει να δέχεται τέτοιες ερωτήσεις δημόσια και αν δεν θέλει να δεσμευτεί σε θέματα RMA δημόσια, ας μην γράφει και ας βάλει διαφήμιση.

Διαφορετικά ας μην έγραφε στο forum και ας έβαζε μια διαφήμιση για να προωθήσει τα προιόντα του.

Αρχική απάντηση από RootX

Μα το θέμα είναι ότι ο Μάριος, όπως ο ίδιος άλλωστε δηλώνει, δεν διατυπώνει καμία δυσφορία ως προς το επαγγελματικό (δεν υπάρχει άλλωστε καμία αφορμή για κάτι τέτοιο εκτός αν φέρω ευθύνη για πράγματα που αγοράζει από αλλού και δεν το ξέρω).

’ρα η δυσφορία που εσύ (και όχι μόνο εσύ - πιστεύω αλλά και βλέπω) διακρίνεις πηγάζει από κάπου αλλού.

Στην περίπτωση αυτή όμως η εμπλοκή του επαγγελματικού κάθε άλλο παρά εύστοχη είναι (το είπα όσο πιο ευγενικά μπορούσα).

Σου δίνει το δικαίωμα να την ερμηνεύσεις με όποιο τρόπο θέλεις.

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο Μάριε....το μόνο σίγουρο.

Το χιουμοριστικό της υπόθεσης όμως είναι ότι (υπερ)αρκετοί ανθρωποι το έχουν ερμηνεύσει ακριβώς όπως και γω....πράγμα που με χαροποιεί ιδιαίτερα

;)

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 16:45]

Κοίτα Μάριε, αν θες να παίξουμε τις κουμπάρες θα σου απαντήσω ότι απλώς δεν θα το κάνω.

Το αν υπάρχει υπονοούμενο ή όχι εσύ και μόνο το ξέρεις (όπως έγραψα και παραπάνω και επειδή θεωρώ ότι έχω μία εικόνα του πως σκέπτεσαι, ευελπιστώ πως όχι) αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι δεν είμαι ο μόνος που το εξέλαβε έτσι (για να μην πω ότι είσαι ο μόνος που δεν το εκλαμβάνεις έτσι)!

Αυτό καθώς και την ευθύνη των όσων γράφεις δημόσια αλλά και των συνεπειών αυτών, αν θες τα καταλαβαίνεις, αν θες όχι.

Φαίνεται ότι δεν έκανες τον κόπο να διαβάζεις προσεκτικά αυτά που έγραψα (περί πρόκλησης κλπ) ή απλώς δεν θες να τα καταλάβεις (και λυπάμαι που το λέω αλλά δεν είναι η πρώτη φορά).

Αν το είχες κάνει θα καταλάβαινες ότι αυτά που γράφεις έχουν ήδη απαντηθεί στο προηγούμενο post μου (και δεν κάνω τον κόπο να τα επαναλάβω).

Δεν καταλαβαίνω από πού και ως που έχω υποχρέωση να απαντώ δημόσια στην όποια ερώτηση που αφήνει σαφή υπονοούμενα και να αντικρούω σκοτεινά σημεία και κατάλληλες ερμηνείες που δημιουργούνται στο μυαλό του καθενός χωρίς την παραμικρή αφορμή από εμένα!

Για να στο πω απλά: Αν θες να μάθεις κάτι ρωτάς ότι θες είτε προσωπικά είτε δημόσια αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο!

Εσύ άραγε γιατί επέλεξες αυτόν τον τρόπο και μάλιστα στο Off Topic;

Θεώρησες ότι αυτός ήταν ο ευκολότερος τρόπος να πάρεις την απάντηση που ήθελες;

Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι υπάρχει άλλος σκοπός πίσω από τα post σου αλλά σε παρακαλώ να μην υποτιμάς την νοημοσύνη μας.

Τεσπά για να σου δώσω και την απάντηση που τόσο ζητάς:

Μετά την επιβεβαίωση της βλάβης της κάμερας (υπόθεση λίγων λεπτών) θα είχες τις εξής επιλογές:

1. ’μεση επιστροφή χρημάτων

2. Πιστωτικό για να πάρεις κάτι άλλο όποτε ήθελες.

So simple.

Αυτό θεωρώ ότι κάνει οποιοσδήποτε τρέφει τον στοιχειώδη σεβασμό πρώτα απ όλα στον εαυτό του (και ως άνθρωπο και ως επιχειρηματία).

Για μένα το θέμα κλείνει γιατί θέλω να το θεωρώ ως παρεξήγηση και μόνο και δεν πιστεύω ότι η συνέχισή του έχει να προσφέρει κάτι.

;)

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση που μου έδωσες.

Ειλικρινά δεν έχω κανένα παράπονο, ούτε έχω ακούσει τίποτα μεμπτό για την εξυπηρέτηση που προσφέρεις.

Αν πρόσεξες όμως δεν πρόκειται περί βλάβης αλλά περί ασυμβατότητας.

Θα έκοβες πιστωτικό στην περίπτωση αυτή?

Νομίζω οτι τέτοια θέματα έχουν για μας τους καταναλωτές μεγαλύτερη σημασία και δεν θάπρεπε να είναι ταμπού τέτοιες συζητήσεις.

Φιλικά Μάριος

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 16:56]

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση που μου έδωσες.

Ειλικρινά δεν έχω κανένα παράπονο, ούτε έχω ακούσει τίποτα μεμπτό για την εξυπηρέτηση που προσφέρεις.

Εκτιμώ ιδιαίτερα τον τρόπο που σκέπτεσαι και την απάντηση που μου έδωσες.

Φιλικά Μάριος

Και ως συνήθως, αφού μας έκανε μαλλιά κουβάρια, μας στέλνει αδιάβαστους με το τελευταίο του post :D

OK case closed ;)

YΓ Κανόνισε να παρεξηγήσεις κάτι από τις παραπάνω 2 γραμμές και να ξαναρχίσουμε :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.