Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Eπίσης δε θα έφευγα χωρίς σουβενίρ :D

Crucial 5300 CL3 για να πέσουμε σίγουρα σε micron τσιπάκια, 235

post-4012-1416072798,4555_thumb.jpg

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Ότι βάλει ο Trackman στις αγγελίες λίαν συντόμως εγώ δεν το αγοράζω πάντως :p

Τρελό spammέρι.

Αρχική απάντηση από jpavly

Τρελό spammέρι.

ΛΟΛ...

ασχετο...εχει κανεις τον δεκτη digimax ts 3000?

ο κλωνος του yumatu mx που λαμβανει δορυφορικη και επιγεια ψηφιακη..

αν τον εχει μπας και μπορει να ποσταρει καμια φωτο του δεκτη και του τηλεκοντρολ γιατι σκεφτομαι να τον παραγγειλω σημερα?

Χαρη τσεκαρε το www.satleo.gr ισως βρεις εκει φωτογραφιες που θες ή κατι αλλο που να σε ενδιαφερει.

Σκεφτομουνα να παρω και εγω εναν κλωνο yumatu combo, αλλα με ξενερωσε το γεγονος οτι αναβαθμιζεται μονο μεσω serial com και θελει καθε βδομαδα νεο firmware για να "βλεπεις" καναλια ;)

Περιμενω νεα σου αν τον παρεις!

Ανδρεα ερχεσαι ελλαδα μαν?

Αντε να κανονισουμε κανενα καφεδακι :D

Αρχική απάντηση από jpavly

Τρελό spammέρι.

Aν δεις πριν μερικές μέρεις είχα κάνει πόστ....Track him στις αγγελίες.....Spammeri του κερατά..........

Παίδες έχω πρόβλημα, πούλησα στο emarket τo w/c μου, μίλησα με το παιδί 40 λεπτά και βάλε από κινητό για να του πω τι να κάνει(και φαινότανε οκ παιδί), δε του έδωσα το ψυγείο που δεν ήθελε ενώ χτύπησε για όλο το πακέτο, πλήρωσα αρκετά παραπάνω μεταφορικά για να το στείλω με αντικαταβολή με acs, και τώρα το πούλο!2 εβδομάδες δεν έχει πάει να το πάρει, μηνύματα τηλέφωνα δε το σηκώνει!Είναι στη Σαλαμίνα αυτός, τι να κάνω? :S:S

Αρχική απάντηση από giorgos th.

σου ειχε βαλει τα λεφτα απο πριν σε λογαριασμο?

Aντικαταβολή! :(

Tελευταία φορά!Όποιος πρόλαβε πρόλαβε ! :p

Αρχική απάντηση από giorgos th.

εμ κι εσυ....τι αντικαταβολη...τραπεζιτσα κι αγιος ο θεος..

To Πάθημα μάθημα......... Ζήτω οι τράπεζες και ας μας τρώνε τα λεφτά με τα δάνεια! :p

Αρχική απάντηση από deninho

στην αντικαταβολή, δεν πρέπει να πλερώσει για να παραλάβει; :confused:

Nαι, αλλά πλήρωσα τζάμπα μεταφορικά (15ευρος) +ταλαιπωρία+ άντε να επιστρέφεται και άντε να τα ξαναπουλάς, δεν είναι για τα χρήματα τόσο όσο για τη γαϊδουριά που σε βάζει σε άλλο τόσο ταλαιπωρία....

μολις γυρισα απο λαρισα. γραφτηκα στο τει,πηρα το πασο μου(πως θα κυκλοφορουμε φθηνοτερα? :p ) εκανα γυρες στο κεντρο και φυσικα πηγα στο πλαισιο. ενα εχω να πω. το μεγαλυτερο καταστημα με υπολογιστες που εχω δει!!!! ειχε και τις μητρικες για conroe στημενες πανω σε μια βαση... ειδα και ενα φορητο με 19αρα οθονη, δλδ τη φορητος desktop κανονικο ηταν εκεινο το πραγμα.

και φυσικα εκανα και τις απαραιτητες γνωριμιες με φοιτητριες!

Εντομεταξύ ποιός "κακούλης" adminάκος αφαίρεσε μηνύματα από τον Trackman?Μη το ζορίζετε το παλικάρι καίγεται να πουλήσει λέμεεεε!!! :p:P:P:P

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

και φυσικα εκανα και τις απαραιτητες γνωριμιες με φοιτητριες!

Kαλά εσύ δεν έψαχνες σπίτι για τη κοπέλα σου?

:o :o

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.