Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

πολυ νεκρα ρε παιδια, τι παθατε ολοι?

Αρχική απάντηση από astrolabos

Βαράμε περίεργους :hehe::p

σε διεκοψα παλι απο καμια σοβαρη δουλεια? :hehe: :hehe: :p

Είσαι περίεργος, ε; :p

τελικα τι εγινε αλλο flash games δεν εχει? δεν εχεις ποσταρει κανενα προσφατα!

Περιμένω να με περάσεις πρώτα και μετά :p

μπα δεν το βλεπω.. :p :whistling :whistling εκεινο με τις φουσκες ηταν τελειως βλακεια!

http://get.live.com/messenger/overview

α εγω δωρεαν δεν βαζω στο πισι μου! αμα δεν πληρωσω δεν νιωθω! :p

Καλά όλα αυτά, αλλά το υπονοούμενό μου το έπιασες, έτσι; (δε χρειάζεται να μου απαντήσεις)

Το "Πείτε ό,τι θέλετε" δεν είναι "Κάντε chat όσο θέλετε".

Μεταφραση του Mini-Me (απο το Austin Powers) απο τον αντεννα... = εγω-ζουμπας ΗΜΑΡΤΟΝ!:slap:

Θυμαμαι και μια αλλη κορυφεα οπου μετεφραζε το the fridge is pathetic = το ψυγειο ειναι

παθητικο:tomato: :tomato:

το κατεβασαν,το αναβαθμησαν,το σηκωσαν και τωρα πρπει να τρεχεις και τα cpu test στο 2005 για να το κανει approved...

Επισης...λεω να δοκιμασω να βγαλω κανα σκορ με 4Χopteronτι λετε?Θα κανει τιποτα καλο στο 2006 ή με εναν conroe θα ιεμαι καλυτερος?

bTW η cell shock θα παρει ολων των εταιριων(ozc,G.Skill κτλ) τα σωβρακα

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33839

Αρχική απάντηση από defiant

Μεταφραση του Mini-Me (απο το Austin Powers) απο τον αντεννα... = εγω-ζουμπας ΗΜΑΡΤΟΝ!:slap:

Θυμαμαι και μια αλλη κορυφεα οπου μετεφραζε το the fridge is pathetic = το ψυγειο ειναι

παθητικο:tomato: :tomato:

λολ αλλα παντως οι χειρωτερες μεταφρασεις EVER ειναι σιγουρα του στουντιο τριτον του αντ1 στη μεταφραση του dragonball z μιλαμε ΕΣΧΟΣ!!!!!!!!! ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ!!!

τελειώσαμε με πανεπιστήμιο, κανονίσαμε λογαριασμούς - τράπεζες, καθαρίσαμε σπίτι, πουλήσαμε πράματα, ταχυδρομήσαμε πράματα κτλ...

Σε τρεις ώρε φεύγω από York και Τετάρτη από Λονδίνο επιστροφή. Τα ήπιαμε (ξανά) κιολας χθες, συγκινημένος θα έλεγα που τα αφήνω πίσω, ένας χρόνος (300μέρες εδώ) στα ξένα

Αυτήν την τελευταία 'τουριστική' εβδομάδα πήγα και σε καταπληκτική έκθεση του μουσείου του Υοrk με τον Μ.Κωσταντίνο ο οποίος σύχναζε αρκετά εδώ (3o αιώνα). Τρίκλινες βασιλικές, ζωγραφική, θέατρο, οργανωμένος στρατός, 'εν τούτω νίκα', ψηφιδωτά, λατινικές - ελληνικές επιγραφές, φοβερά κοσμήματα μέχρι και τον 4ο αιώνα που την αφήσαν την Bρετανία στο έλεος των ούγκα μπούγκα ΑγγλοΣαξόνων που ήρθαν από Δανία πλευρά. Ε τα ρημάξαν όλα, τα αμέσως επόμενα εκθέματα ήταν για το κυνήγη αγρίων ζώων (πολιτισμικό σοκ) ενώ πιο μετά οι Bικινγκς θεωρούνταν πολιτισμένοι επειδή έχ$ζαν σε συγκεκριμένο μέρος (σα τις γάτες δηλαδή).

Θα μου λείψουν οι μεθοδικοί ουγκα-μπούγκα Αγγλάρες.

Αρχική απάντηση από SlotKiller

Τι ειναι αυτο?

Το τριτο της σειρας?

Τωρα βγηκε? εντυπωσεις?

Το τρίτο αλλά δεν παίζει κανείς από τα πρώτα 2 είναι 10 χρόνια μετά.

Μέτριο και όπως είπα πάνε να το κάνουν "Friday the 13th"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.