Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ea6gka

η μπιφτεκουπολη πεφτει μακρια ρα, μεχρι να φτασω σπιτι θα εχω χωνεψει και θα θελω και αλλο...

10 λεπτα ειναι βρε χελωνα....:p :P :p :P

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka [Χθες, στις 23:44]

η μπιφτεκουπολη πεφτει μακρια ρα, μεχρι να φτασω σπιτι θα εχω χωνεψει και θα θελω και αλλο...

Θα σου δώκουμε να φας διπλή μερίδα :hehe:

ερωτηξη κρισεως!

Η χαρτοπετσετα ειναι αγωγιμη..???

Και ομως ειναι σοβαρη ερωτηση...δεν κανω πλακα!

Λαθος απαντηση στοιχιζει 150€...

Αρχική απάντηση από ΝTG

ερωτηξη κρισεως!

Η χαρτοπετσετα ειναι αγωγιμη..???

Και ομως ειναι σοβαρη ερωτηση...δεν κανω πλακα!

Λαθος απαντηση στοιχιζει 150...

Ανάλογα τι θες να κάνεις.

Σαν υλικό, δεν είναι αγώγιμο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το βάλεις πάνω στη μητρική σου.

Με το τρίψιμο μπορεί να μαζέψει στατικό φορτίο (στατικό ηλεκτρισμό).

Επίσης δεν σημαίνει ότι με αυτό θα πιάσεις το κομμένο καλώδιο των 220 :p

Εργοτελάρααααααααας.....Εργοτελης-Οφη 2-0!!!! η superliga ανοικει στον εργοτέλη!!!! Εργοτελη εισαι ομαδα εθνικής....λάμπεις σαν αστέρι...Ελα ολοι μαζί...υποκλιθήτε σιγα σιγα στον γίγαντα της Κρήτης και πάσις Ελλαδας (αυτός και ο Χριστόδουλος που λέμε...). Μια ζωη Εργοτελης. Μια ζωη αληθινος. leave strong. Feel the passion of beeing a part of pae Ergotelis...Αυτην την ημερομηνια σημειώστε την. Είναι η μέρα που τα περήφανα Οφακια πήγαν σπίτι τους κλαμμενα και στο γήπεδο σιγοψηθιρίζανε τον ύμνο του Εργοτελη....

Ηροδοταρα ρε προδοτες Εργοτελακια!!! :p

Μεχρι κι η μανα μου, κανει ειδικη μνοια@τηλεφωνο καθε φορα που κερδιζει ο Εργοτελης που εχει να δει μπαλα απο την εποχη του Αναστοπουλου+Σαραβακου. Ακολουθως λαμβανει τα εγκωμιαστικα μου σχολια για τα Ελληνικα ποδοσφαιρικα δρωμενα και κλεινουμε αγαπημενοι το τηλεφωνο...

Γαλατικο χωριο η Κρητη...

Ετσι και παραμεινουν οι 2 ομαδες στην... superleague (καρα-lol) -πραγμα πολυ χλωμο καθως δεν υπαρχει χωρος/υποδομη/φιλαθλοι για 2 ομαδες στο νησι- θα θρηνησουμε θυματα απο... μπαλωθιες τα επομενα χρονια. Λογικα ο ΟΦΗ-ς θα σβησει παντως.

Αρχική απάντηση από Chosen

Έχει και ύμνο ο Εργοτέλης;

Ο Εργοτέλης? Απο τι βλέπω σκίζεις στα ποδοσφαιρικά δρώμενα...το παγκρήτιο στάδιο είναι η έδρα του (22,000 θεατες), έχει 11,000 τουλαχιστον οπαδούς και είναι τρίτος στην superliga. 15 βαθμο'υς έχει ο ΟΣΦΠ, μετά δεν θυμάμαι ποσους εχει ο ΠΑΟ και μετά ειναι ο Εργοτέλης με 8 βαθμους. Τι μου λες τωρα. Θα τρελαθούμε τελείως...ο Εργοτέλης πάει Ευρώπη.

Αρχική απάντηση από disssconected [Σήμερα, στις 13:10]

Ο Εργοτέλης? Απο τι βλέπω σκίζεις στα ποδοσφαιρικά δρώμενα...το παγκρήτιο στάδιο είναι η έδρα του (22,000 θεατες), έχει 11,000 τουλαχιστον οπαδούς και είναι τρίτος στην superliga. 15 βαθμο'υς έχει ο ΟΣΦΠ, μετά δεν θυμάμαι ποσους εχει ο ΠΑΟ και μετά ειναι ο Εργοτέλης με 8 βαθμους. Τι μου λες τωρα. Θα τρελαθούμε τελείως...ο Εργοτέλης πάει Ευρώπη.

εισαι 3ος σε 5 αγωνες και θες ακομα 25 αγωνιστικες για να δεις αμα θα βγεις ευρωπη.θα παει ευρωπη?ταξιδακι αναψυχης ισως........

γιατι καλυτερες ομαδες απο Εργοτελη υπαρχουν σιγουρα εκτος απο ΠΑΟ ΟΣΦΠ ΑΕΚ ακομα μιση ντουζινα.

ΠΑΟΚ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑ ΞΑΝΘΗ....λες στο τελος να εισαι πανω απο αυτους?μπααααα.........

(και για να μην παρεξηγιομαστε.μια χαρα ομαδουλα εχει ο εργοτελης.αλλα μην τα παραλεμε κιολας)

Ε, ναι οκ. Δεν λέω. Ακόμα αρχή είναι. Όμως απο τι είδα χθες με τον ΟΦΗ έχει κάνει ο Εργοτέλης πολύ καλή ομάδα. Και έχασε πολλες ευκαιρίες. 4 τετ-α-τετ φάσεις σίγουρα γκολ που οι δύο ήταν offside (παιζόταν), ένα δοκάρι και 2 καλές κεφαλιές που τις έπιασε ο Σηφάκης. Τα δύο γκολ που έβαλε ήταν θεαματικά και άπιαστα γκολ. Πολύ ωραίες φάσεις.

Από Ελλάδα γουστάρω τρελά Εργοτέλη (αν και υποστηρίζω από μικρός Ολυμπιακό...) για τη διαφορετική νοοτροπία της διοίκησης και των οπαδών, πολύ πριν την όποια Super League (που και καλά θέλει να αλλάξει το πρωτάθλημα) Φέτος, βέβαια, δεν μαζεύει τόσο πολύ κόσμο και δεν καταλαβαίνω το γιατί :(

Αρχική απάντηση από Chosen

Προς PS3 fan(boy)s: LMFAO !

Απλα ντροπη τους....

αλλο το να δινεις μερικα εξτρα επι πληρωμης, και αλλο το να αγοραζεις ενα κενο παιχνιδι και να τα σκας για καθε πιστα και αυτοκινητο online :TD:

ελπιζω οτι ολα αυτα ειναι μονο μια παρεξηγηση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.