sotiris Σεπτέμβριος 22, 2006 #19721 Σεπτέμβριος 22, 2006 Για μάσα μέσα εννοείται Ρε παίδες, δεν θά χετε ένα μικρό πρόβλημα συννενόησης? Έχετε αρχίσει προπόνηση τη γλώσσα του σώματος?
spc Σεπτέμβριος 22, 2006 #19722 Σεπτέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από sotirisκομμουνιστικές- κινεζούλες Είναι όπως λέμε κομμουνιστικός άνθρωπος και όχι κομμουνιστής άνθρωπος;
sotiris Σεπτέμβριος 22, 2006 #19723 Σεπτέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από spc Είναι όπως λέμε κομμουνιστικός άνθρωπος και όχι κομμουνιστής άνθρωπος; Κομμουνιστής: ,ους., αναφέρεται σε αυτόν που έχει κομμουνιστικές πεποιθήσεις (π.χ. astrolabos κι ας κλέβει τα win). Κομμουνιστικός, -ή, ό, επίθ., αναφέρεται στο αντικείμενο που εκφράζει -με το έργο του- τη θεωρία που πιστεύει ο κομμουνιστής. Συνώνυμα: καρι0λίτσα, π0υτανίτσα etc. Αντώνυμα: μάνα, αδερφή Θα μπορούσα να το διατυπώσω και πιο χριστιανικά βέβαια, σχιστομάτισσες κορασίδες που ασπάζονται την κοινοκτημοσύνη. Ελπίζω να αποσαφηνίστηκε η απορία σου
spc Σεπτέμβριος 22, 2006 #19725 Σεπτέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris Κομμουνιστής: ,ους., αναφέρεται σε αυτόν που έχει κομμουνιστικές πεποιθήσεις (π.χ. astrolabos κι ας κλέβει τα win). Κομμουνιστικός, -ή, ό, επίθ., αναφέρεται στο αντικείμενο που εκφράζει -με το έργο του- τη θεωρία που πιστεύει ο κομμουνιστής. Συνώνυμα: καρι0λίτσα, π0υτανίτσα etc. Αντώνυμα: μάνα, αδερφή Θα μπορούσα να το διατυπώσω και πιο χριστιανικά βέβαια, σχιστομάτισσες κορασίδες που ασπάζονται την κοινοκτημοσύνη. Ελπίζω να αποσαφηνίστηκε η απορία σου Μα δεν είχα καμία απορία. Αλλά αυτή είναι η πνευματική κατάντια σου. Θες να μας πεις δλδ ότι προτιμάς να πιστέψουμε ότι αναφερόσουν στις συμπαθείς Κινεζούλες ως αντικείμενα και όχι ότι απλώς είσαι αγράμματος.
sotiris Σεπτέμβριος 22, 2006 #19726 Σεπτέμβριος 22, 2006 Οι άντρες (όπου άντρας, παράγωγο του ανθρώπου, άνω + θρώσκω = πάνω από 100Kg (στο SI τα Kg)) αμέσως έπιασαν το υποννοούμενο (ελπίζω να μην κατέβηκε και κάτω από 100 ο Γιάννης γιατί θα ... κόψω το παγωτό!) : Αρχική απάντηση από YDinopoulosΚαι θα τις προσεξω "ιδιαιτερα" :devil: Οι διφορούμενοι, που σχετίζουν την forum-ική τους καριέρα στην προσωπική τους "σχέση" με έναν εκ των αδμίν, προτιμούν να παραβλέπουν την πραγματικότητα και εγκλωβισμένοι στο περιορισμένο οπτικό πεδίο που τους ορίζουν οι ωσάν τα άλογα σέρνοντα κάρο παρωπίδες τους, να κάνουν λόγο για αντικείμενα, συμπάθειες -ως προς την κίτρινη φυλή- και γενικότερα σπασμωδικές κινήσεις προσπαθώντας να πείσουν ότι κάποιος που γράφει πέντε σειρές* πρόταση χωρίς τελεία, σαν τον Umberto Eco -εγώ είμαι αυτός, είναι αγράμματος, ή ακόμη χειρότερα, χαμηλού πνευματικού επιπέδου, τόσο χαμηλού που δεν ξέρει καν να χρησιμοποιεί τα σημεία στίξης - όπως χαρακτηριστικά γράφει το κείμενο που επισυνάπτεται κάτω από την εκάστοτε παπαρολογία του συγκεκριμένου "διφορούμενου". Την καλησπέρα μου *5 σειρές @ 1920x1200 εννοείται Αρχική απάντηση από MaGiCMaN απο μπαμπινιωτη ειναι? :hehe: Είσαι μικρός ακόμη για να παίζεις σε τέτοιες μάχες κορυφής, μετά τα 3000 post θα μπορέσεις να συμμετάσχεις και εσύ. keep spamming και τό 'χεις
magicman Σεπτέμβριος 22, 2006 #19727 Σεπτέμβριος 22, 2006 πανω απο 3000 ειναι δλδ η κατηγορια βαρεων βαρων? ε τοτε εγω παιζω στην μικρη!
SLN Σεπτέμβριος 22, 2006 #19728 Σεπτέμβριος 22, 2006 Πω πω, εχει ανεβει το "επιπεδο" στο Π.Ο.Θ. Παλια πεταγες ενα smiley ( ) και "του την ειχες μπει" του αλλουνου. Πλεον πρεπει να διαβασεις 3-4 φορες τα ποστ για να πιασεις ολες τις σποντες που εμπεριεχονται. Επιτελους οι παραινεσεις του .38-.45 επιασαν τοπο. Το επιπεδο του lab ανεβηκε! Μπραβο Σωτο*. *Να τονισω αλλη μια φορα την απεχθεια μου στους αντμιν που απομακρυναν με υπουλα και δολια μεσα αυτο το φωτεινο παραδειγμα "χρηστη-λογιου-επιστημονα-λινουξα". Το παθημα με τον unsto δεν εγινε μαθημα τελικα.
jpavly Σεπτέμβριος 22, 2006 #19729 Σεπτέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από DJD Παρασκευή 29 του μήνα καλά δεν είναι για να μασαμπουκιάσουμε; Για ρίχτε ιδέες για το που.. αν είναι να μαζευτούμε σίγουρα τα άτομα να κλείσουμε και τραπέζια Λέω να κάνω κι εγώ την εμφάνιση μου...
magicman Σεπτέμβριος 22, 2006 #19730 Σεπτέμβριος 22, 2006 μας εχουν πρηξει με τους προεκλογικους αγωνες... πριν λιγο χτυπαει το τηλ. το σηκωνω και ακουω ενα ηχογραφημενο μηνυμα τοπικου ''αρχωντα''
astrolabos Σεπτέμβριος 22, 2006 #19731 Σεπτέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 13:52] Είσαι μικρός ακόμη για να παίζεις σε τέτοιες μάχες κορυφής, μετά τα 3000 post θα μπορέσεις να συμμετάσχεις και εσύ. keep spamming και τό 'χεις
jpcupra Σεπτέμβριος 22, 2006 #19732 Σεπτέμβριος 22, 2006 φαγητο??διαβασα καλα???:happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2:
ea6gka Σεπτέμβριος 22, 2006 #19733 Σεπτέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 13:52] Είσαι μικρός ακόμη για να παίζεις σε τέτοιες μάχες κορυφής, μετά τα 3000 post θα μπορέσεις να συμμετάσχεις και εσύ. keep spamming και τό 'χεις μετα τα 3000 ειναι το VIP club.
astrolabos Σεπτέμβριος 22, 2006 #19734 Σεπτέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από SLN Πω πω, εχει ανεβει το "επιπεδο" στο Π.Ο.Θ. Παλια πεταγες ενα smiley ( ) και "του την ειχες μπει" του αλλουνου. Πλεον πρεπει να διαβασεις 3-4 φορες τα ποστ για να πιασεις ολες τις σποντες που εμπεριεχονται. Επιτελους οι παραινεσεις του .38-.45 επιασαν τοπο. Το επιπεδο του lab ανεβηκε! Μπραβο Σωτο*. *Να τονισω αλλη μια φορα την απεχθεια μου στους αντμιν που απομακρυναν με υπουλα και δολια μεσα αυτο το φωτεινο παραδειγμα "χρηστη-λογιου-επιστημονα-λινουξα". Το παθημα με τον unsto δεν εγινε μαθημα τελικα. Και εδώ βλέπετε το καρτέλ των χημικών σε δράση. Χού ρε!
spresv Σεπτέμβριος 22, 2006 #19735 Σεπτέμβριος 22, 2006 Εδω και 1-2 μερες η γραμμη μου σερνεται (vivo full) οποτε λεω να παρω ενα τηλ να δω τι γινεται... Αφου περιμενω καμποση ωρα, απανταει μια ευγενεστατη κοπελα, που με συνδεει με ενα τεχνικο, επισης ευγενεστατο. Ιδου ο διαλογος μεταξυ εμου, του τεχνικου, και ενος 2ου τεχνικου (με italics αυτο που υποτιθεται ελεγαν ο ενας στον αλλο κ εγω δεν ακουγα):Τεχνικος: Σε ποια περιοχη ειστε?spresv: Αιγαλεωτεχνικος2: Τι θες να σου φερω? Τ: Οδος?s: *****τεχνικος2: Ελα μωρε, γ*μησ τον, παμε να φυγουμε Τ: Ξεκολλα ρε, πελατης λιανικης ειναι. Φυγε εσυ αν θεςΤωρα εγω φταιω να του κανω μια ωραιοτατη αναφορα στον υπευθυνο? Αν και για καποιο λογο διαισθανομια οτι και η συμπεριφορα του υπευθυνου μπορει να μην διαφερει πολυ...
unstoppable Σεπτέμβριος 22, 2006 #19736 Σεπτέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka μετα τα 3000 ειναι το VIP club. Συζητιετε να ανεβει το οριο γιατι εχουμε γινει πολλες.... :tomato:
Chosen Σεπτέμβριος 22, 2006 #19737 Σεπτέμβριος 22, 2006 Πωπω, τι κουτάρα το Antec P160, έχω πάθει πλάκα. Τρελοί χώροι και 6.5 κιλά.Η δε ποιότητα, ασύλληπτη, το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
ea6gka Σεπτέμβριος 22, 2006 #19738 Σεπτέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen Πωπω, τι κουτάρα το Antec P160, έχω πάθει πλάκα. Τρελοί χώροι και 6.5 κιλά.Η δε ποιότητα, ασύλληπτη, το συνιστώ ανεπιφύλακτα. φωτος ρα!
Athens2004 Σεπτέμβριος 22, 2006 #19739 Σεπτέμβριος 22, 2006 Spc , η απάντηση μου στην απογευματινή πρόταση
SlotKiller Σεπτέμβριος 22, 2006 #19740 Σεπτέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen Πωπω, τι κουτάρα το Antec P160, έχω πάθει πλάκα. Τρελοί χώροι και 6.5 κιλά. Η δε ποιότητα, ασύλληπτη, το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Το εχω εδω και ενα μιση χρονο! Τελειο!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.