GoriLLakoS Σεπτέμβριος 16, 2006 #19561 Σεπτέμβριος 16, 2006 Ποιος εχει ορεξη να κανουμε το Lab ακομα καλυτερο και να συναγωνιζομαστε vr-zone και Tom's Hardware??? Να σηκωσει το χερι του και να αρχισει να σκεφτεται τι πρεπει να κανουμε λοιπον... [ασχετο mod on]Δηλωνω πολυ χαρουμενος και ευτυχισμενος...και ολα αυτα απο ενα τραγουδι που καθε φορα που το ακουω μου φτιαχνει την ορεξη.....τις περισσοτερες φορες...μετα απο πολλες επαναληψεις τα βαριεμαι..αλλα αυτο μ'αρεσει ολο και πιο πολυ..:D:D:D[/ασχετο mod off]
mariosalice Σεπτέμβριος 16, 2006 #19562 Σεπτέμβριος 16, 2006 Να χαρώ τους αρχιερείς της διαφθοράς. Όλοι βάζουν το δάκτυλο να γλύψουν το μέλι. Όλοι? Κάποιοι προτίμησαν την ασπαρτάμη.
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 16, 2006 #19563 Σεπτέμβριος 16, 2006 Hipro->GoriLLakoS->Tyrou στο εργαστηριο του Hipro πριν απο μαι βδομαδα...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 16, 2006 #19564 Σεπτέμβριος 16, 2006 Γιατι μου πεφτει η γραμμη ανα 3 λεπτα...:rant: :rant: Οτενετ εχω μη αναβαθμησμενη...
mariosalice Σεπτέμβριος 16, 2006 #19565 Σεπτέμβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 20:15] http://www.soundandfury.tv/pages/rumsfeld.html η τακτικη του FDA ειναι πως ολα ειναι ενταξει, μεχρι να αποδειχθει οτι υπαρχει προβλημα. βεβαια, σε καποιες συσκευασιες, γραφει ποια ειναι η μεγιστη ημερησια επιτρεπομενη ποσοτητα. Το FDA είναι μια από τις καλύτερες και πιο ακέραιες υπηρεσίες που υπάρχουν παγκόσμια. Κάνει τη δουλειά του με θαυμαστό τρόπο. Η τακτική του είναι να απαιτεί πολύχρονες μελέτες σε κάθε νέα ουσία ή φάρμακο. Για κάθε έγκριση που δίνει, δημοσιεύει όλες τις έρευνες που έχουν γίνει. Μπορεί ο καθένας να δει και να ενημερωθεί για τις εγκρίσεις, ακόμα και από το Internet. Οι διαδικασίες είναι καθαρές και δεν επιτρέπουν αμφισβήτηση από κανένα. Μακάρι και ο δικός μας Οργανισμός φαρμάκων να είχε το ένα χιλιοστό της οργάνωσης και της αποτελεσματικότητας του FDA. Ουσιαστικά είναι ο μόνος οργανισμός παγκόσμια που προστατεύει πραγματικά την δημόσια υγεία, ελέγχοντας τρόφιμα, και φάρμακα. Αν δεν υπήρχε το FDA, οι φαρμακευτικές εταιρίες θα μας πουλούσαν υγρό της φωτιάς για τον πονοκέφαλο και ουρές σαλαμάνδρας για την ανικανότητα, με άπειρες παρενέργειες. Η άρνηση του FDA να δώσει έγκριση κυκλοφορίας στην ασπαρτάμη, οδήγησε στη διάλυση του οργανισμού για λίγους μήνες, μέχρι να παρει άδεια η ασπαρτάμη, με αδιαφανείς διαδικασίες. Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 20:49] Ποιος εχει ορεξη να κανουμε το Lab ακομα καλυτερο και να συναγωνιζομαστε vr-zone και Tom's Hardware??? Να σηκωσει το χερι του και να αρχισει να σκεφτεται τι πρεπει να κανουμε λοιπον... Σάββατο βράδυ είναι, πώς να μην είσαι ευτυχισμένος. Καλή διασκέδαση. Για το thelab .... Το θέμα είναι αν θέλουν να ανέβει αυτοί που το φτιάξαν. Χρειάζεται πάντως λίγη προσπάθεια ακόμα ... σε επίπεδο forum αρχικά. ΥΓ. Θέλω μια καλή κεραία εσωτερικού χώρου για τηλεόραση (PCTV pinnacle USB DVB-t). Έχω μια αλλά δεν πιάνει καλό σήμα. Αν υπάρχει και κάποια άλλη ιδέα .... Επίσης ψάχνω OCZ DDR PC4000 και πάνω 2x1MB kit. Υπάρχουν πουθενά Ελλάδα και σε τι τιμές?
unstoppable Σεπτέμβριος 16, 2006 #19566 Σεπτέμβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Ποιος εχει ορεξη να κανουμε το Lab ακομα καλυτερο και να συναγωνιζομαστε vr-zone και Tom's Hardware??? Να σηκωσει το χερι του και να αρχισει να σκεφτεται τι πρεπει να κανουμε λοιπον... [ασχετο mod on]Δηλωνω πολυ χαρουμενος και ευτυχισμενος...και ολα αυτα απο ενα τραγουδι που καθε φορα που το ακουω μου φτιαχνει την ορεξη.....τις περισσοτερες φορες...μετα απο πολλες επαναληψεις τα βαριεμαι..αλλα αυτο μ'αρεσει ολο και πιο πολυ..:D:D:D[/ασχετο mod off] Καλα toms hardware λιγο δυσκολο να φτασουμε, το vr-zone παλευετε
deninho Σεπτέμβριος 16, 2006 #19567 Σεπτέμβριος 16, 2006 Μάριε, 2*1mb λίγο δύσκολο να βρείς Με μια γρήγορη ματιά δε βρήκα κάτι, αλλά ίσως να μπορείς να παραγγείλεις GoriLLakoS, τι ακριβώς σκέφτεσαι ο ποιητής με αυτό που είπες;
greekfragma Σεπτέμβριος 17, 2006 #19568 Σεπτέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από mariosalice [Χθες, στις 21:59] ΥΓ. Επίσης ψάχνω OCZ DDR PC4000 και πάνω 2x1MB kit. Υπάρχουν πουθενά Ελλάδα και σε τι τιμές? 2 γιγα Gskill 500αρες σου κανουν?
o polonos Σεπτέμβριος 17, 2006 #19570 Σεπτέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 10:17] Καλημερααα! Που την ειδες???
mariosalice Σεπτέμβριος 17, 2006 #19571 Σεπτέμβριος 17, 2006 Το πρωί ήταν υπέροχα.Τώρα πάει και χαλάει.
sotiris Σεπτέμβριος 17, 2006 #19572 Σεπτέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από SLNΣορρυ αδερφε, αλλα 1) 10 χρονια στην "φωλια του κουκου" εχω ακουσει απειρες ιστοριες απο ανακαλυψεις "στην τυχη" τις οποιες τις διαδιδουνε οι ακυροι για να νιωθουνε καλυτερα και να ελπιζουνε οτι μπορει να τους... κατσει αυριο το νομπελ αμα συνεχισουνε να ξυνουνε με τον ιδιο ζηλο. Sorry bro, αλλά κάποια facts: είναι πολλά αυτά που ανακαλύφθηκαν στην τύχη. π.χ. διάβαζα στον mc-μούρη (ιντερλούδιο σελίδας 1029) για τον Flemming και την πενικιλίνη. [αντιγραφή βιβλίου] Η αλληλουχία γεγονότων που μνημονεύεται ως "το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα καλοτυχίας σε ολόκληρη την ιστορία της επιστήμης" συνέβη στα τέλη καλοκαιριού του 1928, όταν ο Σκωτσέζος βακτηριολόγος Αλεξάντερ Φλέμινγκ έφυγε για διακοπές, αγήνοντας στο εργαστήριό του ένα δισκίο για καλλιέργειες που είχε πρόσφατα εμβολιαστεί με το βακτήριο Staphylococus aureus. Κατά την απουσία του Φλέμινγκ έλαβε χώρα, μια απίστευτη αλυσίδα γεγονότων. Αρχικά, ένα κύμα ψύχους που διήρκεσε 9 μέρες μείωσε τόσο τη θερμοκρασία που επικρατούσε στο εργαστήριο, ώστε το βακτήριο που υπήρχε στο δισκί δεν μπορούσε να αναπτυχθεί. Το ίδιο διάστημα σπορία από μια αποικία της μούχλας Penicillium notatum που αναπτυσσόταν στο πάτωμα, μεταφέρθηκαν από κάποιο ρεύμα αέρα στο εργαστήριο του Φλέμινγκ και κατέληξαν στο δισκίο καλλιέργειας. Στη συνέχεια η θερμοκρασία αυξήθηκε και άρχισαν να αναπτύσσονται ταυτόχρονα τα βακτήρια Staphylococcus και Penicillium. Επιστρέφοντας από τις διακοπές του, ο Φλέμινγκ άδειασε το δισκίο σε ένα δοχείο με αντισηπτικό, σκοπεύοντας να το αποστειρώσει. Προφανώς όμως, το δισκίο δε βυθίστηκε ολόκληρο στο αντισηπτικό, γιατί όταν ύστερα από μερικές μέρες το μάτι του Φλέμινγκ έπεσε τυχαία εκεί, πρόσεξε κάτι που άλλαξε τη ροή της ανθρώπινης ιστορίας. Παρατήρησε, συγκεκριμένα, ότι η ανάπτυξη της μούχλας Penicillium διέλυε τις αποικίες του σταφυλόκοκκου. [/αντιγραφή] Και η συνέχεια γνωστή. Παρ'όλο που δεν ήταν αυτός που την απομόνωσε, τσίμπησε κι αυτός το νομπελάκι του. Ιδιαίτερα όσο πιο παλιά πας, οι τύποι ήταν πιο πολύ αλχημιστές. Τώρα πια αυτό έχει αλλάξει, συνήθως ξέρεις ακριβώς τι ψάχνεις, αλλά πάντα υπάρχει και ο παράγοντας της τύχης. Ηθικόν δίδαγμα? Τον πάγκο να τον καθαρίζεις με τη γλώσσα
ΝTG Σεπτέμβριος 17, 2006 #19574 Σεπτέμβριος 17, 2006 @sotiris....(και λοιποι)δλδ επιβεβαιωνεται οτι μονο με γλειψιμο πας μπροστα...!!!!!(πλακα πλακα θα θελα να μαθω πως ανακλυφθηκε η κοκα)
vdeseris Σεπτέμβριος 17, 2006 #19575 Σεπτέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 12:55] .... (πλακα πλακα θα θελα να μαθω πως ανακλυφθηκε η κοκα) Ψάξε για αυτό: Modern Marvels S12E30 The Cola Wars.
magicman Σεπτέμβριος 17, 2006 #19576 Σεπτέμβριος 17, 2006 οποιος ειναι στην εκθεση ας ερθει εκει που ειναι το πισι του gnet. εχω κατσει σε ενα πισι και φαινεται και στο προτζεκτορα στο τοιχο, και το βλεπουν ολοι! :hehe: :hehe:
ergotelis Σεπτέμβριος 17, 2006 #19577 Σεπτέμβριος 17, 2006 http://www.thelab.gr/search.php?s=&action=showresults&searchid=2191240 Track him σε μια εβδομάδα στις πωλήσεις!
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 17, 2006 #19578 Σεπτέμβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 16:47] http://www.thelab.gr/search.php?s=&action=showresults&searchid=2191240 Track him σε μια εβδομάδα στις πωλήσεις! Please specify some words or valid user names to search on. There were no matches for those that you specified.
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 17, 2006 #19579 Σεπτέμβριος 17, 2006 Ωπ...καποιος αγριος μου την επεσε στο insomnia..... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=156591&page=2
magicman Σεπτέμβριος 17, 2006 #19580 Σεπτέμβριος 17, 2006 παντως ειμαι τελειως διακριτικος. σε εκεινο το πισι που εκανα στην εκθεση ηταν συνδεμενο με τον προτζεκτορα και οτι εκανα φαινοντουσαν! μπηκα λαμπ εννοειται. cs.. κτλ.. μεχρι που μετα απο 20 λεπτα με σηκωσαν και μου ειπαν οτι δεν κανει να παιζω cs αλλα μονο dota, επειδη ειχε τουρνουα και για αυτο ηταν ο προτζεκτορας! αντε να ξαπλωσω γιατι ξεπατωθηκα στο περπατημα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.