sotiris Σεπτέμβριος 16, 2006 #19541 Σεπτέμβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από deninho Φυσική, MaGiCMan. Ή έτσι λέω Btw, 55 από τους 305 πέρασαν το μάθημα Αθήνα? Εμένα (χημικό), ο Βούλ.ρης (μην το γράψουμε κι ολόκληρο και καρφωθούμε) μ'έχει κόψει 8-9 φορές. (μηχανική μας κάνει, φυσική 1) Την μία, έχοντας λύσει 2/4 άψογα (είχα διαβάσει 1 μήνα) είχα πάρει το καταπληκτικό 3. (που είναι και το ρεκόρ μου στο συγκεκριμένο μάθημα). Αν το τμήμα σας καεί καμιά μέρα, μην απορήσεις, εγώ ήμουνα
defiant Σεπτέμβριος 16, 2006 #19542 Σεπτέμβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris Αθήνα? Εμένα (χημικό), ο Βούλ.ρης (μην το γράψουμε κι ολόκληρο και καρφωθούμε) μ'έχει κόψει 8-9 φορές. (μηχανική μας κάνει, φυσική 1) Την μία, έχοντας λύσει 2/4 άψογα (είχα διαβάσει 1 μήνα) είχα πάρει το καταπληκτικό 3. (που είναι και το ρεκόρ μου στο συγκεκριμένο μάθημα). Αν το τμήμα σας καεί καμιά μέρα, μην απορήσεις, εγώ ήμουνα Πρεπει να ειναι καποιο ειδος αντιπαλοτητας των φυσικων vs χημικων, δεν εξηγειται αλλιως οι φοιτητες του φυσικου να περνανε στο πτυχιο το μαθημα της χημειας και του χημικου τη φυσικη.
sotiris Σεπτέμβριος 16, 2006 #19543 Σεπτέμβριος 16, 2006 Πίνακας γλυκήτητας (ως προς τη ζάχαρη):Γλυκόζη = 0.75Σακχαρόζη (ζάχαρη) = 1Φρουκτόζη = 1.75Και τα συνθετικά:Κυκλαμινικό νάτριο = 300Ασπαρτάμη = 1500Σακχαρίνη = 3500Κυκλαμινικό νάτριο και σακχαρίνη έχουν απαγορευτεί (σε ΗΠΑ το ένα, Καναδά το άλλο).Η ασπαρτάμη όχι. Δομικά οι ουσίες δεν μοιάζουν πάντως. http://www.mayoclinic.com/health/diabetes-diet/NU00592http://healthlink.mcw.edu/article/950309886.html
SLN Σεπτέμβριος 16, 2006 #19544 Σεπτέμβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από defiant [Σήμερα, στις 12:00] Πρεπει να ειναι καποιο ειδος αντιπαλοτητας των φυσικων vs χημικων, δεν εξηγειται αλλιως οι φοιτητες του φυσικου να περνανε στο πτυχιο το μαθημα της χημειας και του χημικου τη φυσικη. Ψιλολογικο, αν σκεφτεις οτι κατα 80% μονο τα "λιμα" καθηγητες ειναι εκεινοι που καλουνται (και δεχονται) να πανε να κανουνε τα μαθηματα στα αλλα τμηματα. Στην Μιναρ-Town παντως απο τους Φυσικους που γνωρισα στο Χημικο ηταν ολοι "μπουμπουκια" και στο Φυσικο τους ειχανε στην μπουκα. Αναλογη κατασταση με τους Χημικους που πανε να κανουνε Χημεια στα αλλα τμηματα. Απο τον παραπανω γενικο κανονα εξαιρουνται τα "Παιδαγωγικα κλπ" που με βαζουνε να κανω επιτηρηση στην Χημεια τους και ειχαν θεμα "Δινονται pH 3, 5.5, 7, 9, 11. Βρειτε ποιο ειναι οξινο-βασικο και ουδετερο.Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 07:43] Η ασπαρτάμη ανακαλύφθηκε κατά λάθος σε ένα εργαστήριο όταν χύθηκε κάποια πειραματική ουσία στον εργαστηριακό πάγκο, που όταν στέγνωσε άφησε μια άσπρη σκόνη.Ο τρελός επιστήμονας που το έφτιαξε, είχε τη φαεινή ιδέα να βάλει το δάκτυλο του και να γλύψει. Σορρυ αδερφε, αλλα 1) 10 χρονια στην "φωλια του κουκου" εχω ακουσει απειρες ιστοριες απο ανακαλυψεις "στην τυχη" τις οποιες τις διαδιδουνε οι ακυροι για να νιωθουνε καλυτερα και να ελπιζουνε οτι μπορει να τους... κατσει αυριο το νομπελ αμα συνεχισουνε να ξυνουνε με τον ιδιο ζηλο. 2) 10 χρονια στους "απαγωγους" ποτε-ποτε-ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ δεν μου εχουν χυθει 2-3 αντιδραστηρια στον παγκο και αφου στεγνωσει να ερθει η ιδεα να το "γλυψω". Το μονο γλυψιμο που εχω κανει αμα μου πεφτανε τα αντιδραστηρια στον παγκο ηταν στο αφεντικο για να μην με ξεσκισει. Εκτος κι αμα ο τρελλος επιστημονας ειχε κανα πιτσιρικι με συνδρομο DOWN-μογγολακι, που το κουβαλουσε μαζι του στο εργαστηριο και κατα λαθος το παιδι εγλειψε τον παγκο.
ea6gka Σεπτέμβριος 16, 2006 #19545 Σεπτέμβριος 16, 2006 Aspartame was discovered in 1965 by James M. Schlatter, a chemist working for G.D. Searle & Company. Schlatter had synthesized aspartame in the course of producing an anti-ulcer drug candidate. He discovered its sweet taste serendipitously when he licked his finger, which had accidentally become contaminated with aspartame. http://en.wikipedia.org/wiki/Aspartameποιος ξερει μπορει να ειναι και αληθεια
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 16, 2006 #19546 Σεπτέμβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από defiant [Σήμερα, στις 11:18] Σας απατα η γυναικα σας?Θα βγει με κατι παλιες "φιλες" της?Εντοπιστε τη απο το κινητο της! http://www.teapetece.com/moviles/Στο νουμερο βαλτε μπροστα το +30 :worship: :worship: :worship:
dohc161416003179 Σεπτέμβριος 16, 2006 #19547 Σεπτέμβριος 16, 2006 Τσογ%^&$#κια και ο/cers...http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showtopic=13670&st=15
mariosalice Σεπτέμβριος 16, 2006 #19549 Σεπτέμβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 12:23] Ψιλολογικο, αν σκεφτεις οτι κατα 80% μονο τα "λιμα" καθηγητες ειναι εκεινοι που καλουνται (και δεχονται) να πανε να κανουνε τα μαθηματα στα αλλα τμηματα. Στην Μιναρ-Town παντως απο τους Φυσικους που γνωρισα στο Χημικο ηταν ολοι "μπουμπουκια" και στο Φυσικο τους ειχανε στην μπουκα. Αναλογη κατασταση με τους Χημικους που πανε να κανουνε Χημεια στα αλλα τμηματα. Απο τον παραπανω γενικο κανονα εξαιρουνται τα "Παιδαγωγικα κλπ" που με βαζουνε να κανω επιτηρηση στην Χημεια τους και ειχαν θεμα "Δινονται pH 3, 5.5, 7, 9, 11. Βρειτε ποιο ειναι οξινο-βασικο και ουδετερο. Σορρυ αδερφε, αλλα 1) 10 χρονια στην "φωλια του κουκου" εχω ακουσει απειρες ιστοριες απο ανακαλυψεις "στην τυχη" τις οποιες τις διαδιδουνε οι ακυροι για να νιωθουνε καλυτερα και να ελπιζουνε οτι μπορει να τους... κατσει αυριο το νομπελ αμα συνεχισουνε να ξυνουνε με τον ιδιο ζηλο. 2) 10 χρονια στους "απαγωγους" ποτε-ποτε-ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ δεν μου εχουν χυθει 2-3 αντιδραστηρια στον παγκο και αφου στεγνωσει να ερθει η ιδεα να το "γλυψω". Το μονο γλυψιμο που εχω κανει αμα μου πεφτανε τα αντιδραστηρια στον παγκο ηταν στο αφεντικο για να μην με ξεσκισει. Εκτος κι αμα ο τρελλος επιστημονας ειχε κανα πιτσιρικι με συνδρομο DOWN-μογγολακι, που το κουβαλουσε μαζι του στο εργαστηριο και κατα λαθος το παιδι εγλειψε τον παγκο. Φίλε μου SLN, Τώρα τι προσπαθείς να μου πεις? Οτι τόσα χρόνια στο χημικό εργαστήριο, ούτε ρούφηξες κατά λάθος από πιπέττα, ούτε σου χύθηκαν υγρά, ούτε έγλυψες τίποτα? Αν ήταν μερέντα όμως?
magicman Σεπτέμβριος 16, 2006 #19550 Σεπτέμβριος 16, 2006 βρηκα ενα πολυ ωραιο skin για firefox. δεν ξερω αν το εχετε δει. ειναι το noia 2 extreme.
gregorisvas Σεπτέμβριος 16, 2006 #19551 Σεπτέμβριος 16, 2006 Αυτο χρησιμοποιω κι εγω MaGiCMaN Ειναι πολυ καλο
jpcupra Σεπτέμβριος 16, 2006 #19552 Σεπτέμβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από gregorisvas Αυτο χρησιμοποιω κι εγω MaGiCMaN Ειναι πολυ καλο αυτο εχω και εγω παιδες εδω και αρκετο καιρο.... +1 απο μενα
SLN Σεπτέμβριος 16, 2006 #19553 Σεπτέμβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 16:09] Φίλε μου SLN, Τώρα τι προσπαθείς να μου πεις? Οτι τόσα χρόνια στο χημικό εργαστήριο, ούτε ρούφηξες κατά λάθος από πιπέττα, ούτε σου χύθηκαν υγρά, ούτε έγλυψες τίποτα? Αν ήταν μερέντα όμως? Τοσα χρόνια εχω δεί να γίνονται (και έχω κάνει) απίστευτες καραγκιοζίες. Απλα εκεινο που σου λεω, ειναι οτι αν έχεις δεί έστω και απο μακρία εναν εργαστηριακό πάγκο θα ήσουν σίγουρος οτι οτιδήποτε πέσει εκει πάνω δεν θα κάτσεις να το γλύψεις ούτε με το δάκτυλο, ούτε με μερέντα, ουτε ακομα κι αν εισαι ο spc και πανω παγκο εχουνε ζωγραφισει τον rootx. Απο οτι λεει ο "γουικιπιντιας" καταλαβαίνω οτι του έπεσε, 99% ξεχασε οτι το ακούμπησε, και καποια στιγμή ακούμπησε το δακτυλο το στόμα του. Το αλλο 1% ειναι κατι το οποίο αμα ζεις μεσα στο εργαστηριο, σου τυχαινει στανταρ. Δουλευεις, πιανεις, ενα σωρο, μλκ, και καποια στιγμη εκει που ανακατευεις 25 μπουκαλακια, σε τρωει το ματι σου/μυτη/στομα κλπ ή χτυπαει το τηλεφωνο, οποτε το παλεύεις να ξυστεις/μιλησεις στο τηλ χωρις να παθεις καρκινο ταυτοχρονα ακουμπωντας καποιο ζωτικο μελος του σωματος σου...
magicman Σεπτέμβριος 16, 2006 #19554 Σεπτέμβριος 16, 2006 ειχα δει σε ενα νετ καφε ενα σαν timer που δειχνει ποση ωρα κανει να εμφανισει το site βγαινει ακριβως στην loading bar,οταν ξαναπαω θα δω ποιο ειναι.
magicman Σεπτέμβριος 16, 2006 #19556 Σεπτέμβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 18:22] ^Fasterfox thnks man!
deninho Σεπτέμβριος 16, 2006 #19557 Σεπτέμβριος 16, 2006 Ναι Σωτήρη, στο Φυσικό Αθήνας είμαι. Γειτονάκια λοιπόν Το πρόβλημα στη σχολή μας είναι ότι έχουμε τους κομπλεξικούς (με το Φυσικό) χημικούς, έχουμε και τους μ@λ@κες τους δικούς μας που μας κόβουνε. Ευτυχώς που υπάρχουν και κάτι Μαθηματικά, και περνάμε ευχάριστα την ώρα μας εκεί
magicman Σεπτέμβριος 16, 2006 #19558 Σεπτέμβριος 16, 2006 κατευασα το SUSE-10.0-EvalDVD-i386-GM ειναι winrar. να το κανω extract σε ενα φακελο και να γραψω το φακελο σε dvd? πως πρεπει να γινει σωστα?
chroma Σεπτέμβριος 16, 2006 #19559 Σεπτέμβριος 16, 2006 Αν είναι ISO το καις απευθείας. Nero, Recorder, Burn Image..
.38-.45 Σεπτέμβριος 16, 2006 #19560 Σεπτέμβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Χθες, στις 18:07] Αφού το διάβαζα ανάμεσα στις γραμμές ΑιΔώ και 5 χρόνια σε διάφορα αθλητικά και διατροφής περιοδικά, το άκουσα και στην τηλεόραση πριν 2-3 μήνες από κάτι πανεπιστημιακούς . Εκεί έμαθα από τον συντονιστή δημοσιογράφο σε ποίον ανήκει και γιατί δεν γίνετε βούκινο. http://www.soundandfury.tv/pages/rumsfeld.htmlη τακτικη του FDA ειναι πως ολα ειναι ενταξει, μεχρι να αποδειχθει οτι υπαρχει προβλημα. βεβαια, σε καποιες συσκευασιες, γραφει ποια ειναι η μεγιστη ημερησια επιτρεπομενη ποσοτητα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.