SlotKiller Σεπτέμβριος 15, 2006 #19521 Σεπτέμβριος 15, 2006 Τα τελευταια χρονια εχει μειωθει αρκετα η εξαγωγη φοιτητων.Φετος ημουν στο stirling και για πρωτη χρονια οι ελληδες δε ξεπερνουσαν τους 50!Κατα την γνωμη μου σε αυτο συνεβαλε το νεο συστημα που εμπεναν ολοι μεσα και στο οτι εχει βελτιωθει αρκετα η κατασταση με τα ελληνικα μεταπτυχιακα...Βεβαια ειμαστε πολυ πισω στην ποικιλια ακομα, αλλα καποια βηματα εγιναν
ea6gka Σεπτέμβριος 15, 2006 #19522 Σεπτέμβριος 15, 2006 γιατι εισαγουμε ανεργια? συγνωμη αλλα το ξερει μεχρι και ο γατος μοθ οτι αν πας για πυρηνικος φυσικος στην ελλαδα δε θα βρεις δουλεια. ΑΚομα και αν πας και για πολιτικος μηχανικος θα εισαι με αλλους 100.000. Οποτε θελει καλο ψαξιμο
astrolabos Σεπτέμβριος 15, 2006 #19523 Σεπτέμβριος 15, 2006 Όποιος πάει έξω τί πάει να σπουδάσει; ή οικονομικά (η εύκολη λύση) ή υπολογιστές ή *κάτι* μηχανικός. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
darkCount Σεπτέμβριος 15, 2006 #19524 Σεπτέμβριος 15, 2006 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=1034&Product_Id=346956 LooooooooL λέμεεεε! Πολλά FPS παίζεις μεγάλεεεε
Chosen Σεπτέμβριος 15, 2006 #19526 Σεπτέμβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka γιατι εισαγουμε ανεργια? συγνωμη αλλα το ξερει μεχρι και ο γατος μοθ οτι αν πας για πυρηνικος φυσικος στην ελλαδα δε θα βρεις δουλεια. ΑΚομα και αν πας και για πολιτικος μηχανικος θα εισαι με αλλους 100.000. Οποτε θελει καλο ψαξιμο Απ'τη μύτη έφυγε η Diet Coke ρε!
ea6gka Σεπτέμβριος 15, 2006 #19527 Σεπτέμβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Όποιος πάει έξω τί πάει να σπουδάσει; ή οικονομικά (η εύκολη λύση) ή υπολογιστές ή *κάτι* μηχανικός. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. για μερικους ανθρωπους οι σπουδες ειναι σα τη μοδα, πανε οπου παει η μαζα.
magicman Σεπτέμβριος 15, 2006 #19528 Σεπτέμβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 17:02] για μερικους ανθρωπους οι σπουδες ειναι σα τη μοδα, πανε οπου παει η μαζα. δυστηχως ετσι ειναι... βγαζει ο αλλος 18500+ μορια δεν πιανει για λιγα μορια ιατρικη,που και εκει για τα μορια παει,θα παω ηλεκτρολογος μηχανολογος. ακουγεται καλα....! χωρις βεβαια να ξερει τι ειναι, τι θα κανει, και δεν εχει ασχοληθει ποτε με τπτ απο αυτα. αυτο μια κοπελα απο το σχολειο μου. σε μια συζητηση μου ειπε κανενας δεν παει εκει που του αρεσει,γιαι ακουει τους αλλους και επηρεαζεται. και μετα στο καπακι μου λεει εγω πηγαινω οπου μου λενε,δεν εχω κατι ιδαιτερο(σαν προτιμηση)...λιγο ασχετο γιατι λεγαμε για εξωτερικο,αλλα αυτο μου ηρθε τωρα στο μυαλο.
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 15, 2006 #19529 Σεπτέμβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 16:46] Απ'τη μύτη έφυγε η Diet Coke ρε! Η diet coke μαστροΠέτρο έχει ασπαρταμη που σε θερμοκρασία περιβάλλοντος δεν λέει τπτ αλλά στην θερμοκρασία του σώματος είναι ευθέως καρκινογόνος.Το εργοστάσιο που την παράγει είναι του Ντόναλντ ρανσφελντ για αυτό δεν πολυπαίζει στα μέσα.
SLN Σεπτέμβριος 15, 2006 #19530 Σεπτέμβριος 15, 2006 Ασπαρταμη εχει το 99% των sugar-free προιοντων (τσιχλες, ζαχαρίνες, κλπ κλπ) ειναι "γκαραντι" αυτο που λες για το καρκινογονος (εστω και στους 37 βαθμους)?
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 15, 2006 #19531 Σεπτέμβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 17:55] Ασπαρταμη εχει το 99% των sugar-free προιοντων (τσιχλες, ζαχαρίνες, κλπ κλπ) ειναι "γκαραντι" αυτο που λες για το καρκινογονος (εστω και στους 37 βαθμους)? Αφού το διάβαζα ανάμεσα στις γραμμές ΑιΔώ και 5 χρόνια σε διάφορα αθλητικά και διατροφής περιοδικά, το άκουσα και στην τηλεόραση πριν 2-3 μήνες από κάτι πανεπιστημιακούς . Εκεί έμαθα από τον συντονιστή δημοσιογράφο σε ποίον ανήκει και γιατί δεν γίνετε βούκινο.
deninho Σεπτέμβριος 15, 2006 #19532 Σεπτέμβριος 15, 2006 Βγήκαν τα αποτελέσματα Φυσικής 2, και έχω την αίσθηση ότι αδικήθηκα... Αντί για 2 (μπορεί και 3) πήρα 0
deninho Σεπτέμβριος 15, 2006 #19535 Σεπτέμβριος 15, 2006 Φυσική, MaGiCMan. Ή έτσι λέω Btw, 55 από τους 305 πέρασαν το μάθημα
JaguarOne Σεπτέμβριος 15, 2006 #19536 Σεπτέμβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Χθες, στις 18:07] Αφού το διάβαζα ανάμεσα στις γραμμές ΑιΔώ και 5 χρόνια σε διάφορα αθλητικά και διατροφής περιοδικά, το άκουσα και στην τηλεόραση πριν 2-3 μήνες από κάτι πανεπιστημιακούς . Εκεί έμαθα από τον συντονιστή δημοσιογράφο σε ποίον ανήκει και γιατί δεν γίνετε βούκινο. δεν ξέρω, τον τελευταίο καιρό ακούγεται αυτό που λες... ίσως να συμβαίνει... μακάρι όχι, ο πατέρας μου καταναλώνει λόγω σακχαρώδη διαβήτη
ea6gka Σεπτέμβριος 15, 2006 #19537 Σεπτέμβριος 15, 2006 υποψιες καρκινου εχουνε κινησει και το διοξειδιο που βαζουνε μεσα στα αναψυκτικα (κακης ποιοτητας - τροπος παραγωγης) καθως επισης εχουνε κατηγορησει τη κοκα κολα οτι εχουν υψηλα επιπεδα φυτοφαρμακων http://www.rediff.com/money/2003/aug/05pepsicoke.htm
mariosalice Σεπτέμβριος 16, 2006 #19538 Σεπτέμβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από SLN [Χθες, στις 17:55] Ασπαρταμη εχει το 99% των sugar-free προιοντων (τσιχλες, ζαχαρίνες, κλπ κλπ) ειναι "γκαραντι" αυτο που λες για το καρκινογονος (εστω και στους 37 βαθμους)? Η ασπαρτάμη ανακαλύφθηκε κατά λάθος σε ένα εργαστήριο όταν χύθηκε κάποια πειραματική ουσία στον εργαστηριακό πάγκο, που όταν στέγνωσε άφησε μια άσπρη σκόνη.Ο τρελός επιστήμονας που το έφτιαξε, είχε τη φαεινή ιδέα να βάλει το δάκτυλο του και να γλύψει.Διαπίστωσε οτι ήταν εξαιρετικά γλυκιά.Το είπε στους συνεργάτες του, αυτοί στα αφεντικά και όπως όλοι όσοι βγάζουν από τη μύγα ξύγκι, σκέφτηκαν να το πουλήσουν ως υποκατάστατο ζάχαρης, μια και η παραγωγή ήταν πάμφθηνη και η γλυκαντική δύναμη πολλαπλάσια της ζάχαρης.Έκαναν τους απαιτούμενους ελέγχους σε πειραματόζωα και ανθρώπους και υπέβαλαν την αίτηση για έγκριση της ασπαρτάμης στο FDA (Food - drug administration, που είναι ο Αμερικάνικος οργανισμός ελέγχου τροφίμων και φαρμάκων).Η ουσία απορρίφθηκε εξ αιτίας κάποιων μεταβολιτών (από διάσπαση της ασπαρτάμης μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό) που έχουν καρκινογόνο δράση, ενώ άλλοι καταστρέφουν τον εγκέφαλο.Λέγεται οτι η ασπαρτάμη απορρίφθηκε άλλες δύο φορές και τελικά εγκρίθηκε όχι με έλεγχο, αλλά με διαταγή άνωθεν.Δεν ξέρω αν η ασπαρτάμη είναι πράγματι καρκινογόνος, αλλά το FDA είναι υπερβολικό στους ελέγχους ενός νέου προιόντος πριν δοθεί για ευρεία κατανάλωση και καλά κάνει.Με τα χρόνια όμως φαίνεται πλέον οτι τελικά η ασπαρτάμη μάλλον δεν είναι καρκινογόνος για τον άνθρωπο.Προσωπικά την αποφεύγω, ίσως γιατί δεν την έχω ανάγκη.Και το τσιγάρο είναι καρκινογόνο αλλά ....
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 16, 2006 #19539 Σεπτέμβριος 16, 2006 Μαμω την οτενετ μου μαμω....απο χτες περνω τηλεφωνο και δεν το σηκωνουν....:rant: :rant: :rant: Ρε πιαδια στην αιτηση διακοπης συμβασης αοριστου χρονου,στο πεδιο "Κωδικος Πελατη" τι βαζουμε? Αντε να την στειλω με φαχ να ησυχασω.... aithsh diakophs syndesewn aoristoy xronoy.pdf
defiant Σεπτέμβριος 16, 2006 #19540 Σεπτέμβριος 16, 2006 Σας απατα η γυναικα σας?Θα βγει με κατι παλιες "φιλες" της?Εντοπιστε τη απο το κινητο της! http://www.teapetece.com/moviles/Στο νουμερο βαλτε μπροστα το +30
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.