Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από astrolabos

Χαιρετισμούς από την "Σκοτεινή Πλευρά" :D

Όοχιιι ρε m8, τον buggarismeno πήγες και αγόρασες??? rma και αναμονή για τα νέα revs... τίποτα δεν έμαθες..... :(

καλοκλοκάριστος :T:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από RootX

Όοχιιι ρε m8, τον buggarismeno πήγες και αγόρασες??? rma και αναμονή για τα νέα revs... τίποτα δεν έμαθες..... :(

καλοκλοκάριστος :T:

Θα του ρίξω φλίτ :p

Ευχαριστώ :D

Astro με γειες!! :D

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 15:53]

......

Θα δούμε τίποτα περισσότερο από spi?

Τόσα άτομα έχουμε core 2 duo. Για ρίξε καμιά παρεγγελιά... :)

γιατι μονο spi εχουνε τα θρεντ με το κονροε? δε νομιζω. παιζουνε και κατι FEAR, Cinebench, DVDshrink, 3d mark και παει λεγοντας.

χαχαχα παιδιά κλαίω από τα γέλια.. πάω να δω ένα pc που είχε πρόβλημα με το outlook.. και μου λέει η "κομμώτρια".. κάνε λίγο άκρη σε παρακαλώ γιατί ακούω ράδιο και κάνεις παράσιτα. Της λέω που είναι το ραδιόφωνο.. και μου απαντάει...

ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

XAXAXAXAXAXAXA

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 16:49]

χαχαχα παιδιά κλαίω από τα γέλια.. πάω να δω ένα pc που είχε πρόβλημα με το outlook.. και μου λέει η "κομμώτρια".. κάνε λίγο άκρη σε παρακαλώ γιατί ακούω ράδιο και κάνεις παράσιτα. Της λέω που είναι το ραδιόφωνο.. και μου απαντάει...

XAXAXAXAXAXAXA

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 16:49]

κάνε λίγο άκρη σε παρακαλώ γιατί ακούω ράδιο και κάνεις παράσιτα. Της λέω που είναι το ραδιόφωνο.. και μου απαντάει...

μαλλον θα εννοουσε για το σημα του wi-fi :p

επειδη εχω χασει επεισοδια μετα suse. το 10.1 ειναι οκ? γιατι καπου ειχε παρει το ματι μου οτι ζοριζει ασκοπα το cpu? να κατευασω την 10.1 ?

Χαχαχαχαχ..>Astro τώρα κατάλαβα τι σήμαινε το link χθές...Χαχαχαχαχ...Soz man!!

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΛΟΚΙΑ....TRAITOR...

Ηρθε ενας τυπος σημερα στο μαγαζι...μιλαγε σαν γυφτικο σκεπαρνι που εχει prommie...μου ειπε οτι ειναι ο πρωτος ανθρωπος στον κοσμο που εχει FX-62 στα 3.8GHz...και οτι ηταν ο πρωτος που πηγε τον 1.7 athlon XP sta 4GHz με το Prommie παλι...του ειπα για coldbug...δεν ηξερεκαν τι ειναι...του ειπα για LN2 κανιστρα κτλ...

Μετα απλα μου ανακοινωσε οτι μονο boot εκανε εκει και εκλεινε το pc...kai sta kapakia moy eipe oti ειναι μελος εδω με το ονομα Dragonκατι και ειναι απο τους καλυτερους...και μετα σηκωθηκε και εφυγε...:hehe:

Ερε η αλλαγη καιρου τι κανει....

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Ηρθε ενας τυπος σημερα στο μαγαζι...μιλαγε σαν γυφτικο σκεπαρνι που εχει prommie...μου ειπε οτι ειναι ο πρωτος ανθρωπος στον κοσμο που εχει FX-62 στα 3.8GHz...και οτι ηταν ο πρωτος που πηγε τον 1.7 athlon XP sta 4GHz με το Prommie παλι...του ειπα για coldbug...δεν ηξερεκαν τι ειναι...του ειπα για LN2 κανιστρα κτλ...

Μετα απλα μου ανακοινωσε οτι μονο boot εκανε εκει και εκλεινε το pc...kai sta kapakia moy eipe oti ειναι μελος εδω με το ονομα Dragonκατι και ειναι απο τους καλυτερους...και μετα σηκωθηκε και εφυγε...:hehe:

Ερε η αλλαγη καιρου τι κανει....

Η πλάκα θα είναι να λέει αλήθεια και να μείνεις μ@λ@κ@ς :p:P:P

Ηρωική εμφάνιση του Ηρακλή στην Κρακοβία, όπου πήρε πολύτιμη νίκη με 1-0 επί της Βίσλα στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για το Κύπελλο UEFA μολονότι τελειώσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Επαλέ.

:banging: :happy2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.