Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από tassoss

το μαγαζι ειναι αυτο αλλα η επιλογη για αγγλικα δεν κανει και πολλα πραγματα

Nαι το ξέρω,προφανώς του έδωσα το αντίστοιχο στα αγγλικά για να λειτουργήσει το παιδί το site του ebay ,για να μπορεί να κάνει την αγορά αν επιθυμεί.’λλη μετάφραση δεν χρειάζεσαι, ψύκτρα αγοράζεις δεν είναι αμάξι να θες λεπτομέρειες! ;) Και καλύτερα μέσω ebay νομίζω είναι πιο αξιόπιστο!Έχει και Paypal ο τύπος.

edit1:

@ea6gka ρώτα τι απορίες έχεις και απαντώ αν μπορώ να βοηθήσω, πάντως κάνε και κανά copy paste στο www.freetranslation.Com θα βγάλεις κάποιο νόημα!Τα 10,9 ευρώ που λέει αποστολή δε περιλαμβάνει πάντως κόστος ασφάλισης αποστολής!

edit2:

To κατάστημα το ηλεκτρονικό τους έχει και αγγλικά....

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από RootX

* The products marked with *** , are not on stock in the quantity you requested.

* CPU-Kühler Tuniq Tower120, Heatpipe Kupfer***

Edit το είδα.Αλλά στο ebay λέει ότι έχει...........

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 14:13]

σολ η Tuniq ειναι πανω απο ολες.

Bασικα δεν εχω δει καποιο σοβαρο συγκριτικο που να συγκρινει Tunic tower, ultra 120, infinity.

Καλη επιλογη ειναι και η κλασσικη big typhoon φυσικα

Παίζει κανα συγκριτικό με μερικές από αυτές τις ψύκτρες μαζί; Με ενδιαφέρει κυρίως να έχει την Zalman (LOL)

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

Ρε παιδες έχετε και εσείς πρόβλημα με το Msn???

Γιατί δεν μπορώ να κάνω Login

Γενικο ειναι το προβλημα

Χάλια και το MediaMarkt.. παράγγειλα κουζίνα και ψυγείο και κανονικά αύριο παραλάμβανα. Παίρνουμε σήμερα τηλ να μάθουμε τι ώρα θα έρθουν.. και ω του θαύματος μόλις ετοιμαζόταν να μας πάρει τηλέφωνο να μας πει ότι το ψυγείο δεν υπάρχει και θα έρθει σε ένα μήνα :nothing: Φαντάζομαι άνετα μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου ε; :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.