Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από gregorisvas

Σεισμουλης σημερα μας ξυπνησε πρωι πρωι :D 4,5R στο Ξυλοκαστρο..Βεβαια ετσι οπως τον ακουγα μου φαινοταν αρκετα παραπανω αλλα...Παντως ηταν πολυ μπρρρρ :(

εμενα 3g παραλιγο να με στειλουν για υπνο νωριτερα χτες, 2 εβδομαδες μεσα το αμαξι

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από astrolabos

Αφιερωμένο σε πολλούς απο εδώ μέσα.

Πριν από 1-2 βδομάδες πάλι κάπου το χε πάρει το μάτι μου στο lab.

Επαναλαμβάνεσαι χωρίς λόγο κι αιτία.

linky

Την zalman δεν θα την πρότεινα, καλή χρυσή αλλά όχι για κλοκια. Η Noctua(αν η p5b διαβάζει σωστά) δεν έδωσε τα πολύ καλά αποτελέσματα που είχα με τον 4800. Από εκεί και πέρα, προς αναζήτηση είμαι και εγώ.

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 13:36]

Η Noctua(αν η p5b διαβάζει σωστά) δεν έδωσε τα πολύ καλά αποτελέσματα που είχα με τον 4800.

θα σου εδινα και τη δικη μου να τις κανεις raid, αλλα κατι ακουστηκε οτι το raid ειναι μουφα τελικα.

Αρχική απάντηση από .38-.45

θα σου εδινα και τη δικη μου να τις κανεις raid, αλλα κατι ακουστηκε οτι το raid ειναι μουφα τελικα.

μα ειναι RAID 0 τα Heatpipes της οποτε ειναι ηδη ελλατωματικο , BUGαρισμενο, υπερτιμημενο κοκ προιον. μουφα

σε σειρά απόδοσης (σύμφωνα με όσα reviews έχω δει):

-Infinity (είναι πολλά τα heatpipes)

-Ultra-120 (τα περισσότερα fins)

-Noctua-U12 (κατηγορείται πως τα pipes δεν εφάπτονται πλήρως στη βάση, όπως στις άλλες, στη βάση με αποτέλεσμα να μην μεταφέρεται τόσο γρήγορα θερμότητα στα fins)

-Sonic Tower

-Zalman 9500

βασικά μόνο την τελευταία θα απέκλεια επίτόπου, όλες οι άλλες έχουν μικρές διαφορές.

:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.