Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

πωωωωωωω πωωωωωωω καθεται ο καραγκιοζοκεφαλος απο τον κατω οροφο και βαζει τεντες 9 το πρωι(ξερεται, τρυπανια, σφυρια και αλλα τετοια ομορφα ηχητικα εργαλεια?!!!!:rant: :rant: :rant: :rant: ετσι μου ρχεται να παω κατω να του αρχισω στα γαμ0σταυρ1δια και μετα να παρω το τρυπανι και να τους ανοιξω νεες τρυπες.............:rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:

*^*(&()#$##!!@(__^@@^%$*^(%@%)(@!:mad:

Αρχική απάντηση από theHitma@n [Σήμερα, στις 09:32]

πωωωωωωω πωωωωωωω καθεται ο καραγκιοζοκεφαλος απο τον κατω οροφο και βαζει τεντες 9 το πρωι(ξερεται, τρυπανια, σφυρια και αλλα τετοια ομορφα ηχητικα εργαλεια?!!!!:rant: :rant: :rant: :rant: ετσι μου ρχεται να παω κατω να του αρχισω στα γαμ0σταυρ1δια και μετα να παρω το τρυπανι και να τους ανοιξω νεες τρυπες.............:rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:

*^*(&()#$##!!@(__^@@^%$*^(%@%)(@!:mad:

σαν δεν ντρεπετε το τσογλανι που δουλευει σαββατο χωρις να ρωτησει αν κοιμασε εσυ απο πανω

Αρχική απάντηση από tassoss

σαν δεν ντρεπετε το τσογλανι που δουλευει σαββατο χωρις να ρωτησει αν κοιμασε εσυ απο πανω

αι ντε ο αλητης...ειχα κοιμηθει 5 το πρωι και με ξυπνησε 9!!!!

Χρονια πολλα και οτι επιθυμεις και απο μενα! :fun: :fun:

τελικα καλα κανω και δεν βλεπω τηλεοραση... δεν ειναι να δεις ουτε ειδησεις. μαλλον το χειροτερο ειναι.

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

δεν ειναι να δεις ουτε ειδησεις. μαλλον το χειροτερο ειναι.

Μπορείς πάντα να δεις Star , ειδήσεις , όχι αστεία

Πώς η Μάρω Λύτρα έκανε τατουάζ ένα μαχαίρι , τι κάνει ο Τριαντάφυλλος , θέματα που καίνε τον πλανήτη Γη γενικότερα

Το ίδιο το CNN φημολογείται πως αγοράζει τις ειδήσεις του από τους έγκριτους δημοσιογράφους του παραπάνω σταθμού , όχι παίζουμε

Πάλι , άμα βάλεις να δεις τους "μεγάλους" , θα δεις ως συνήθως να κράζουν την αστυνομία , πώς δεν έκανε τίποτα απέναντι στους ταραξίες , τους δημοσιογράφους να το παίζουν και καλά "ήρωες' για το ρεπορτάζ .

Οι ίδιοι οι κράχτες που πριν λίγο καιρό μιλούσαν για την βαρβαρότητα των αστυνομικών , πώς ξυλοφορτώσαν "αθώους" , οι οποίοι όλως τυχαίως "διαδήλωναν" με ξύλα και λοστούς (βαπτισμένοι "φοιτητές") μαζί με χιλιάδες ανθρώπους οι οποίοι είχαν πράγματι κάτι να πουν.

Λίγο δύσκολο να αποφασίσει κανείς , όταν το κράξιμο και η καταστροφολογία φέρνουν πάντα καλύτερα νούμερα

Ρεζίλια

Να δούμε από Δευτέρα τον απολογισμό στο πανεπιστήμιο , τα καμμένα αυτοκίνητα , τους σπασμένους χώρους , τους βανδαλισμένους τοίχους.

200 φοιτητές "όμηροι" , αναφέρουν τα ΜΜΕ , οι οποίοι δεν τολμούν να βγουν έξω από το κτίριό τους.

Ας αντισταθούμε ρε , ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ

Πανάθεμα να είδα μία περίπτωση στα 5 χρόνια φοίτησής μου που να απαιτούσε χρήση του άλλη από την υπόθαλψη αναρχικών και εφαλτήριο βανδαλισμών

Μετά από μέρες άνοιξα την τηλεόραση μετά από προτροπή φίλου να δω τα έκτροπα , και χόρτασα βλακεία για τον υπόλοιπο χρόνο

Αρχική απάντηση από CaptainMilo

Πώς η Μάρω Λύτρα έκανε τατουάζ ένα μαχαίρι , τι κάνει ο Τριαντάφυλλος , θέματα που καίνε τον πλανήτη Γη γενικότερα

Το ίδιο το CNN φημολογείται πως αγοράζει τις ειδήσεις του από τους έγκριτους δημοσιογράφους του παραπάνω σταθμού , όχι παίζουμε

Μπορείς βέβαια να βάλεις και το ίδιο CNN, το δυτικό εμπόριο εγκυρότητας ειδήσεων.

Όταν μιλάει για άμυνα της χώρας του, είναι αρκετά έγκυρο, το ομολογώ (π.χ. @ 11/9).

Όταν μιλάει για επίθεση, όλο κάτι ψιλο-collateral damage ξεχνάνε τα παλικάρια.

Όσον αφορά το STAR, καλύτερα STAR παρά CNN, μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι (ή πιο απλά, όσα λιγότερα ξέρεις τόσο πιο ευτυχισμένος είσαι).

Οι ίδιοι οι κράχτες που πριν λίγο καιρό μιλούσαν για την βαρβαρότητα των αστυνομικών , πώς ξυλοφορτώσαν "αθώους" , οι οποίοι όλως τυχαίως "διαδήλωναν" με ξύλα και λοστούς (βαπτισμένοι "φοιτητές") μαζί με χιλιάδες ανθρώπους οι οποίοι είχαν πράγματι κάτι να πουν.

Εγώ έχω μείνει με την εντύπωση ότι το πιο πολύ αστυνομικό ξύλο το φάγανε αυτοί που πράγματι είχανε κάτι να πουν. Τι διάολο, 1000 γνωστούς - αγνώστους τόσο δύσκολο είναι να τους πιάσουν (αν το ήθελαν)?

Πανάθεμα να είδα μία περίπτωση στα 5 χρόνια φοίτησής μου που να απαιτούσε χρήση του άλλη από την υπόθαλψη αναρχικών και εφαλτήριο βανδαλισμών

Προσωπικά δεν έχω δει να υποθάλπτεται αναρχικός στη δικιά μου σχολή (όχι να φοιτεί, να υποθάλπτεται). Το άσυλο μου αρέσει πολύ σαν ιδέα, και δεν καταλαβαίνω τη φαγωμάρα. Αν ο πρύτανης κρίνει ότι γίνεται μπάχαλο, νομίζω μπορεί προσωρινά να το αίρει.

Μετά από μέρες άνοιξα την τηλεόραση μετά από προτροπή φίλου να δω τα έκτροπα , και χόρτασα βλακεία για τον υπόλοιπο χρόνο

Internet -> 2 way communication aka πατάς για να δεις κάτι.

Ό,τι καλύτερο σε τέτοιες περιπτώσεις ;)

Αρχική απάντηση από sotiris

Αν ο πρύτανης κρίνει ότι γίνεται μπάχαλο, νομίζω μπορεί προσωρινά να το αίρει.

Όχι δε μπορεί.Πρέπει η επιτροπή ασύλου(ή όπως λέγεται) να συμφωνεί ομόφωνα.Συνήθως είναι 2 φοιτητές ο πρύτανης και οι αντιπρυτάνεις.

Καλά, όταν σταματήσουν οι προβοκάτσιες, καθίσει η ΕΣΗΕΑ στο σκαμνί τους Πρετεντέρηδες, Οικονομέες και λοιπές λοβιτούρες που κυκλοφορούν στα κανάλια και όταν τα "αξιόπιστα" δελτία ειδήσεων σταματήσουν να βγάζουν το φοιτητή-θύμα-έγκλειστο-κομματόσκυλο στον αέρα τότε, μπορούμε να πούμε ότι έχουμε αρχίσει να βαδίσζουμε.

Αρχική απάντηση από CaptainMilo [Χθες, στις 23:35]

Πάλι , άμα βάλεις να δεις τους "μεγάλους" , θα δεις ως συνήθως να κράζουν την αστυνομία , πώς δεν έκανε τίποτα απέναντι στους ταραξίες , τους δημοσιογράφους να το παίζουν και καλά "ήρωες' για το ρεπορτάζ .

Λίγο δύσκολο να αποφασίσει κανείς , όταν το κράξιμο και η καταστροφολογία φέρνουν πάντα καλύτερα νούμερα

Ρεζίλια

Να δούμε από Δευτέρα τον απολογισμό στο πανεπιστήμιο , τα καμμένα αυτοκίνητα , τους σπασμένους χώρους , τους βανδαλισμένους τοίχους.

200 φοιτητές "όμηροι" , αναφέρουν τα ΜΜΕ , οι οποίοι δεν τολμούν να βγουν έξω από το κτίριό τους.

συμφωνω απολυτα μαζι σου... επισης δεν ξερω ποια ειναι εσας η αποψη σας αλλα εγω ειμαι κατα του ασυλου. μετα θα βγαινουν οι πρυτανεις κτλ και θα λεμε παλι μας τα σπασαμε,ρημαξανε,κατακλεψανε. Καλα να παθετε ρε φιλε. Να εδινες αδεια να μπουκαρε μεσα η αστυνομια να τους μαζευε! Ξεω οτι ειναι μεγαλη διαδικασιαη αρση του ασυλου... αλλα ισως... δεν θα επρεπε να την απλοποιησουν τουλαχιστον,αν οχι να την καταργησουν.

και τελευταιο και ασχετο λιγο,προχθες την ξαδερφη της κοπελας μου,και φιλη μου,περπατουσαν στις 40 εκκλησιές μαζι με μια αλλη φιλη της 11 το βραδυ,τις χτυπησαν 2 ατομα και τους πηραν τις τσαντες. την αλλη την κοπελα επειδη δεν αφηνε την τσαντα της την πατησε μπουνια στο προσωπο ο ενας και ο αλλος την κρατουσε. μπηκαν μεσα στα πανεπιστημια πηραν τα λεφτα κιντα κτλ,και πεταξαν τις ταυτοτητες και κλειδια. ευτηχως τον εναν τον θυμουνται πολυ καλα και πηγαν στην αστυνομια.

Αρχική απάντηση από CaptainMilo [Χθες, στις 23:35]

Ρεζίλια

Ακριβώς έτσι όσον αφορά την τηλεόραση.

Σχεδόν την κατάργησα, εδώ και χρόνια.

Μια προσθήκη μόνο.

Παλιά όταν ήμουν φοιτητής στο ΑΠΘ, το καίγαν οι ίδιοι οι ΠΑΟΚτζήδες (μεταξύ άλλων) και όχι εγκάθετοι.

Τι έγινε τώρα χάλασαν και οι ΠΑΟΚτζήδες?

... μια και τα έκτροπα τους τα έκαναν "εγκάθετοι" ...

Ή είναι οι ίδιοι, εκείνης της εποχής, που φέραν και τα παιδιά τους?

Έτσι από νοσταλγία.

Να θυμηθούν τις παλιές καλές δόξες. :banging:

Να κάνουν εφφέ και στα βλαστάρια τους. :nerd:

Να τα βάλουν στον ίσιο δρόμο βρε αδελφέ. :eek:

Σεισμουλης σημερα μας ξυπνησε πρωι πρωι :D 4,5R στο Ξυλοκαστρο..Βεβαια ετσι οπως τον ακουγα μου φαινοταν αρκετα παραπανω αλλα...Παντως ηταν πολυ μπρρρρ :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.