Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Μακάρι ο θάνατος του να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου σε αρκετούς εδώ μέσα.

:blink:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Όχι καλά τα λέει. Προχθές έμαθα ότι πέθανε ένας συμμαθητής μου απο ανακοπή καρδιάς ενώ κολυμπούσε. Wtf, 30 χρονών ήταν και δεν είχε ούτε κάν πρόβλημα βάρους. Τι να πούμε εμείς δηλαδή....

Αρχική απάντηση από astrolabos

Όχι καλά τα λέει. Προχθές έμαθα ότι πέθανε ένας συμμαθητής μου απο ανακοπή καρδιάς ενώ κολυμπούσε. Wtf, 30 χρονών ήταν και δεν είχε ούτε κάν πρόβλημα βάρους. Τι να πούμε εμείς δηλαδή....

καλα κοιτα αυτο ειναι βλαβη καποιου οργανου ή ειχε κατεβασει κανα κιλο παιδια πριν παει για μπανιο. δεν εχει σχεση με παχυσαρκια, αφου λες δεν ειχε και προβλημα βαρους.

Αυτή η Asus ρε παιδάκι μου.

Κάτι τέτοιες π@παρίτσες την κάνουν να ξεχωρίζει:

Asus Q-Connector

0,1425,sz=1&i=129070,00.jpg

Συνδέεις Front Panel, Firewire και USB και τα κάνει ένα βύσμα που πάει στην ΜΒ :T:

q_connector.jpg

μου φαινεται πως θα χρειαστω laping για το μπλοκ μου με brasso. ξερει κανεις που θα το βρω ?

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 20:17]

Τρομερό θα έλεγα

Για να γίνετε απλό μέλος είναι προσωρινά τζάμπα και σας επιτρέπει να προσθέσετε τα στοιχεία σας και τις πληροφορίες του σχολείου σας και ακόμη να πάτε σε κάποια άλλα μέρη της ιστοσελίδας. Για να έρθετε σ' επαφή με παλιούς φίλους ή πρώην συμμαθητές, να προσθέσετε μηνύματα κλπ, θα πρέπει να γίνετε πλήρες μέλος και τ' οποίο κοστίζει 8 ευρώ

:whistling :TD:

Αρχική απάντηση από astrolabos

Για να γίνετε απλό μέλος είναι προσωρινά τζάμπα και σας επιτρέπει να προσθέσετε τα στοιχεία σας και τις πληροφορίες του σχολείου σας και ακόμη να πάτε σε κάποια άλλα μέρη της ιστοσελίδας. Για να έρθετε σ' επαφή με παλιούς φίλους ή πρώην συμμαθητές, να προσθέσετε μηνύματα κλπ, θα πρέπει να γίνετε πλήρες μέλος και τ' οποίο κοστίζει 8 ευρώ

:whistling :TD:

Πότε το έβαλαν αυτό? Εγώ έγινα full μέλος δωρεάν και πρόλαβα κι έστειλα email σε μία παλιά συμμαθήτρια :p

(Για αυτό και ο ενθουσιαμός άλλωστε :p)

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

μου φαινεται πως θα χρειαστω laping για το μπλοκ μου με brasso. ξερει κανεις που θα το βρω ?

και σε super market....

Αρχική απάντηση από DJD

Χαλκιδική πριν την φωτιά..

βλακειες , εγω ξερω οτι οι εργολαβοι εχουνε χρεωκοπησει επανω διοτι πλεον κανενας δεν αγοραζει καμμενη γη ή κοντα σε καμμενη γη. το εχω πει και σε αλλο φορα η χαλκιδικη δεν ειναι αττικη με το ασαφες ιδιοκτησιακο καθεστως της που ευνοει τετοιου ειδος πραξεις.

Αρχική απάντηση από ea6gka

βλακειες , εγω ξερω οτι οι εργολαβοι εχουνε χρεωκοπησει επανω διοτι πλεον κανενας δεν αγοραζει καμμενη γη ή κοντα σε καμμενη γη. το εχω πει και σε αλλο φορα η χαλκιδικη δεν ειναι αττικη με το ασαφες ιδιοκτησιακο καθεστως της που ευνοει τετοιου ειδος πραξεις.

Πολυ αισιοδοξη και ρομαντικη αποψη.Θα δεις τωρα τι θα σηκωθει στα αποκαιδια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.