Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 13:17]

Συγχαρητηρια στην plextor και στο αψογο rma της... Μονο plextor για μενα απο δω κ περα, και ας ειναι ακριβοτερα.

welcome to the club :T:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

mods/admin

οταν διαγραψεις τον τερματισμο αναφορας στα pm ο αλλος θα δει το μυνημα?

Η δεν διαγραφεις το ιδιο το πμ σβηνοντας το τερματισμο αναφορας?

Αρχική απάντηση από spc

Τι να το κάνεις;

Να γραφεις τα δισκάκια 0,3 sec ταχύτερα και με 100Χ λάθη;

Αν επιμένεις πάντως, έχουν έρθει και Ελλάδα :p

Αρχική απάντηση από ΝTG

mods/admin

οταν διαγραψεις τον τερματισμο αναφορας στα pm ο αλλος θα δει το μυνημα?

Η δεν διαγραφεις το ιδιο το πμ σβηνοντας το τερματισμο αναφορας?

Θεωρώ προφανές ότι σβήνεις μόνο την αναφορά και όχι το ίδιο το μήνυμα.

Πανάθεμα την P5WDH μου μέσα

Ξέμεινα από Sata υποδοχές , οι 3 του Intel είναι full , πλέον και αυτή του Jmicron γέμισε , και να προβώ σε αγορά ΑΤΑ εν έτη 2006 δεν λέει

Αναγκαστικά πρέπει να κάνω raid ώστε να μετακομίσω ορισμένους στον Silicon , μπας και αδειάσει ο Intel :TD:

Αντε να βγει καμμιά νέα bad axe ή DFI με το θεικό layout να βρούμε την υγειά μας...

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Παλιο αλλα κορυφαιο

Εχω λυθει στα γελια....:rofl:

το βρηκα πιο πετυχημενο!

Aν εχετε κανενα παλιο παρομοιο....ριχτε το παλι...

Mιας και ειμαι στο ΠΟΘ, επιτρέπεται να κάνω μια οφ τόπικ ερώτηση.

Πήρα το Panasonic VS3. Ομολογώ πως το φόρτισα για μισή ωρίτσα και μετά το άναψα. Το θέμα είναι πως αντί να κρατάει η μπαταρία 4-5 μέρες κρατάει ΜΑΞ 2 μέρες. Δεν το φόρτισα καλά την Πρώτη φορά. Πήρα καινούρια μπαταρία, αλλά δεν ξέρω ΠΟΣΕΣ ώρες να το φορτίσω. 10h? 12h??? Η συσκευασία της μπαταρίας δεν γράφει τπτ σχετικό, ούτε στην ιστοσελίδα της Panasonic.

Πόσες ώρες κρατάει η Πρώτη φόρτιση ενός κινητού?

Α! Ρίχτε μια ματία εδώ να ... γελάσετε http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5348&subid=2&pubid=61176 - Αν κ δεν θα 'πρεπε:p

Η πρωτη φορτιση θελει 8 ωρες και ακομα πρεπει να κανεις 2-3 πληρεις κυκλους της μπαταριας (πληρης φορτιση-πληρης εκφορτιση) για να παρει το μεγιστο της..

Αρχική απάντηση από spc [Χθες, στις 14:29]

Τι να το κάνεις;

Να γραφεις τα δισκάκια 0,3 sec ταχύτερα και με 100Χ λάθη;

το 1ο το καταλαβαινω αλλα το 2ο που το στηριζεις ? εγω μια χαρα εγγραφες ειδα για 18x.

υ.γ στειλε και κανενα πμ ρε μαστορα με τιμη και διαθεσιμοτητα :p

Αρχική απάντηση από PGM

το 1ο το καταλαβαινω αλλα το 2ο που το στηριζεις ? εγω μια χαρα εγγραφες ειδα για 18x.

Δεν μπορεί όλο και κάποια λάθη παραπάνω θα έχεις (ειδικά από την στιγμή που τα δισκάκια δεν είναι 18αρια).

Οπότε η ερώτηση είναι απλή: Γιατί να ρισκάρεις τα όποια (λίγα ή πολλά) λάθη για μερικά sec λιγότερα;

Αρχική απάντηση από PGM

υ.γ στειλε και κανενα πμ ρε μαστορα με τιμη και διαθεσιμοτητα :p

Τι να το κάνεις βρε;

Όλα 35-40 παίζουν πλέον. :)

(αν και εκτιμώ την θέλησή σου για τήρηση των ''παραδόσεων'' :p)

ΟΤΕ for the win..

Τους ξαναπαίρνω τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού χωρίς να αναφέρω το προηγούμενο (που ήταν στις 25 σεπτέμβρη) και μου κλείνουν για μεθαύριο. lol...

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 13:16]

ΟΤΕ for the win..

Τους ξαναπαίρνω τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού χωρίς να αναφέρω το προηγούμενο (που ήταν στις 25 σεπτέμβρη) και μου κλείνουν για μεθαύριο. lol...

Και ομως συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες

εχει κανεις ιδεα πως θα κανω τον ρημαδοmozilla να ανοιγει το msn mail μου?γιατι ανοιγει με το explorer....:rant: :rant:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.