Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από FrOsT [Χθες, στις 21:27]

ΕΛΕΟΣ! :getlost:

Γι'αυτό έχουν γίνει όλοι οι πιτσιρικάδες φουστράκια.......’κου εκεί Λεϊλά?.........Βρές ένα όνομα βρε κακομοίρη σαν ας πούμε: "Νταυραντόγιαννος".........’κου "Λεϊλά".....!......Εμ'και σοκοφρέτα θα σου πετάξουν αύριο μεθαύριο, εμ και καμμιά ψ@άάάρα ΝΑΑΑΑ.......

ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ρεεεεεε.......... :(

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 04:31]

Ρε παλικάρια, διαβάζω πρωινιάτικα για τους Conroe στο XS και έχω δει ουκ ολίγα "κουλά". Παραθέτω ένα μικρό απόσπασμα:

"...the conroes dont really care about ram timings very much. ive tested from 800mhz 4-4-4-12 to 5-5-5-15 and there is almost no difference..."

Ισχύουν αυτά?

Στο Super-Pi 1M, ΟΤΙ και να έχεις από μνήμες, τα ίδια θα πάρεις.......... ;)

Αυτό που ισχύει βέβαια από αρχαιοτάτων χρόνων, είναι να παίζεις με 1:1 και τα πιο σφικτά timmings που μπορείς....... ;)

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 08:48]

Γι'αυτό έχουν γίνει όλοι οι πιτσιρικάδες φουστράκια.......’κου εκεί Λεϊλά?.........Βρές ένα όνομα βρε κακομοίρη σαν ας πούμε: "Νταυραντόγιαννος".........’κου "Λεϊλά".....!......Εμ'και σοκοφρέτα θα σου πετάξουν αύριο μεθαύριο, εμ και καμμιά ψ@άάάρα ΝΑΑΑΑ.......

Ξέρεις κανένα υπουργό ή δημοσιογράφο με το όνομα Νταυραντόγιαννος?

Ξέρω πολλούς που τις λένε Λέιλα.

Χτίζει το μέλλον του το παιδί ... :tomato:

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 08:48]

Για πες μάστορα για την Αντιόπη , την Κρυσταλία,και την Βάιλερ.

Αδελφές κραγμένες;

Έχεις τπτ στοιχεία να δούμε; : P

Ξέρεις γιατί δεν γράφω στα θέματα υπερχρονισμών κλπ;

Γιατί δεν το κατέχω το άθλημα και θα διαπράξω γκάφες όπως εσύ εδώ : P

διαβασa την συνεντευξη στα νεα. Λες και βλεπω τον κολλητο μου... δλδ πρωην κολλητος. σταματησαμε να κανουμε παρεα γιατι ηταν περιπου η ιδια περιπτωση.

παιδια αν ξερει κανεις απο cs ας μου στειλει ενα πμ θελω να τον ρωτησω κατι σημαντικο.

ευχαριστω.

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Για πες μάστορα για την Αντιόπη , την Κρυσταλία,και την Βάιλερ.

Αδελφές κραγμένες;

Έχεις τπτ στοιχεία να δούμε; : P

βαιλερ ftw ;p

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Ξέχασα την Incredible μάστορα που είναι και πελάτισσα σου !!

Θα έχεις στοιχεία σίγουρα για αυτήν : P

LOL :p

Μόλις παρέλαβα το G15 της logitech

’λλη αίσθηση από το digital media pro της Microsoft που είχα

Απλά τα πλήκτρα να ήταν λίγο μεγαλύτερα , θα ήταν άριστο :(

Χθες ειδα το stay alive!

Τρελλη εντυπωση μου εκανε που "διαφημιζαν" τα alienware ενω σε αλλη ταινια (θα την θυμηθω και αυτην που θα παει) "διαφημιζαν" τα XPS της dell.:hehe:

Eπιθεση σε ολα τα μετωπα .....:p

Συγχαρητηρια στην plextor και στο αψογο rma της... Μονο plextor για μενα απο δω κ περα, και ας ειναι ακριβοτερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.