Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 11:39]

γι αυτον που εχει υπογραφη: O Conroe έχει COLD BUG στους -130*C αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δε λέει τίποτα γι'αυτό...Το έχουν κρυφό μυστικό...

οχι και τοσο κρυφο.

Για CPU μιλάμε βρε........Κάπου εκεί είναι όλοι: από - 120*C έως -168*C max.......αλλά δεν το λέω..... ;)

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Το PC μου δεν ανοιγει. Δειχνει μονο το Led του σκληρου αναμενου και δουλευει αλλα ουτε bios,,,βασικα δεν δειχνει τιποτα στην οθονη. Ισως ειναι η μπαταρια... τελειωσε κ η adsl....ε ρε γλεντια!

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 18:01]

Το PC μου δεν ανοιγει. Δειχνει μονο το Led του σκληρου αναμενου και δουλευει αλλα ουτε bios,,,βασικα δεν δειχνει τιποτα στην οθονη. Ισως ειναι η μπαταρια... τελειωσε κ η adsl....ε ρε γλεντια!

μήπως κόλησε το κουμπί του reset?

Για χαρα παιδια. Ηθελα να σας πω οτι δεν εχω αναψει τσιγαρο εδω και δυο μερες. Αυτα...

Πρόγραμμα 250 ευρώ , μόνο για να φτιάχνω avatars και χαζά..

Κάνα καλό βιβλίο για Photoshop CS έχετε στα υπόψην σας;

(κατα προτίμηση στα αγγλικά)

Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 20:49]

Για χαρα παιδια. Ηθελα να σας πω οτι δεν εχω αναψει τσιγαρο εδω και δυο μερες. Αυτα...

ελα κρατα καλα! :T:
Αρχική απάντηση από CaptainMilo

Πρόγραμμα 250 ευρώ , μόνο για να φτιάχνω avatars και χαζά..

Κάνα καλό βιβλίο για Photoshop CS έχετε στα υπόψην σας;

(κατα προτίμηση στα αγγλικά)

Πριν κάτι φεγγάρια έπεφτα σε κάτι "Photoshop Bible" και τα συναφή, στα Ρ2Ρ.

Και εκεί που έλεγα ότι έχω πιάσει πάτο με την 56κ γραμμή να πηγαίνει μόνιμα στα 33,2 ήρθε η μετακόμιση και ο ΟΤΕ να μου δείξει οτι ο πάτος είναι πολύυυυυυ πιο κάτω απο αυτό που νόμιζα.... Καταραμενο PCM

post-1167-1416072758,3168_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από colt3003

Και εκεί που έλεγα ότι έχω πιάσει πάτο με την 56κ γραμμή να πηγαίνει μόνιμα στα 33,2 ήρθε η μετακόμιση και ο ΟΤΕ να μου δείξει οτι ο πάτος είναι πολύυυυυυ πιο κάτω απο αυτό που νόμιζα.... Καταραμενο PCM

Εγώ πάντως θα είχα κρεμαστεί απο το μπαλκόνι με το καλώδιο του τηλεφώνου...

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 22:51]

Κοιτα ατυχια να μην εχεις φιλο κανενα οτετζη στην καλαματα να σου κανει μια γραμμη φερεσυχνο να ξεμπερδεψεις γρηγορα και πανω απ' ολα νομιμα!!!! :p :p :p

Αρχική απάντηση από astrolabos [Χθες, στις 22:51]

Δεν μπορει θα υπαρχουν και χειροτερα... :hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από colt3003 [Χθες, στις 22:20]

έχω screenshot με 9.6 2 βδομάδες πριν στην Κω. έμπαινε και με ακόμα λιγότερο, 7.2 αλλά είπα να μη το βγάλω, ιεροσυλία...

Αρχική απάντηση από astrolabos

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

Δεν μπορει θα υπαρχουν και χειροτερα... :hehe: :hehe: :hehe:

Ακριβώς !! το σπίτι είναι ισόγειο !!!

.... η καμινάδα απο το τζάκι παίζει ή λέτε να έρθει μαζί μου ??

τι πραγμα ειναι αυτο καθε μερα να κοιμαμαι σαν το βοδι. εχει ποσο και ρο 12 η ωρα σηκωνομαι.. πηρα το στραβο το δρομο μου φαινεται. :hehe: :hehe:

Κι εγω τα ιδια,τον εχασα και τον αγωνα ο παπαρας :( αρχιζουν και τα σχολεια σε 10 μερες ναουμ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.