Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από unstoppable

OMG?

http://new.e-go.gr/tech/article.asp?catid=7268&subid=2&pubid=340463

Σιγά την καινοτομία. Εδώ άλλοι σου κάνουν το USB Flash MP3 player με 5-10€.

Το συγκεκριμένο απ'ότι είδα δεν έχει μνήμη, άρα...

Το θέμα πάντα στην μνήμη ήταν. Από κει και πέρα οθόνη, ραδιόφωνο και μικρόφωνο. Ότι του λείπει δηλαδή.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από o polonos

παιδια μολις αποφασησα να κοψω το καπνισμα!!! Δεν θα ξανα καπνησω!!! Καμια συμβουλη???:flex: :flex: :flex:

Ναι....συμβουλή....όταν φύγεις κλέισε την πόρτα...έχω βάλει κλιματιστικό...Πλάκα πλάκα τώρα δεν είναι και τόσο εύκολο να το κόψεις....ευκολότερο είναι να κόψεις τους σωλήνες του w/c παρά το κάπνισμα...οι συμβουλές είναι οι κλασικές...μην κάνεις τράκα, μην παρασύρεσαι απο άλλους, το πρωι πίνε ice coffee (γιατί ο ελληνικός θα σε παρασύρει σε τσιγάρο...).

Αρχική απάντηση από jpavly [Χθες, στις 23:20]

Το συγκεκριμένο απ'ότι είδα δεν έχει μνήμη, άρα...

Το θέμα πάντα στην μνήμη ήταν.

Ε;

Με 50-60 ευρώ παίρνεις ένα ωραίοτατο Teac με 2 χρόνια warranty, lcd οθονίτσα, 1 GB, μικρόφωνο, ραδιόφωνο κλπ. Με το άλλο: από ένα μαγαζί το άδειο MP3 player, από άλλο την κάρτα και δεν συμμαζεύεται.

Απόσπασμα από το βιβλίο μου ''Η ζωή μου με τον Ανδρέα'':

<< Επειδή κάποιοι γελοίοι τύποι έθιξαν τις ικανότητές μου στο oc, παραθέτω την πρώτη και μοναδική μου αγάπη.

Το αποτέλεσμα ήταν κανα 2μηνο normal λειτουργίας και μετά ένα μεγαλοπρεπές rma και στα 2 στικάκια.

Έπρεπε να περάσουν κοντά 10 χρόνια για να βρω ξανά την ''αγάπη'' κάπου ''αλλού''.....>>

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 00:43]

Ε;

Πω πω φαρμακειο ο Komplett :p

Καλα ρε αλητη? Ποσοστα παιρνεις απο το Complett και σπρωχνεις την σαβουρα του? Θυγατρικη της Dell??

Εδω το καλο πραμα λεμεεεεεεεεεεεεε

Ελα παρε παρε παρε παρε!! Οτι παρεις 100....

http://www.clubit.com/product_detail.cfm?itemno=CA4354003

post-1498-1416072750,6296_thumb.jpg

????? ????? ????? ????? ????? Μηπως οταν βαλει εκπτωσεις να μας δινει και κατιτις να το παρουμε;;;

ειδησεις!

Εσημερον και ωρα 11.45 την μεσημβρινην η ΑLTEC προεβει σε αναβαθμισην των γραμμων της στη περιοχη λαρισης!:clap: :clap:

Μια λεπτομερεια εμεινε ακομα....και ολα καλα!

Αρχική απάντηση από ΝTG

Εσημερον και ωρα 11.45 την μεσημβρινην η ΑLTEC προεβει σε αναβαθμισην των γραμμων της στη περιοχη λαρισης!:clap: :clap:

Χμ.. πόσο σίγουρος είσαι για αυτό...;

σημερα στο Κιλκις ειναι ο Παπακωνσταντινου, στο Θεατρο του λοφου 21.00. οσοι πιστοι προσελθετε.

Αρχική απάντηση από DJD

Χμ.. πόσο σίγουρος είσαι για αυτό...;

τοσο σιγουρος ....:D

post-699-1416072750,8322_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από jpavly [Χθες, στις 23:20]

Σιγά την καινοτομία. Εδώ άλλοι σου κάνουν το USB Flash MP3 player με 5-10....

Link? εστω και με 64ΜΒ

Αρχική απάντηση από unstoppable

Link? εστω και με 64ΜΒ

Ήταν ένας στο fleamarket και το έκανε. Του έδινες το flashάκι σου και 10-15€ και σου το έκανε MP3 Player.

Έχω δει κι άλλους πιο φθηνούς, αλλά δεν κράτησα ποτέ link.

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 14:05]

Ήταν ένας στο fleamarket και το έκανε. Του έδινες το flashάκι σου και 10-15 και σου το έκανε MP3 Player.

Και σου βάζει κουμπιά, οθόνη και υποδοχή για ακουστικά???? :confused:

Καλημερα!!! Ακομα αντεχω χωρις τσιγαρο απο χθες το απογευμα!!!! Αλλα ειναι ψιλοδυσκολα.:flex: :flex: :flex:

Αρχική απάντηση από vdeseris

Και σου βάζει κουμπιά, οθόνη και υποδοχή για ακουστικά???? :confused:

Όχι και οθόνη.. είπαμε. Ένα κουμπί Play/Pause, ένα Skip και υποδοχή για ακουστικά..

Το MP-111 της Teac (το μικρό της μοντέλο είναι) είναι σε σχήμα και μέγεθος Flash drive περίπου.. Ανοίγοντας το μια φορά είδα: 1 flash stick, 1 υποδοχή για ακουστικά, 1 οθόνη επάνω στο στο flash stick, και 5 κουμπιά μικρά τρυγύρω..

Που είναι το δύσκολο?

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 14:05]

Ήταν ένας στο fleamarket και το έκανε. Του έδινες το flashάκι σου και 10-15 και σου το έκανε MP3 Player.

Ε και παλι αυτο στο link μου ειναι πιο φτηνο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.