Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Σκέφτομαι μήπως μετά τις 1.30-2 το πρωι να παίζουν banner από γυράδικα και λοιπά ταχυφαγεία...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Σαφώς.. Τι να κάνουν οι πατρινοί το πρασσά ή τα γυράδικα στα σεπόλια (τα ποιά;:devil: ). Τα βγάλαμε τα λεφτά μας...

εντάξει, αφού χόρτασε ο Θέμης και τώρα πίνει τη μπυρίτσα του μπορώ να πάω να κοιμηθώ σαν άνθρωπος....

Eγώ ακόμα δεν ήρθα στα ίσα μου 2 πεινιρλι μια μακαρόναδα. ΖΗτάω παρέα για διπλό ψητό στο Βάρβαρο

Αρχική απάντηση από dellman [Σήμερα, στις 02:55]

Eγώ ακόμα δεν ήρθα στα ίσα μου 2 πεινιρλι μια μακαρόναδα. ΖΗτάω παρέα για διπλό ψητό στο Βάρβαρο

:blink:

παω για υπνο......χικ χικ....μπυριτσες:p ....χικ χικ.......

:blink:

Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 02:28]

Σκέφτομαι μήπως μετά τις 1.30-2 το πρωι να παίζουν banner από γυράδικα και λοιπά ταχυφαγεία...

+2:T: :T:

μαλιστα.....

αφου αρχισα να πειναω διαβαζοντας τις τελευταιες σελιδες.....ας κανω μιαν ερωτηξην!

Αρχική απάντηση από DJD

Προτείνετε κανένα καλό ψυγείο και καμιά καλή κουζίνα.. (με benchmarks φυσικά :hehe: )

Έχω δει ένα LG μούρλια.. αλλά είναι inox με LCD οθόνη και πάει κοντά στα ~900ευρά..

επειδη ψαχνουμε ενα ψυγειο μεγαλο διπορτο(side by side) μπορεις να βαλεις το μοντελο που βρηκες!(εστω σε πμ).

Σε περιπτωση που δεν ειναι side by side αλλα κανονικο γραψ'το και αυτο μπας και μας κανει!

απιστευτη "δοσού" στο τηλεφωνο, η οποια απαιτει 2.500 ευρω μεχρι την παρασκευη, για χρεωσεις στην πιστωτικη μου οι οποιες αμφισβητηθηκαν εκ μερους μου, και περιμενω την εκδοση του πιστωτικου:

- κι εγω γιατι να σας πιστεψω;

- υπαρχει ολη η αλληλογραφια με την ΕΤΕ και τον Τραπεζικο Μεσολαβητη.

- και γιατι δεν εμφανιζεται στο συστημα μου;

- συγνωμη, τηλεφωνητε απο την ΕΤΕ ή απο εταιρεια που συνεργαζεται με την ΕΤΕ;

- απο εταιρεια.

- γι αυτο δεν εχετε ενημερωση.

ακομα δεν καταλαβα γιατι μου εκλεισε το τηλεφωνο στα μουτρα.

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 13:29]

απιστευτη "δοσού" στο τηλεφωνο, η οποια απαιτει 2.500 ευρω μεχρι την παρασκευη, για χρεωσεις στην πιστωτικη μου οι οποιες αμφισβητηθηκαν εκ μερους μου, και περιμενω την εκδοση του πιστωτικου:

- κι εγω γιατι να σας πιστεψω;

- υπαρχει ολη η αλληλογραφια με την ΕΤΕ και τον Τραπεζικο Μεσολαβητη.

- και γιατι δεν εμφανιζεται στο συστημα μου;

- συγνωμη, τηλεφωνητε απο την ΕΤΕ ή απο εταιρεια που συνεργαζεται με την ΕΤΕ;

- απο εταιρεια.

- γι αυτο δεν εχετε ενημερωση.

ακομα δεν καταλαβα γιατι μου εκλεισε το τηλεφωνο στα μουτρα.

Μην μιλάς και πολύ.

Ευχαριστημένος να σαι.

Εγώ, προ ενός έτους περίπου, έφτυσα αίμα (και όχι μόνο) για να πάρω πίσω 2.000 από έναν τύπο ο οποίος διενεργούσε απάτες μέσω του διαδικτυακού του τόπου www.thebal.gr.

Τελικά αναγκάστηκα να πουλήσω το κορμί μου στον συνέταιρό του για να πάρω τα λεφτά μου πίσω.

:p

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 15:13]

Μην μιλάς και πολύ.

Ευχαριστημένος να ‘σαι.

Εγώ, προ ενός έτους περίπου, έφτυσα αίμα (και όχι μόνο) για να πάρω πίσω 2.000 € από έναν τύπο ο οποίος διενεργούσε απάτες μέσω του διαδικτυακού του τόπου www.thebal.gr.

Τελικά αναγκάστηκα να πουλήσω το κορμί μου στον συνέταιρό του για να πάρω τα λεφτά μου πίσω.

:worship: :laughing:

Θα ανταποδώσω το ξεπούλημα του κορμιού, με το core 2 setup που ετοιμάζω....

Έχει πάρει το μάτι σας κάνα site με bugs? :p

Καλως ήρθα πίσω και καλώς σας βρήκα :D

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 15:16]

Θα ανταποδώσω το ξεπούλημα του κορμιού, με το core 2 setup που ετοιμάζω....

Έχει πάρει το μάτι σας κάνα site με bugs? :p

εδώ

εδώ

και εδώ :p

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 13:16]

Καλως τον .....:hug: :hug: :hug: :hug:

Αρχική απάντηση από PGM

Καλως τον .....:hug: :hug: :hug: :hug:

Μη τα κάνεις αυτά μπροστά στον Spc.. ζηλεύει.. :hehe:

χαχαχαχα......μπα εμενα δεν με φοβαται. Εκτος , αν κανει 'σκηνες' πισω απο την πλατη μου...:D:D

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 15:13]

Εγώ, προ ενός έτους περίπου, έφτυσα αίμα (και όχι μόνο) για να πάρω πίσω 2.000 από έναν τύπο ο οποίος διενεργούσε απάτες μέσω του διαδικτυακού του τόπου www.thebal.gr.

δηλαδη, δεν πουλησες το κορμακι σου σε αυτον που του χρωστουσες αλλα σε αλλον.

αυτο σε απλα ελληνικα το λενε: ήθελα να πέσω και μ' έσπρωξαν.

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 15:46]

δηλαδη, δεν πουλησες το κορμακι σου σε αυτον που του χρωστουσες αλλα σε αλλον.

αυτο σε απλα ελληνικα το λενε: ήθελα να πέσω και μ' έσπρωξαν.

Τι να κάνω βρε φιλαράκο.

Είχα πέσει σε σφηκοφωλιά λέμε.

Ο ένας δίπλα μου να ροχαλίζει, ο άλλος μέσα με τον άλλο φίλο του (και καλά μας είπε ότι είναι οικογενειακός φίλος) ε τι να κάνουμε έπεσα (όπως είπες) στον πιο κοντινό (άσε που ο μέσα δεν έδειξε και ιδιαίτερη προθυμία παρόλο που έκανα ότι μπορούσα τίποτα αυτός κολλημένος με την Στρουμφίτα).

’σε που κάθε προσπάθεια υπερπήδησης του πρώτου (αυτού που ροχάλιζε καλέ) φοβάμαι ότι θα ήταν μοιραία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.