Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

@sol

:worship: :worship: :worship: :worship:

Ο Μ G ....:drool: :drool: :drool: :drool: :drool:

To χειροτερο ειναι να γυρνας απο την σχολη 5 η ωρα ενω εισαι απο το πρωι νυστικος..να κανεις λιγο ρuζι γιατι αυτο ειναι το μονο που υπαρχει στο ντουλαπι...και να σε περνει ο υπνος...οταν βλεπεις τηλεοραση στο κρεβατι..:zzz: :zzz: :zzz: :zzz:

:whistling :whistling :whistling

pic002jpggq8.th.png

bellisimo Pizza delivery μέχρι τις 2:30

Αλλιώς αγορά στο Παπανδρέου για βραστό. Επίσης βρώμικο στο Βάρβαρο μέχρι τις 4. Επίσης plaza κρέπα όλη μέρα.

προτιμω νηστικος παρα Bellisimo..............μακραν το χειροτερο ντελιβερι που εχω φαει.....και εχω φαει απο πολλα βρωμικα.

μακαρι να ειχα αμαξακι να πεταγομουνα μεχρι πεζοδρομο χαιδαριου ή μεχρι κοτοπουλαδες περιστερι......ουααααααα:cry:

:drool:

Ρε μαζί σου αλλά τέτοια ώρα μια μακαρονάδα με τόνο τη χτύπαγα. Κοντά είσαι από κοτοπουλάδες πετάξου . Θέλω και εγώ

Aπο χαιδαρι λες να σου φερουν;; Εχω αρκετα

Απο σεπολια αυτα ξερω αλλα δεν ξερω ωρες..

ΓΑΛΗΝΗ 5139971 - 5146912 - 5149425 πιτσαρια

ΚΟΤΟΜΑΝΙΑ 5139367

Αρχική απάντηση από greekfragma

dellman ριξε τηλ απο bellisimo.....ισως την γλυτωσω με μια μακαροναδα.......ποσο μαπα να ειναι.......:alien:

:mobile1: καλή όρεξη fragmare!

πάτρα = ευτυχισμένη πόλη

φοιτητούπολη, οι περισσότεροι έχουν μέχρι 2, τα μεγάλα έχουν και 24/7! ;)

όχι σαν την αθήνα που αποξενώνει, απάνθρωπη πόλη... :hehe:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 02:08]

ΒEllisimo it is....:drool:

δεν αντεξα.......ενα κλαμπ και μια αραβικη κοτομπεηκον.........

περισσοτερες φωτο σε λιγη ωρα.:drool:

έλεος ρε, μία αραβική και ένα κλάμπ, θα σκάσεις και μετά θα χουμε άλλη μία σελίδα να σου βρούμε σόδες...

post-1484-1416072749,2196_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από dpresv [Σήμερα, στις 02:11]

έλεος ρε, μία αραβική και ένα κλάμπ, θα σκάσεις και μετά θα χουμε άλλη μία σελίδα να σου βρούμε σόδες...

:hehe: :hehe: :hehe::rofl:

Αρχική απάντηση από o polonos [Χθες, στις 22:56]

το εχω απορια εδω και μερες. Γιατι κανετε σχεδον ολοι σας πλακα απο των χρηστη SLN???:whistle2: :whistle2:

Τελικα εχει σοβαρους κοινωνικους προβληματισμους ο κοσμος σε αυτο το φορουμ...

Κοιτα, σοβαρα τωρα, η δικια μου θεωρια ειναι οτι ολοι τους ειναι κομπλεξικοι και μικροτσ#υτσ#υνοι. Για το 1ο ειμαι σιγουρος. Το 2ο δεν το εχω διασταυρωσει ακομα. Ο Φαρμας μου εχει σιγουρεψει την υποψια για κανα-δυο, ο spc μου εχει πει για 2-3 αλλους, ο vdeseris μου εχει πει για τον unseen, o Θανος ειναι γνωστος στο πανελληνιο για τους... 3 ποντους του (δεν κανει να λεμε και τετοια πραγματα οσο φυλαει σκοπια γιατι θα φταρνιζεται αμα τον μελεταμε), και ο Shaman... παιζει WoW.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.