Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Προτείνετε κανένα καλό ψυγείο και καμιά καλή κουζίνα.. (με benchmarks φυσικά :hehe: )

Έχω δει ένα LG μούρλια.. αλλά είναι inox με LCD οθόνη και πάει κοντά στα ~900ευρά..

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Εξαρτάται πόσα χρόνια θές να το κρατήσεις και αν το θές για ενα άτομο ή με προοπτική για περισσότερα άτομα (αν με πιάνς ;) )

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 17:42]

Προτείνετε κανένα καλό ψυγείο και καμιά καλή κουζίνα.. (με benchmarks φυσικά :hehe: )

Έχω δει ένα LG μούρλια.. αλλά είναι inox με LCD οθόνη και πάει κοντά στα ~900ευρά..

Για τι χρηση το θες;; Ανεφερε και το παλιο σου συστημα να ξερουμε που παιζεις....:hehe: :hehe: :hehe:

το εχω απορια εδω και μερες. Γιατι κανετε σχεδον ολοι σας πλακα απο των χρηστη SLN???:whistle2: :whistle2:

παρε εκει το πιο φτηνο , οθονες LCD και τετοια ειναι για να ανεβαζουν τη τιμη κοινως να σου πιανουν το ποπο

Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 22:56]

το εχω απορια εδω και μερες. Γιατι κανετε σχεδον ολοι σας πλακα απο των χρηστη SLN???:whistle2: :whistle2:

:p

Ελα ολα να βγαινουν στην φορα...:D

Αρχική απάντηση από o polonos [Χθες, στις 22:56]

γιατί τα θέλει ο κ*λος του :hehe:

θεϊκή απορία!!!!! αν τον γνωρίσεις (πράγμα που στο απεύχομαι) θα καταλάβεις :p

ερωτηση κρισεως........

η ωρα ειναι 1:10 και τωρα θυμηθηκες οτι δεν εχεις κατι στο ψυγειο......επισης τα αγαπημενα σου ντελιβερι εχουν σταματησει στις 12:30..........

παιρνεις ενα απο τα μπακ απ ντελιβερι που κλεινουν στις 1:30 και δεν το σηκωνουν......

παιρνεις ενα 2ο και σου λεει οτι εχουν καποιο προβλημα και μετα τις 9 το βραδυ σταματησαν τις διανομες......

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ?

ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:drool:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 01:11]

ερωτηση κρισεως........

η ωρα ειναι 1:10 και τωρα θυμηθηκες οτι δεν εχεις κατι στο ψυγειο......επισης τα αγαπημενα σου ντελιβερι εχουν σταματησει στις 12:30..........

παιρνεις ενα απο τα μπακ απ ντελιβερι που κλεινουν στις 1:30 και δεν το σηκωνουν......

παιρνεις ενα 2ο και σου λεει οτι εχουν καποιο προβλημα και μετα τις 9 το βραδυ σταματησαν τις διανομες......

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ?

ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:drool:

:shifty:

post-400-1416072748,3713_thumb.gif

^^^ειναι πολυ προκλητικος..

Και εγω εχω εδω ενα που κλεινει 6 αλλα ειναι γιαννενα.ηξερα ενα σαιτ που σου βγαζει τα delivery καθε περιοχης αλλα στα σεπολια δεν βρισκει.. Ηφτιαξε τιποτα μονος η αυτο που λεει ο Αστρο

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 01:21]

gyros.jpg

μολις αφησα μια σταμπα απο σαλια πανω στην 20αρα μου.........:drool:

Υ.Γ.το ψυγειο ειναι αδειο λεμεεεεεεε....μονο νερο εχει μεσααααα:cry:

Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 01:16]

Ρε πρασσάς λέμε... Delivery μεχρι τις 6 το πρωί.... :p :p

Το Α και το Ω. Ορόσημο. Αξέχαστος.

post-35-1416072748,8908_thumb.jpg

Οταν ειχα παει στην θεσαλονικη για πρωτη φορα φοιτητης...επισκευτικα το ''Γυραδικο''...

Παραγελνω 2 2πλοπιτους νομιζωντας οτι ειμαι βολο που ολα ειναι small size...ε αφτο ηταν...αν ακουσατε κανενα μπαμ εγω θα ημουν...ειχα κσεκουμπωσει το πρωτο κουμπι και ετρεχα να προλαβω το λεωφορειο...:p

Δεν μπορουσα να τον κρατησω..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.