Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από dpresv [Χθες, στις 23:47]

My young apprentice....

Impatient you shall not be...

Impatience leads to anger...

Anger leads to spamming...

Spamming leads to "warning from moderator" ..

Warning leads to many deleted posts...

And many deleted posts lead to permanent BAN...

ένα μικρό δωράκι από μένα στους μοντς

post-129-1416072739,7405_thumb.jpg

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

επισης κυριοι moderators,η επομενη φωτο μπορει να χρησιμοποιηθει σαν προειδοποιηση στους spammers(κατι σαν κιτρινη καρτα..):p

post-3150-1416072739,7735_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από mariosalice

Clap Clap CLap

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Υπέροχος αυτοσχεδιασμός. :T:

Νά σαι καλά :)

Αρχική απάντηση από sotiris

Νά σαι καλά :)

Αν δεν έβλεπα το τροφαντό μπουτάκι, δεν θα πίστευα ότι ήσουν εσύ (αν και βέβαια ο linuxισμός συνάδει με τις καλλιτεχνικές ευαισθησίες) :p

Ρε παιδιά speedtoutch 536v6 πάνω σε otenet conn=x ξερει να ρυθμίζει κανεις ? Εκανα format - ειχα ξεχασει και τους κωδικούς απο το modem με αποτελεσμα να του κάνω reset .

Εχω νετ κανονικά αλλά δεν έχω emule μtorrent ενώ σε online gaming [cs - hl2 κλπ ] κολλάει λέγοντας connection problem μετά απο 2 λεπτά που κανω join σε server.

Αρχική απάντηση από Athens2004

Ρε παιδιά speedtoutch 536v6 πάνω σε otenet conn=x ξερει να ρυθμίζει κανεις ? Εκανα format - ειχα ξεχασει και τους κωδικούς απο το modem με αποτελεσμα να του κάνω reset .

Εχω νετ κανονικά αλλά δεν έχω emule μtorrent ενώ σε online gaming [cs - hl2 κλπ ] κολλάει λέγοντας connection problem μετά απο 2 λεπτά που κανω join σε server.

http://www.portforward.com/

Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν ;)

(απαντάω εγώ διότι έχει δουλειά - τσιράκι wannabe)

Είναι και τα καλά του λόγια που δεν μπορώ να ξεχάσω :p

Αρχική απάντηση από spc

τροφαντό μπουτάκι

Αρχική απάντηση από Athens2004

Μπράβο !!!!!!!!! αν και λακωνικότατος [πώς λέμε ''Η Ταν Η Επι ΤαΣ'' ] εδωσες link καθοριστικό :p

Οταν σου πα εγω ακριβως που να πας στο μενου, δεν σου αρεσε! Επρεπε να το ακουσεις απο τον spc!! (rootx στην θεση σου θα ανησυχουσα με ολα αυτα που διαβαζω τελευταιως :p:P)

Και εγώ οταν σου είπα πως φτάιω επειδή δεν στις έχω βρέξει ακόμη με βρεγμένη σανίδα δεν σου άρεσε επρεπε να το ακούσεις δημοσίως. :p kid-o-my kid :p

Θα ερθει συντομα εκεινη η ωρα που θα θες παλι volt mod κ θα πεσεις στην αναγκη μου.... Θα κανω υπομονη... :p

Κανονικα επρεπε αυτο να δημοσιευθει στις ατακες αλλα επειδη δεν ειναι απο μελη του Λαμπη το βαζω εδω μη φαω κρα..

Το στορυ: συζητηση μεταξυ ενος φιλου μου που προσφατα χωρισε με την κοπελα(αυτη του το πε) του μεσω msn..

Α:Μα ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι χωρισαμε..

Κ:Δεν πειραζει ξεχνα το..

Κ:παω για υπνο θα σε περιμενω στα ονειρα μου..

Α:Μπα δεν παιζει θα φαω ban..

Κ:????

Κ:?

Που σαι vagabond να δεις τη γλυκα..

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 15:47]

????

Προσπαθω να αναδειξω την κυνικοτητα(κυνες της λυσας..) που τις διεπει...:whistling

Πω δεν την παλεύω άλλο σήμερα.. κουρκουμπίνι ο εγκέφαλος.. ανάθεμα την δουλειά που βρήκα να κάνω.. Ρα ψαράς στην Μήλο θα πάω να γίνω!!! :jump:

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 17:04]

Πω δεν την παλεύω άλλο σήμερα.. κουρκουμπίνι ο εγκέφαλος.. ανάθεμα την δουλειά που βρήκα να κάνω.. Ρα ψαράς στην Μήλο θα πάω να γίνω!!! :jump:

μπορω να χω κανα κιλο?:drool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.