Sol Αύγουστος 17, 2006 #18741 Αύγουστος 17, 2006 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 15:50] ’ντε και με έναν καλό admin. που είναι ο εν λόγω αδμίνης? έχουμε να τον δούμε καιρό τι του έκανες σατανικέ (βλέπε avatar) spc?
Dr.Paneas Αύγουστος 17, 2006 #18742 Αύγουστος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Πριονέτο Χάνει η Ελλάδα με 4-0 από την Αγγλία με ήταν μόνο το πρώτο ημίχρονο. Ε ρε ξεφτίλα. :rant: :tongue: Και σημερα στα καναλια ειδησεων:"Απογοητευτική ήταν η εθνική μας ομάδα στο χθεσινο φιλικο ματς με την Αγγλία εν όψη του τελευταίου δοκιμαστικού πριν τα προκριματικά για το Euro 2006. Ωστόσσο, άφησε μια πολυ θετική εικόνα , στο δεύτερο ημιχρονο" Και ρωταω τωρα εγω τον δημοσιογραφό:"Νικας στο ΧΑΛΑΡΑ 4-0 απο το πρωτο ημιχρονο εχοντας παίκτες όπως ο rooney, beckham κλπ ΕΚΤΟΣ 11αδας. Ποιος ο λογος να τρεξεις στο 2ο ημιχρονο ; Το καλυτερο που έχεις να κανεις ειναι να κατσεις αμυνα και να τεσταρεις τους αμυντικους σου". Κι οντως, το μηδεν παραμεινε. Συνεπως, και στα 2 ημιχρονα ειμασταν τραγικοι... Πρεπει να κανει αλλαγες ο Οτο γιατι ολη η ομαδα ειναι γεροι. Μα ειναι δυνατον ο Ζαγορακης να μπορει να παιξει μπαλα, ενω το προηγουμενο βραδυ τον εχει ξετιιναξει η Λιλη (....
magicman Αύγουστος 17, 2006 #18743 Αύγουστος 17, 2006 πριν λιγο ξυπνησα και νομιζω οτι θελω conroe τωρα...
o polonos Αύγουστος 17, 2006 #18744 Αύγουστος 17, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 16:44] πριν λιγο ξυπνησα και νομιζω οτι θελω conroe τωρα... Καθε μερα και αργοτερα βλεπω εεε? Σε λιγο την στιγμη που θα πεφτουμε εμεις για υπνο θα ξυπνας εσυ
magicman Αύγουστος 17, 2006 #18745 Αύγουστος 17, 2006 Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 18:48] Καθε μερα και αργοτερα βλεπω εεε? Σε λιγο την στιγμη που θα πεφτουμε εμεις για υπνο θα ξυπνας εσυ απο τον μεσιμεριανο υπνο σηκωθηκα. εχει και μια κολοζεστη γμτ.
o polonos Αύγουστος 17, 2006 #18746 Αύγουστος 17, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 16:52] απο τον μεσιμεριανο υπνο σηκωθηκα. εχει και μια κολοζεστη γμτ. Δεν ειναι τπτ η ζεστη που εχει τωρα απο Σαββατο που ειπαν 41-42 βαθμους τι θα κανουμε???
magicman Αύγουστος 17, 2006 #18747 Αύγουστος 17, 2006 ειδα το lucky number slevin... πολυ υποθεση ρε γμτ... γ@ματη ταινια!
ΝTG Αύγουστος 17, 2006 #18749 Αύγουστος 17, 2006 ξερει κανει αν μπορω να βρω στο νετ πληροφοριες για την καλυψη της ψηφιακης ΕΡΤ?Επισης ξερει κανεις τι παιζει με αποκωδικοποιητες?Ποιοτητες κλπ κατι που θα πρεπει να προσεξω?Με δεδομενο οτι με λιγο ψαξιμο βρηκα αυτο που τα εχει ολα...υπαρχει κατι αλλο?Δεν με πειραζει αν ειναι μονο DVB-T αλλα μιας και υπαρχει ενα πιατο πανω ευκαιρια να ξαναασχοληθω...(αν και θα πρεπει να παρω lnb)
spc Αύγουστος 17, 2006 #18750 Αύγουστος 17, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG ξερει κανει αν μπορω να βρω στο νετ πληροφοριες για την καλυψη της ψηφιακης ΕΡΤ?Επισης ξερει κανεις τι παιζει με αποκωδικοποιητες?Ποιοτητες κλπ κατι που θα πρεπει να προσεξω?Με δεδομενο οτι με λιγο ψαξιμο βρηκα αυτο που τα εχει ολα...υπαρχει κατι αλλο?Δεν με πειραζει αν ειναι μονο DVB-T αλλα μιας και υπαρχει ενα πιατο πανω ευκαιρια να ξαναασχοληθω...(αν και θα πρεπει να παρω lnb) Με το χάλι ποιότητας της ΕΡΤ digital, δώσε όσα λιγότερα μπορείς σε δέκτη.Πχ ο DigiPal 2 της http://www.technisat.com/ ειναι μια χαρα.
jpavly Αύγουστος 18, 2006 #18751 Αύγουστος 18, 2006 Αρχική απάντηση από 2cpu δες και το nightwatch..πολυ μουφα..... Οι περισσότεροι που είδαν το Nightwatch νόμιζαν ότι πάνε να δούνε X Men-Underword-Matrix.Εγώ ήξερα τι πάω να δω και το βρήκα πολύ ωραίο, ανυπομονώ για τις συνέχειες.
2cpu Αύγουστος 18, 2006 #18752 Αύγουστος 18, 2006 ναι δεν διαφωνω.οταν ομως ακους κριτικες που σε λενε οτι ειναι ο διαδοχος του matrix η οτι ειναι ενας νεος lord of rings το βλεπεις διαφορετικα. απο εκει και περα δεν με αρεσε που πηγαινε το ολο στορυ λες και το εβγαζες με το τσιγκελι.και ο αρχοντας ηταν 3 ωρες και ταινια αλλα δεν θυμαμαι καποια στιγμη να πατησω το fastforward.περιμενω και εγω την συνεχεια για να δω γιατι το τελος με αφησε καπως ξεκρεμαστο. σαν πρωτη γευση παντως
ΝTG Αύγουστος 18, 2006 #18753 Αύγουστος 18, 2006 Αρχική απάντηση από spc Με το χάλι ποιότητας της ΕΡΤ digital, δώσε όσα λιγότερα μπορείς σε δέκτη.Πχ ο DigiPal 2 της http://www.technisat.com/ ειναι μια χαρα. μαλιστα ...δλδ αυτο που ειναι και dvb-s να το αποφυγω?(+35)Επισης χαρτη με καλυψη να υποθεσω ουτε η ΕΡΤ σκεφτηκε να βγαλει?(λαρισα-νεοι ποροι πιανει?)εδιτ.νομιζω και η λατρεια σου ειχε ποσταρει ενα αντιστοιχο που θα με καλυπτε ...αλλα αντε βρες το μεσα στο of topic!
ΝTG Αύγουστος 18, 2006 #18754 Αύγουστος 18, 2006 ωρε παλλικαρια....τι παθατε σημερα με τις εικονες... αφηστε λιγο bandwidth για τα torrents! (ο spc παλι την εκανε για παραλια?Κριμα ... )
jpavly Αύγουστος 18, 2006 #18755 Αύγουστος 18, 2006 Αρχική απάντηση από 2cpu ναι δεν διαφωνω.οταν ομως ακους κριτικες που σε λενε οτι ειναι ο διαδοχος του matrix η οτι ειναι ενας νεος lord of rings το βλεπεις διαφορετικα. απο εκει και περα δεν με αρεσε που πηγαινε το ολο στορυ λες και το εβγαζες με το τσιγκελι.και ο αρχοντας ηταν 3 ωρες και ταινια αλλα δεν θυμαμαι καποια στιγμη να πατησω το fastforward.περιμενω και εγω την συνεχεια για να δω γιατι το τελος με αφησε καπως ξεκρεμαστο. σαν πρωτη γευση παντως Αν σε ψήσανε έτσι έχεις δίκιο και αυτοί που τα έγραψαν/είπαν να πάνε να παίξουν Playstation καλύτερα. Το μόνο που κρατάς στο μυαλό σου είναι ότι είναι τριλογία. (Τώρα γιατί με αυτό και μόνο το παρομοιάζουν με Matrix, LOTR, Underworld και Blade δεν έχω ιδέα)
o polonos Αύγουστος 18, 2006 #18756 Αύγουστος 18, 2006 Καλημερα παιδια ο Χρηστος βλ. unseen και αυτος σε καμια παραλια εχει παει εεε???:...:
2cpu Αύγουστος 18, 2006 #18757 Αύγουστος 18, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 11:59] Αν σε ψήσανε έτσι έχεις δίκιο και αυτοί που τα έγραψαν/είπαν να πάνε να παίξουν Playstation καλύτερα. Το μόνο που κρατάς στο μυαλό σου είναι ότι είναι τριλογία. (Τώρα γιατί με αυτό και μόνο το παρομοιάζουν με Matrix, LOTR, Underworld και Blade δεν έχω ιδέα) δεν με εψησε κανεις, ισα ισα οπου ακουω πολλα κερασια παω με μικρο κουβα(οπως λεει το γνωμικο). απεναντιας την ταινια την πηρα χωρις να εχω ακουσει τιποτα+ αφου την ειδα μετα διαβασα/ακουσα τις κριτικες. απλα οπως προανεφερα και οπως σωστα εθεσες ειναι τριλογια οπωτε επεται να δω την συνεχεια για να βγαλω μια ολοκληρωμενη εικονα.
PGM Αύγουστος 18, 2006 #18758 Αύγουστος 18, 2006 Β Α Ρ Ι Ε Μ Α Ι. ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΣΤΙΣ ΚΡΕΠΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΜΟΥ. Α ΡΕ Π@#ΝΑ ΑΘΗΝΑ!!...ουφ ηρεμησα τωρα...
magicman Αύγουστος 18, 2006 #18759 Αύγουστος 18, 2006 δωσε δωσε να ηρεμησεις. και εγω θελω να παω ξανα θαλασσα. υπομονη μεχρι 3 σεπτεβριου που θα παω στην ποτιδαια.
ΝTG Αύγουστος 18, 2006 #18760 Αύγουστος 18, 2006 αναδερ ποϊντλες γιουσλες ποστ!!DJD EXEIS PM!!!!!(ατιμο pop-up για μπανια εχεις παει και εσυ?)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.