Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 15:50]

’ντε και με έναν καλό admin.

:p

που είναι ο εν λόγω αδμίνης? έχουμε να τον δούμε καιρό

τι του έκανες σατανικέ (βλέπε avatar) spc?

:p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Πριονέτο

Χάνει η Ελλάδα με 4-0 από την Αγγλία με ήταν μόνο το πρώτο ημίχρονο.

Ε ρε ξεφτίλα.:laughing::tomato: :rant: :tongue:

Και σημερα στα καναλια ειδησεων:"Απογοητευτική ήταν η εθνική μας ομάδα στο χθεσινο φιλικο ματς με την Αγγλία εν όψη του τελευταίου δοκιμαστικού πριν τα προκριματικά για το Euro 2006. Ωστόσσο, άφησε μια πολυ θετική εικόνα , στο δεύτερο ημιχρονο"

Και ρωταω τωρα εγω τον δημοσιογραφό:"Νικας στο ΧΑΛΑΡΑ 4-0 απο το πρωτο ημιχρονο εχοντας παίκτες όπως ο rooney, beckham κλπ ΕΚΤΟΣ 11αδας. Ποιος ο λογος να τρεξεις στο 2ο ημιχρονο ; Το καλυτερο που έχεις να κανεις ειναι να κατσεις αμυνα και να τεσταρεις τους αμυντικους σου". Κι οντως, το μηδεν παραμεινε.

Συνεπως, και στα 2 ημιχρονα ειμασταν τραγικοι...

Πρεπει να κανει αλλαγες ο Οτο γιατι ολη η ομαδα ειναι γεροι. Μα ειναι δυνατον ο Ζαγορακης να μπορει να παιξει μπαλα, ενω το προηγουμενο βραδυ τον εχει ξετιιναξει η Λιλη (;)....

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 16:44]

πριν λιγο ξυπνησα :yawn: και νομιζω οτι θελω conroe τωρα...

Καθε μερα και αργοτερα βλεπω εεε? Σε λιγο την στιγμη που θα πεφτουμε εμεις για υπνο θα ξυπνας εσυ:D:p
Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 18:48]

Καθε μερα και αργοτερα βλεπω εεε? Σε λιγο την στιγμη που θα πεφτουμε εμεις για υπνο θα ξυπνας εσυ:D:p

απο τον μεσιμεριανο υπνο σηκωθηκα. :)

εχει και μια κολοζεστη γμτ.

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 16:52]

απο τον μεσιμεριανο υπνο σηκωθηκα. :)

εχει και μια κολοζεστη γμτ.

Δεν ειναι τπτ η ζεστη που εχει τωρα απο Σαββατο που ειπαν 41-42 βαθμους τι θα κανουμε???:hmm::hehe:

ξερει κανει αν μπορω να βρω στο νετ πληροφοριες για την καλυψη της ψηφιακης ΕΡΤ?

Επισης ξερει κανεις τι παιζει με αποκωδικοποιητες?Ποιοτητες κλπ κατι που θα πρεπει να προσεξω?Με δεδομενο οτι με λιγο ψαξιμο βρηκα αυτο που τα εχει ολα...υπαρχει κατι αλλο?

Δεν με πειραζει αν ειναι μονο DVB-T αλλα μιας και υπαρχει ενα πιατο πανω ευκαιρια να ξαναασχοληθω...(αν και θα πρεπει να παρω lnb)

Αρχική απάντηση από ΝTG

ξερει κανει αν μπορω να βρω στο νετ πληροφοριες για την καλυψη της ψηφιακης ΕΡΤ?

Επισης ξερει κανεις τι παιζει με αποκωδικοποιητες?Ποιοτητες κλπ κατι που θα πρεπει να προσεξω?Με δεδομενο οτι με λιγο ψαξιμο βρηκα αυτο που τα εχει ολα...υπαρχει κατι αλλο?

Δεν με πειραζει αν ειναι μονο DVB-T αλλα μιας και υπαρχει ενα πιατο πανω ευκαιρια να ξαναασχοληθω...(αν και θα πρεπει να παρω lnb)

Με το χάλι ποιότητας της ΕΡΤ digital, δώσε όσα λιγότερα μπορείς σε δέκτη.

Πχ ο DigiPal 2 της http://www.technisat.com/ ειναι μια χαρα.

Αρχική απάντηση από 2cpu

δες και το nightwatch..

πολυ μουφα.....

Οι περισσότεροι που είδαν το Nightwatch νόμιζαν ότι πάνε να δούνε X Men-Underword-Matrix.

Εγώ ήξερα τι πάω να δω και το βρήκα πολύ ωραίο, ανυπομονώ για τις συνέχειες.

ναι δεν διαφωνω.οταν ομως ακους κριτικες

που σε λενε οτι ειναι ο διαδοχος του matrix η οτι

ειναι ενας νεος lord of rings το βλεπεις διαφορετικα.

απο εκει και περα δεν με αρεσε που πηγαινε το ολο στορυ

λες και το εβγαζες με το τσιγκελι.και ο αρχοντας ηταν 3

ωρες και ταινια αλλα δεν θυμαμαι καποια στιγμη να πατησω το fastforward.περιμενω και εγω την συνεχεια

για να δω γιατι το τελος με αφησε καπως ξεκρεμαστο.

σαν πρωτη γευση παντως :nothing:

Αρχική απάντηση από spc

Με το χάλι ποιότητας της ΕΡΤ digital, δώσε όσα λιγότερα μπορείς σε δέκτη.

Πχ ο DigiPal 2 της http://www.technisat.com/ ειναι μια χαρα.

μαλιστα ...

δλδ αυτο που ειναι και dvb-s να το αποφυγω?(+35€)

Επισης χαρτη με καλυψη να υποθεσω ουτε η ΕΡΤ σκεφτηκε να βγαλει?

(λαρισα-νεοι ποροι πιανει?)

εδιτ.

νομιζω και η λατρεια σου ειχε ποσταρει ενα αντιστοιχο που θα με καλυπτε ...αλλα αντε βρες το μεσα στο of topic!

ωρε παλλικαρια....τι παθατε σημερα με τις εικονες...

αφηστε λιγο bandwidth για τα torrents!

(ο spc παλι την εκανε για παραλια?Κριμα ...:( )

Αρχική απάντηση από 2cpu

ναι δεν διαφωνω.οταν ομως ακους κριτικες

που σε λενε οτι ειναι ο διαδοχος του matrix η οτι

ειναι ενας νεος lord of rings το βλεπεις διαφορετικα.

απο εκει και περα δεν με αρεσε που πηγαινε το ολο στορυ

λες και το εβγαζες με το τσιγκελι.και ο αρχοντας ηταν 3

ωρες και ταινια αλλα δεν θυμαμαι καποια στιγμη να πατησω το fastforward.περιμενω και εγω την συνεχεια

για να δω γιατι το τελος με αφησε καπως ξεκρεμαστο.

σαν πρωτη γευση παντως :nothing:

Αν σε ψήσανε έτσι έχεις δίκιο και αυτοί που τα έγραψαν/είπαν να πάνε να παίξουν Playstation καλύτερα.

Το μόνο που κρατάς στο μυαλό σου είναι ότι είναι τριλογία. (Τώρα γιατί με αυτό και μόνο το παρομοιάζουν με Matrix, LOTR, Underworld και Blade δεν έχω ιδέα):p

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 11:59]

Αν σε ψήσανε έτσι έχεις δίκιο και αυτοί που τα έγραψαν/είπαν να πάνε να παίξουν Playstation καλύτερα.

Το μόνο που κρατάς στο μυαλό σου είναι ότι είναι τριλογία. (Τώρα γιατί με αυτό και μόνο το παρομοιάζουν με Matrix, LOTR, Underworld και Blade δεν έχω ιδέα):p

δεν με εψησε κανεις, ισα ισα οπου ακουω πολλα

κερασια παω με μικρο κουβα(οπως λεει το γνωμικο). απεναντιας την ταινια την πηρα

χωρις να εχω ακουσει τιποτα+ αφου την ειδα

μετα διαβασα/ακουσα τις κριτικες.

απλα οπως προανεφερα και οπως σωστα εθεσες ειναι

τριλογια οπωτε επεται να δω την συνεχεια για να βγαλω

μια ολοκληρωμενη εικονα.:)

Β Α Ρ Ι Ε Μ Α Ι. ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΣΤΙΣ ΚΡΕΠΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΜΟΥ. Α ΡΕ Π@#ΝΑ ΑΘΗΝΑ!!...ουφ ηρεμησα τωρα...:)

δωσε δωσε να ηρεμησεις. και εγω θελω να παω ξανα θαλασσα. υπομονη μεχρι 3 σεπτεβριου που θα παω στην ποτιδαια.

αναδερ ποϊντλες γιουσλες ποστ!!

DJD EXEIS PM!!!!!

(ατιμο pop-up για μπανια εχεις παει και εσυ?)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.