Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

21 άτομα συλληφθέντες? χοντρό μου φαίνεται αλλά ποτέ δε ξέρεις

πετάνε κάτι φίλοι, σα στρατόπεδο είναι λέει το heathrow

Πως ορίζετε η τρομοκρατία

Καλεί ο αρχηγός των ελεφάντων όλα τα ζώα τις ζούγκλας.

Μάγκες από δω και μπρος χαυλιόδοντες και προβοσκίδα θεωρούνται αμυντικά όπλα. Νύχια δόντια οπλές κλπ τρομοκρατικά , και θα τιμωρούνται πάραυτα.

τρομοκρατια ειναι η ενοπλη απροειδοποιητη επιθεση με στοχο τους πολιτες και την θανατωση αυτων .

η λογικη της τρομοκρατιας ειναι η συλογικη τιμωρια , δλδ σε σκοτωνω γιατι η κυβερνηση σου εκανε αυτο στη χωρα μου. Αυτο λεγεται και φασισμος , η συλογικη τιμωρια

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 18:55]

τρομοκρατια ειναι η ενοπλη απροειδοποιητη επιθεση με στοχο τους πολιτες και την θανατωση αυτων .

η λογικη της τρομοκρατιας ειναι η συλογικη τιμωρια , δλδ σε σκοτωνω γιατι η κυβερνηση σου εκανε αυτο στη χωρα μου. Αυτο λεγεται και φασισμος , η συλογικη τιμωρια

Αυτά είναι φούμαρα των νεοσυντηρητικών για να βομβαρδίζουν ανενόχλητοι τους ξεβράκωτους.

Ο άνθρωπος είναι ζώο , και όπως όλα τα ζώα όταν τα σκοτώνεις δικαιούνται να κάνουν οτιδήποτε,.

Σέ αυτό δεν υπάρχουν κανόνες.

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 19:24]

Αυτά είναι φούμαρα των νεοσυντηρητικών για να βομβαρδίζουν ανενόχλητοι τους ξεβράκωτους.

Ο άνθρωπος είναι ζώο , και όπως όλα τα ζώα όταν τα σκοτώνεις δικαιούνται να κάνουν οτιδήποτε,.

Σέ αυτό δεν υπάρχουν κανόνες.

Φιλε Γιαγκτ αν και συνηθως τα λες καλα εδω εχεις λαθος. Δεν μπορω να ερθω εγω να σκοτωσω εσενα επειδη ο δημαρχος της πολης σου χτυπησε με το αυτοκινητο τη μανα μου.. Δεν μπορουν να την πληρωνουν αμαχοι, παιδια για τις βλακειες αλλων. Αν θελουν εκδικηση να ανατιναξουν την προθυπουργικη οικια το πενταγωνο οποιον τελος παντων νομιζουν οτι τους φταιει και οχι ενα αεροπλανο που ειναι ασχετοι μεσα..

Αρχική απάντηση από ARVAS [Σήμερα, στις 20:52]

Φιλε Γιαγκτ αν και συνηθως τα λες καλα εδω εχεις λαθος. Δεν μπορω να ερθω εγω να σκοτωσω εσενα επειδη ο δημαρχος της πολης σου χτυπησε με το αυτοκινητο τη μανα μου.. Δεν μπορουν να την πληρωνουν αμαχοι, παιδια για τις βλακειες αλλων. Αν θελουν εκδικηση να ανατιναξουν την προθυπουργικη οικια το πενταγωνο οποιον τελος παντων νομιζουν οτι τους φταιει και οχι ενα αεροπλανο που ειναι ασχετοι μεσα..

Στην περίπτωση του δημάρχου έχουμε ένα τροχαίο, και φταίει αποκλειστικά ο δήμαρχος.

Όταν όμως μια κυβέρνηση αποφασίζει να βομβαρδίσει , αποφασίζει με εντολή του λαού που την ψήφισε.

Bootάρησε! Η αθεόφοβη η Gigabyte (DS3) είδε το φως της μέρας! Με έναν Ε6600, μια 7800GTX και ένα Heroichi 450W, παλεύω εδώ και 2 μέρες με 3 ζευγάρια μνήμες να δω POST.

Gskill 800άρες 2GB-NR -> πούλος

Samsung 1Gb PC5400 -> πούλογλου

Samsung 512Mb PC4200 -> πουλόπουλος

και με τι μνήμες bootάρησε η κάργια; Με Ντελο-σερβερο-μνήμες PC3200 (ναι, 400άρες...) και ECC!

Μάλιστα, 3.5 γίγα κανονικές DDR2 δεν την κάνανε να ανάψει, 2Gb PC3200 ECC μνήμες κελαηδάνε σα πουλάκια :boxed:

Αρχική απάντηση από Chosen

Bootάρησε! Η αθεόφοβη η Gigabyte (DS3) είδε το φως της μέρας! Με έναν Ε6600, μια 7800GTX και ένα Heroichi 450W, παλεύω εδώ και 2 μέρες με 3 ζευγάρια μνήμες να δω POST.

Gskill 800άρες 2GB-NR -> πούλος

Samsung 1Gb PC5400 -> πούλογλου

Samsung 512Mb PC4200 -> πουλόπουλος

και με τι μνήμες bootάρησε η κάργια; Με Ντελο-σερβερο-μνήμες PC3200 (ναι, 400άρες...) και ECC!

Μάλιστα, 3.5 γίγα κανονικές DDR2 δεν την κάνανε να ανάψει, 2Gb PC3200 ECC μνήμες κελαηδάνε σα πουλάκια :boxed:

:rofl:

το πουλοπουλος ειναι trademark δικο μου!

Να υποθεσω δεν παιζει με την καμμια οc εε?

σε λιγο ερχεται και ενα εδιτ....(να βρω ενα ποστ σου)

edit...

το βρηκα....(αλλα επειδη εχει quote το βαζω σαν λινκ)

ηταν τοτε που "ψαρευες" μνημες!

Τελικα ειναι ρωσικη ρουλετα η gigabyte(ds3)?

Τοτε πιανεις το μεγιστο της γραμμης :) Σε αυτο το 41.2 υπαρχει και ενα μικρο ποσοστο που ειναι το overhead.Αλλα εισαι πολυ καλα με αυτη την ταχυτητα :)

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 21:48]

Με Ντελο-σερβερο-μνήμες PC3200 (ναι, 400άρες...) και ECC!

Μάλιστα, 3.5 γίγα κανονικές DDR2 δεν την κάνανε να ανάψει, 2Gb PC3200 ECC μνήμες

μηπως εχεις τιποτα PC2100 reg/ECC ακομα

ξεχασμενες πουθενα?

Ε απο p2p μην περιμενεις να δεις τι μπορει να κανει η γραμμη :) Η απο ftp η απο http download θα το δεις σε γνωστα site οπως (download.com ή ftp.provider_σου.gr :) ) Κατεβασε ενα μεγαλο αρχειο και δες πως παει :)

για τορρεντ με 38-39 ειναι πολυ καλα. Εγω καμια φορα με πολους σεεδ κατεβαζω 40-41:flower: :flower:

Δοκιμασε με το bandwidth meter (firefox extension) να δεις ποσο ειναι το ανωτερο που μπορεις να κατεβασεις..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.