Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Ισχύει, όπως ισχύει και για τα decibel που τρώτε (λέω τρώτε επειδή το έχω κόψει το "άθλημα" προ τετραετίας) στα κλάμπ όπου δεν υπάρχει η παραμικρή μέριμνα για την ακουστική υγεία των θαμώνων

Αρχική απάντηση από astrolabos

Ισχύει, όπως ισχύει και για τα decibel που τρώτε (λέω τρώτε επειδή το έχω κόψει το "άθλημα" προ τετραετίας) στα κλάμπ όπου δεν υπάρχει η παραμικρή μέριμνα για την ακουστική υγεία των θαμώνων

Μέριμνα;;; Τα ζαβά τα 16-17-18χρόνα όπου βαράει πιο δυνατά πάνε.. και θα τα χαμηλώσουν οι άλλοι για να μη πάθουν κάτι τα αυτάκια τους; Not in Greece :D

ετσι ειναι... και εγω 17 ειμαι. αν και εμεις εδω στο κιλκις δεν εχουμε και τοσο μεγαλα προβληματα,μαγαζια που να κουνιουνται ολοκληρα απο τα decibel.. ειμαστε ποιο χαλαρα. τα χριστουγεννα κλεινω τα 18.(αντε να βγαλω και διπλωμα,δεν κρατιεμαι λεμεεε!)

Καλα, αυτο με τα club ειναι ελεεινο. Αν εχεις συνηθησει να ακους απο ποιοτικα ηχοσυστηματα, τα club οχι απλα σου καθονται ασχημα, αλλα προσωπικα μου προκαλουν πονοκεφαλο. Αυτο που με ανησυχει ειναι τα mp3... Αν κ το βαζω πολυ δυνατα μονο οταν θελω να καλυψω εξωτερικους θορυβους (πχ στο λεωφορειο) τελικα μαλλον δεν ειναι και πολυ καλη ιδεα...

Our test system consisted of an xxxxxxxx motherboard with 9 Seagate ST3750640AS 750GB SATAII hard drives in a RAID 0 array split into 3 partitions each 2.0TB (2000GB) of size, thereby reaching a total storage capacity of 6.0TB (6000GB). With a data transfer rate of 368.3MB/s our test system is even faster than a server grade SCSI Ultra 320 interface system.

:-O :-O :-O :-O :-O

060718-01.jpg

:drool: :drool: :drool: :drool: :drool:

Ειναι ιδεα μου ή φαινονται μονο οι τελευταιες 10σελιδες στο off topic??

Κριμα.....και το χα αχτι καποτε η πρωτη σελιδα του ΠΟΘ να ειναι γεματη σελιδες!:p

Αρχική απάντηση από tassoss [Σήμερα, στις 21:59]

Our test system consisted of an xxxxxxxx motherboard with 9 Seagate ST3750640AS 750GB SATAII hard drives in a RAID 0 array split into 3 partitions each 2.0TB (2000GB) of size, thereby reaching a total storage capacity of 6.0TB (6000GB). With a data transfer rate of 368.3MB/s our test system is even faster than a server grade SCSI Ultra 320 interface system.

:-O :-O :-O :-O :-O

060718-01.jpg

:drool: :drool: :drool: :drool: :drool:

π@παρια μαντολες...

το Burst αυτο το πιανεις και με 2 καλους sata2 δισκους σε αντιστοιχο ελεγκτη

to average read που λεει πιο πολλα που ειναι ?

πες τους να τρεξουν και κανα ATTO....

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

π@παρια μαντολες...

ετσι ετσι βεντουζα

Επιτελους διακοπες απο κυριακη... 4 μερουλες για να χαλαρωσουμε λιγο και μετα (την αποτοξινωση απο τις διακοπες) παλι στην μαχη των second και των marks.

Τα νεα project ειναι ετοιμα στα χαρτια και μολις ολοκληρο το team επιστρεψει απο τις διακοπες του stay tuned για την βροχη των WR ;) :devil:

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 00:00]

π@παρια μαντολες...

γι'αυτό είναι και στην κατηγορία off topic ρε κοπρίτη.

πάντως θα τους το πω και άμα θέλουν... :D

εγώ πάντως δεν είχα ξαναδεί 6ΤΒ πάνω σε μια μητρική

Πωπω ξύπνησα κουρασμένος.. δε μπορώ να κουνήσω τα πόδια μου και τα μάτια μου κλείνουν... και δεν είναι ακόμα Παρασκευή... :(

Αρχική απάντηση από DJD

Πωπω ξύπνησα κουρασμένος.. δε μπορώ να κουνήσω τα πόδια μου και τα μάτια μου κλείνουν... και δεν είναι ακόμα Παρασκευή... :(

Aκριβως μια απο τα ιδια....αλλα ευτυχως σημερα για μενα ειναι "γυρω γυρω σαββατο στη μεση κυριακη"

Δε δουλεύει και το a/c στο γραφείο και κάνουμε και σάουνα.. την τύχη μου μέσα.. Ο spc φταίει για όλα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.