Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

[Φωσκολος] Σταθείτε γιατί εσείς θα με τρελλάνετε....δηλαδη θέλετε να μου πείτε ότι μιλάτε για τον (επίγειο) Θεό που είχε Προμιε και δούλευε στα default????? Τον ίδιο μάστορα που ανέβασε τον AthlonXP του 300Mhz από ήδη πουσαρισμένη κατάσταση με ΜΟΝΟΟΟΟΟ 0,025volt ??????

Στάσου στάσου...γιατί όλα αυτό too much καλοκαιριάτικα! [Φώσκολος]

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Αν ξαναδώ κανέναν να προτείνει maxtor δίσκο θα του κόψω τα πόδια από τον σβέρκο!!

το ξερα οτι θα εχουμε διαροες .....

προβλεπω και αλλες...

faites vos jeux.....

ελα τωρα που γυριζει....για πονταρετε

Έχει κανείς το 3CRWDR100B-72 της 3Com και να έχει στημένο web server σε κάποιο από τα πισάκια του;

Αρχική απάντηση από Chosen [Χθες, στις 21:57]

Θα σου απαντούσα αλλά βιάζομαι. Ας του απαντήσει κάποιος άλλος ρε παιδιά!

Δε σου 'χω πει όταν το γράφεις αυτό να βάζεις και στο τέλος ένα "R".....? :blink:

Αρχική απάντηση από DJD

Έχει κανείς το 3CRWDR100B-72 της 3Com και να έχει στημένο web server σε κάποιο από τα πισάκια του;

Ρε φιλαράκο, τσάμπα σε πληρώνουνε δλδ;

Τράβα να μάθεις από κουμπιούτερς και μετά ζήτα και μισθό!

Ωχού!

:p

Νομιζω πως δεν ισχυει ο δακτυλιος αν και δεν κοβω το κεφαλη μου:p :p Και αν κανω λαθος το σποτακι της algida θυμασαι??? Παντα πιανει:flower: :flower:

Αρχική απάντηση από Georgesod

Αρχίζει και με εκνευρίζει αυτός

:p

Lol! Go for a us english version of windows and you're gonna break the 9.000 barrier

LMAO

επειδη δεν τους ξερω και ολους....

το να δίνεις συμβουλές στον coolaler για το πως να τρέξει το pi στέκει??

Μερικές φορές η ανωριμότητα και η προχειρότητα σε εταιρίες κολοσσούς μου κάνουν εντύπωση.

Στήνοντας προχθές ένα μηχανάκι με NF 590 SLI το BIOS (το οποίο σημειώτεον ήταν η 2η ή 3η έκδοση) είχε κάποια μικρά προβληματάκια:

1. Το φανάκι της cpu δεν άναβε όταν το fan control ήταν στο auto

2. H cpu έκαιγε και η θερμοκρασία, σύμφωνα με το BIOS, ήταν 128 C!

3. To cpu temp warning ήταν στο 70 C αλλά το BIOS τηρούσε σιγή ιχθύος

4. Η μητρική δεν άναβε με τίποτα σε dual channel και έπρεπε να σου έρθει η επιφοίτηση να βάλεις μόνο το 1 ντιμάκι στο 3ο slot για να ξυπνήσει (και μετά να παίξει κανονικά dual channel με τα dimm στις αρχικές θέσεις που αρχικά δεν έπαιζε).

To νέο bios είχε την ένδειξη: Optimize cpu fan control (ή κάπως έτσι).

Αρχική απάντηση από spc

Μερικές φορές η ανωριμότητα και η προχειρότητα σε εταιρίες κολοσσούς μου κάνουν εντύπωση.

Εγώ πιστεύω ότι φταίει ο χρήστης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.