jpavly Αύγουστος 2, 2006 #18402 Αύγουστος 2, 2006 Αρχική απάντηση από DJD για ποιο πράγμα; Edit: Αν λες για την υπογραφή του τύπου, ήδη του έχει σταλεί pm κι από ότι φαίνεται μας αγνόησε.. Οπότε no worries θα την αλλάξουμε εμείς Αυτό έλεγα, απλά το ανέφερα μήπως και δεν το έχει δει κανείς ’γρυπνο το μάτι της ΔΟ ’σχετο, σήμερα έχουμε επιστροφή των νεκρών?
darkCount Αύγουστος 2, 2006 #18403 Αύγουστος 2, 2006 Extraterrestrial βολή πέναλτυ μυρίζομαι....Booommmmm Headshot!!!!!
darkCount Αύγουστος 2, 2006 #18404 Αύγουστος 2, 2006 Πειράζει που γελάω πολύ με την υπογραφή τούτου????? http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=423220#post423220 Μα καλά κανέναν σας δεν ενόχλησε? Πάλι καλά που εγώ είμαι πρασινοφρουρός
vdeseris Αύγουστος 2, 2006 #18405 Αύγουστος 2, 2006 Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 14:43] Πειράζει που γελάω πολύ με την υπογραφή τούτου????? http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=423220#post423220 Μα καλά κανέναν σας δεν ενόχλησε? Πάλι καλά που εγώ είμαι πρασινοφρουρός Η υπογραφή του άλλαξε λίγο μετά την δική μου. Έχω και καλύτερα πράγματα να ασχολούμαι... Την κίτρινη κάρτα την έχει τσιμπήσει βέβαια εδώ και καιρό. Με το ένα πόδι στο ban είναι...
FrOsT Αύγουστος 2, 2006 #18406 Αύγουστος 2, 2006 Προσβλητικές και ειρωνικές υπογραφές προς τους άλλους χρήστες διαγράφονται.
Sol Αύγουστος 2, 2006 #18409 Αύγουστος 2, 2006 ο hellasVagabond προκάλεσε ανοιξιάτικες καταιγίδες στο thelab με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του.τώρα το μόνο που έχει μείνει να τον θυμίζει είναι ένα σουβενίρ του darkcount
ΝTG Αύγουστος 2, 2006 #18410 Αύγουστος 2, 2006 και ετσι για την ιστορια.....ποιος ηταν πρωτος διδαξας??? Ποιος ηταν αυτος που ανοιξε το δρομο* στην ιστορια του thelab?? *Ti δρόμο δηλαδη..(?)....πλεον μιλαμε για γερμανικες autobahn..ή autoban ..
ΝTG Αύγουστος 2, 2006 #18412 Αύγουστος 2, 2006 Αρχική απάντηση από unseen wtf? http://www.e-e-e.gr/ ρε δεν εχεις καμμια σχεση με αυτο φανταζομαι...???? "O ANEIΔΩTOΣ XEIPOTEPOΣ EΦIAΛTHΣ ΣAΣ, EΠIΣTPEΦEI" και αν αλλαξεις και το ταδε-κινουμενα με AMD-κινουμενα βγαζεις καποιο νοημα...και ναι θα μπορουσες να ησουν εσυ!
magicman Αύγουστος 2, 2006 #18413 Αύγουστος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Sol [Σήμερα, στις 19:04] ο hellasVagabond προκάλεσε ανοιξιάτικες καταιγίδες στο thelab με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του. τώρα το μόνο που έχει μείνει να τον θυμίζει είναι ένα σουβενίρ του darkcount χμμ.. δεν τον ηξερα γιατι δεν εμπενα λογω πανελληνιων... αλλα δεν εχασα και τιποτα... μαλλον λιγο γελιο.
Chosen Αύγουστος 2, 2006 #18414 Αύγουστος 2, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG και ετσι για την ιστορια.....ποιος ηταν πρωτος διδαξας??? Ποιος ηταν αυτος που ανοιξε το δρομο* στην ιστορια του thelab?? *Ti δρόμο δηλαδη..(?)....πλεον μιλαμε για γερμανικες autobahn..ή autoban .. Θα σου απαντούσα αλλά βιάζομαι. Ας του απαντήσει κάποιος άλλος ρε παιδιά!
magicman Αύγουστος 2, 2006 #18415 Αύγουστος 2, 2006 τι μου θυμιζει αυτου του στυλ η απαντηση.... το ονομα του αρχιζει απο B...... οποιος το βρει κερδιζει πακετο σουβλακια απο το Θωδωρη εδω στο κιλκις(η κουριερ δικη σας) :hehe:
ΝTG Αύγουστος 2, 2006 #18416 Αύγουστος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen Θα σου απαντούσα αλλά βιάζομαι. Ας του απαντήσει κάποιος άλλος ρε παιδιά! διπλωματης.... Βρηκα και ενα thread του jax... (μα να στειλει μαιλ στην corsair?) Κριμα..... επρεπε να τα ζησω απο πιο κοντα!
FrOsT Αύγουστος 2, 2006 #18417 Αύγουστος 2, 2006 @ΝTG έχεις μπει στο πνεύμα του καλοκαιριού και βλέπεις επαναλήψεις?
ΝTG Αύγουστος 2, 2006 #18418 Αύγουστος 2, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT @ΝTG έχεις μπει στο πνεύμα του καλοκαιριού και βλέπεις επαναλήψεις? χαλαρα....."ρετιρε" for ever... To παρακατω λεω να το κανω υπογραφη.... λογια μεγαλων ανδρων (καπου το ξετρυπωσα)..θα φανει και χρησιμο πιστευω.. Αρχική απάντηση από who?Το στυλ σου έχει αρχίσει και ενοχλεί το νευρικό μου σύστημα, αλλά μας έχεις βρει υπομονετικούς και δε μιλάμε. Το υφάκι του στυλ "μ****ες, τα μαθαινω όλα πριν από σας και σας κάνω την χάρη να το μοιραστώ μαζί σας" έχει παραγίνει. ΑΝ έχεις κάτι ουσιαστικό να πεις ΠΕΣΤΟ, αλλά σταματά σε παρακαλώ να μας νομίζεις για βλάκες/ανίδεους/ανενημέρωτους. Επίσης σταματά την φαμφαρολογία γιατί ΑΝ διάβαζες λίγο πιο προσεκτικά θα έβλεπες ότι κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να σε πάρουμε στα σοβαρά. Κι αν θέλαμε ένα κάρο άχρηστες πληροφορίες στο TheLab.gr κάλλιστα θα μπορούσαμε να γεμίζουμε δυο σελίδες κάθε μέρα, μιας και λαμβάνουμε περισσότερο από 40 Newsmails από πάμπολλες εταιρείες του χώρου. Γιαυτό λοιπόν ο σοφός λαός λέει να μιλάμε εκεί που πρέπει και ΟΠΩΣ πρέπει. Εχω καθιερωσει (μονος μου) το καλοκαιρι σε καλη εποχη για ban! Δεν ειναι τυχαιο οτι και το πρωτο ban καλοκαιρι εγινε! Tιμης ενεκεν εχω αλλαξει και το status ...
DJD Αύγουστος 3, 2006 #18420 Αύγουστος 3, 2006 Μετά από αυτό NTG είχε σκάσει η άλλη ατάκα που σάρωσε τα όσκαρ:Εννοείται ότι δεν είμαι ο μόνος που ξέρει πολλά εδώ μέσα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.