Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από unseen

πσαρωντοουφαικω κανύς?

θέλω να πάρω υποθαλάσσια θήκη για την ψηφιακή.

από σημάδι στο νερό δεν πετυχαίνω ούτε αχινούς, τουλάχιστον να τραβάω καμιά φωτό :p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από sotiris

θέλω να πάρω υποθαλάσσια θήκη για την ψηφιακή.

από σημάδι στο νερό δεν πετυχαίνω ούτε αχινούς, τουλάχιστον να τραβάω καμιά φωτό :p

ελπιζω να ασχοληθω συντομα με το "αθλημα"..(του ψαροντουφεκα)..ας ειναι καλα ο θειος..

Αν δεν κατσει ψαρι.....βλεπω να ακολουθω τα χναρια σου..(sotiris)

Aν και τελευταια φορα που κοιταξα δεν υπηρχε τετοιο πραμα για Κ-Μ Ζ3...:(

Και ενα screenshot το οποιο μου εφτιαξε τη μερα...(αν και ξερω οτι ουδεμια σχεση εχει με την πραγματικοτητα):D

Kαλημερες...καλο μηνα(αργησα εε?) and happy new summer!

post-699-1416072714,5885_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από vdeseris

asker??? :)

Τι μου θυμήσατε τώρα :p

Ο Themis θα είχε βγάλει καντήλες υποθέτω :rofl:

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Mικρα ειναι χρηστο.....Κριμα να τα χτυπας...ελα στην Ανδρο καμια βολτα να παμε για κανα ψαροτουφεκο με βαρκα..;)

Mια χαρα ηταν τα ψαρακια και πεντανοστιμα. Αμα εχεις βαρκα ερχομαι.

Αρχική απάντηση από Chosen [Χθες, στις 21:24]

1 + 1 = 2

Ο κακομοίρης που χλευάζει τους Λαμπήτες ότι ξοδεύουν πολλά λεφτα στο OC και πολύ χρόνο στα PC, ξανακάνει εγγραφή για να πει τις ίδιες βλακίες... Πιο pathetic γίνεται;

Τουλάχιστον εμείς περνάμε ώρες στα PC γιατί είναι το χόμπυ μας, εσύ που έχεις κάνει 100 ποστ για να μας πεις ότι είναι στραβός ο γιαλός, τι είσαι; Πες μου τι είσαι;*

Ένα ποστ περιμένω Alien1 από σένα, ένα ποστ :)

*Κορκολής mode

Θα καθόσουν δίπλα του στο καφενείο να στα πει;

Εδώ στα λέει με το ζόρι.

Η μοναξιά δυστυχώς οδηγεί στη τρέλα !!

Έχουν ξεφύγει τρελλά οι τιμές στα ενοίκια.. 700+ ευρώ για 2υ/δ και "πλησίον μετρό"...

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 11:15]

Έχουν ξεφύγει τρελλά οι τιμές στα ενοίκια.. 700+ ευρώ για 2υ/δ και "πλησίον μετρό"...

LOL

μαμησετονα που θελει και 700

Μα μόνο ένας είναι; Για ένα τριάρι κοντά σε μετρό θες τουλάχιστον 650+ ευρώ.. έλεος δλδ

Αρχική απάντηση από DJD

Εξαρτάται την περιοχή και πολλούς άλλους παράγοντες βέβαια, αλλά δεν είναι τρελό - εκεί παίζουν χοντρικά....

72τμ κοντά στο γηροκομείο 670 ευρώ τριάρι.. καλά για μαρούσι/χαλάνδρι/φιλοθέη δε το συζητάω.. πρέπει να παίρνεις κανά μισθό 2.5κ για να σαι καλά με το ενοίκιο.

Αρχική απάντηση από DJD

72τμ κοντά στο γηροκομείο 670 ευρώ τριάρι..

Ε για 72 ψιλοπολλά είναι.

Αρχική απάντηση από ea6gka

400 σε 2,5ρι απεναντι απο το σταθμο φαληρου , ρετιρε - μενω εγω

Parking για την Harley έχει; :p

Αρχική απάντηση από spc

Parking για την Harley έχει; :p

ασανσερ εχει και την ανεβαζω στο σπιτι , ξες οπως στα χαι τεκ παρκινγκ :p

Αρχική απάντηση από ea6gka

ασανσερ εχει και την ανεβαζω στο σπιτι , ξες οπως στα χαι τεκ παρκινγκ :p

Καταλαβαίνω, αποτελεί τμήμα της διακόσμησης του σπιτιού :p

Πως βαριέμαι.. πρέπει να πάρω την εφημερίδα και να αρχίσω να γυρνάω να τα βλέπω.. μπας κι έχεις κανείς κανά τριάρι ευάερο, ευήλιο "πλησίον μετρό" που να το νοικιάζει; :hehe:

Αρχική απάντηση από o polonos

Δεν θα επρεπε να δρασει καποιος αδμιν??? (λεμε τωρα)

για ποιο πράγμα;

Edit: Αν λες για την υπογραφή του τύπου, ήδη του έχει σταλεί pm κι από ότι φαίνεται μας αγνόησε.. Οπότε no worries θα την αλλάξουμε εμείς :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.