Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Καλησπερα απο την ομορφη Ζακυνθο!!!! Καθομαι σε ενα ταχυτατο μηχανημα (λεμε τωρα ) και ξεφορτωνω φωτο (raw) 2 γιγα για να συνεχισουμε το ανελεητο shooting.

Υπεροχο νησι με φοβερες παραλιες.....Αντε καλες διακοπες σε ολους......Σας αφηνω να συνεχισω την βαρελισια μπυριτσα μου σε ποτηρι που ειναι σαν το μποι μου........

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

καλα να περασεις! ειναι πολυ ωραιο νησι η ζακυνθος! καλη παραλια εχει εκει που ειναι η καρετα-καρετα.. δεν θυμαμαι πως λεγεται γμτ. και ο λαγανας ηταν καλα οταν εχα παει εγω.

"Found & removed wrong DVD structure!

Found & removed structural copy protection (Arccos, Puppetlock)!

Found & removed ALPHA-DVD copy protection!

Found & removed invalid VOBUs!"

μοιλαμαι πωλη κλυδομα...

1 + 1 = 2

Ο κακομοίρης που χλευάζει τους Λαμπήτες ότι ξοδεύουν πολλά λεφτα στο OC και πολύ χρόνο στα PC, ξανακάνει εγγραφή για να πει τις ίδιες βλακίες... Πιο pathetic γίνεται;

Τουλάχιστον εμείς περνάμε ώρες στα PC γιατί είναι το χόμπυ μας, εσύ που έχεις κάνει 100 ποστ για να μας πεις ότι είναι στραβός ο γιαλός, τι είσαι; Πες μου τι είσαι;*

Ένα ποστ περιμένω Alien1 από σένα, ένα ποστ :)

*Κορκολής mode

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 22:24]

Δεν κανει κανα edit την υπογραφη του μην φαει κανα κανιστρο στο κεφαλι του?

Αιντε...

κανε κατι πιο απλο.....ignore list.....ουτε υπογραφη ουτε απλη γραφη......;)

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 13:23]

τη πσαρηα ηνε αφτα βραι χροιστω? δαιν ξαιρο απω πσαρηα

απο αριστερα προς τα δεξια.....

σαργομυτάκι/

(αυτο το μακρουλο δεν φαινεται.....εχω βγαλει τα ματια μου 10λεπτα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι)/

σάλπα/

:cool:

εγω λεω να γινει ενα thread που να ποσταρουν μονο τα ατομα τυπου alien1 κτλ... τουλαχιστον θα βλεπουμε διαφορες θεωριες και θα περναει και η ωρα μας.

Mικρα ειναι χρηστο.....Κριμα να τα χτυπας...ελα στην Ανδρο καμια βολτα να παμε για κανα ψαροτουφεκο με βαρκα..;)

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Οταν παταω στους Ενεργους online Χρηστες δεν με αφηνει να μπω...μηπως εχει προβλημα?

Μια χαρά παίζει εδω.

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 22:29]

κανε κατι πιο απλο.....ignore list.....ουτε υπογραφη ουτε απλη γραφη......;)

Μπα, δεν είμαστε για πανάρχαιες και "μέσες" λύσεις...

Tachy goes to Coventry λέμε!

Παίζει να τον βάλουμε και στο group Miserable Users για πιο spicy καταστάσεις :D

Αρχική απάντηση από Chosen

Παίζει να τον βάλουμε και στο group Miserable Users για πιο spicy καταστάσεις :D

The only thing this lacks is the ability to install a webcam in the chosen users room to watch their reactions.

:computer:

Ρε συ Φράγμα...τον Οκτάπους κοιτάς ραα τόση ώρα και δεν μπορείς να καταλάβεις τι είναι?

Η αλήθεια είναι ότι μοιάζει λίγο με βρεγμένη κάλτσα αλλα φαίνονται τα βεντούζια ρααα :p

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 23:11]

Ρε συ Φράγμα...τον Οκτάπους κοιτάς ραα τόση ώρα και δεν μπορείς να καταλάβεις τι είναι?

Η αλήθεια είναι ότι μοιάζει λίγο με βρεγμένη κάλτσα αλλα φαίνονται τα βεντούζια ρααα :p

:o δεν ξερω αλλα δεν πηγε το μυαλο μου στο χταποδακι.........ειναι και πολυ μικρο.και προσπαθουσα να σκεφτω ολα τα ψαρια που εχουν τετοιο σχημα............για λουτσο ηταν πολυ λεπτο.για κεφαλος πολυ ανοιχτοχρωμο και λεπτο ξανα............ειδα και τις βεντουζες για κιτρινες γραμμωσεις..........

νταξ ειμαι και χωμα απο τη δουλεια σημερα.......:yawn:

καληνυχτααααααααααααααα:hi:

ρε mods/αδμιν...προσπαθω ενα απογευμα να θυμηθω ενα ονομα αλλα δεν μου ερχεται με τιποτα!

Μπορειτε να γραψετε ποια ειναι τα τελευταια ban-ιαρισμενα ονοματα?(6Μηνου θα με βολευε)

πρεπει να πετυχα τρελλο jackpot...

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 00:35]

ρε mods/αδμιν...προσπαθω ενα απογευμα να θυμηθω ενα ονομα αλλα δεν μου ερχεται με τιποτα!

Μπορειτε να γραψετε ποια ειναι τα τελευταια ban-ιαρισμενα ονοματα?(6Μηνου θα με βολευε)

πρεπει να πετυχα τρελλο jackpot...

asker??? :)

ναι ρε....:D:T: ...θεος...(vdeseris oxi o asker)

kατσε να το σιγουρεψω!

ναι ....αυτον ελεγα...

αλλα απο οτι βλεπω δεν κερδισα μονος το jackpot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.