Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από vdeseris

Πρέπει να είναι bug γιατί με έβλεπα "μέσα" χωρίς να έχω κάνει log-in... :p

ηξερε οτι θα μπεις ομως...:p

πσαρωντοουφαικω κανύς?

3lh3.jpg

Ενα γρηγορο μιας ωριτσας.

Φωτιτσα με ξυλα απο την παραλια και το μεζεδακι ηταν ετοιμο ;)

1cc9.jpg

Παλιολουγκρίτααααααα θα σε σκίσωωωωω...κοίτα καιρό που σου έκανε....

2 βδομάδες αέρα και φωρτούνες είχα εγώ στο Αιγαίοοοο

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 12:55]

πσαρωντοουφαικω κανύς?

3lh3.jpg

Ενα γρηγορο μιας ωριτσας.

Φωτιτσα με ξυλα απο την παραλια και το μεζεδακι ηταν ετοιμο ;)

1cc9.jpg

τη πσαρηα ηνε αφτα βραι χροιστω? δαιν ξαιρο απω πσαρηα

Με TFT οθόνες έχουμε ενεργοποιημένο το vertical sync για να παιζουν στρωτά τα παιχνίδια?

Αρχική απάντηση από darkCount

Με TFT οθόνες έχουμε ενεργοποιημένο το vertical sync για να παιζουν στρωτά τα παιχνίδια?

ja

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

unseen πια παραλοια ηνε αυτοι ?

βορειο πηλιο. Για να πας ή περπατας καμια ωρα φορτωμενος σαν το γαιδουρι με ολο τον εξοπλισμο απο μονοπατι ή πας με βαρκα. Εγω επιλεγω εδω και ~10 χρονια το πρωτο γιατι δεν εχω βαρκα. Ειναι η ιδιωτικη μου παραλια ;)

παρε αλλη μια

2vi0.jpg

και αυτη ειναι η δευτερη καβατζα αλλα εδω θελει πολλα κουραγια ιδιως στην επιστροφη. Σκεψου οτι ανεβαινεις το βουνο με 30+ κιλα φορτιο... :(

01223zm1.jpg

αμαν βρε , τι κακοτραχαλα ειανι αυτα. Δεν ερχεσαι στη παραλια του πυργου εκει στον αγιο μαμα με το doom να ξεσκισουμε τα κεφαλοπουλα :D

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 15:06]

και αυτη ειναι η δευτερη καβατζα αλλα εδω θελει πολλα κουραγια ιδιως στην επιστροφη. Σκεψου οτι ανεβαινεις το βουνο με 30+ κιλα φορτιο... :(

παλι καλα που δεν χτυπας τιποτα μεγαλυτερο γιατι που να ανεβεις μετα :whistling :D

βλεπω εισαι εξοπλισμενος καλα! πολυ κατσαβραχα ειναι... χταποδακια δεν παιζουν προς τα κει? σιγουρα ε? ειναι και τα αγαπημενα μου.

Αρχική απάντηση από tassoss

παλι καλα που δεν χτυπας τιποτα μεγαλυτερο γιατι που να ανεβεις μετα :whistling :D

καλα ρε τι μας περασες για ψαροντουφεκαδες? Ταπεινος κομπιουτερας ειμαι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.