Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

βασικα δεν ξερω τι ακριβως ηταν... ισως εγινε κανα μπερδεμα γιατι στο 80αρι εχω και λινουξ επανω σε partition.

επαιξα λιγο με το bios.και απο το site της seagate κατευασα το discwizard για το καινουριο το δισκο και εγινε!

υ.γ σφαιρα παει! ειναι ο seagate ST3320620as 320gb sata 2 & ncq & 16mb

ELEOS με τα καραβια...

Με περνουν σημερα τηλ και μου λενε δεν θα φυγετε πεμπτη για Ιο επειδη χαλασε το καραβι...lol

ΜΕτα απο 2 ωρες...θα φυγετε παρασκευη πρωι με το high speed σε VIP θεση..:T:

7 ωρες κανει το πρωτο ...3 το high speed..:D

που πας γοριλλα? εγω φευγω παρασκευη μεσιμερι απο σαλονικα για σκιαθο με δελφινι.

Παω Ιο..μετα Μηλο..και μετα Ανδρο...μπορει και λιγο Μυκονο να βρω τον esdee τον φανατικο αντρα..:hehe:

γορίλλα αγνόησε το pm, γύρνα από διακοπές και βλέπουμε!

4 νησάκια. Ιος, Μύκονος χαλαρές διακοπούλες ε? :D

Γυρισε ενας φιλος εχθες..αλλα εκανε το λαθος και πηγε με γυναικα...

Μου λεει οτι γινεται @$#@$θυελα...και ειναι γεματο γυναικοπαρεες...ρωτα και τον spc..:hehe:

d060720010908gx3.jpg

ναι.......το tagan........αφού επέσα με τιν καρέκλα κάτω.....και μετά τραβήχτηκε το καλώδιο καθώς έφυγε και το τραπέζι μαζί.......στράβωσε.....

σταυρωσε το και θα δουλεψει! ε αφου δεν εσκασε! ουφ πτωμα ειμαι... περασα τα win ξανα+ λινουξ.

ευτυχώς παίζει νορμαλ νομίζω..... loooooooooooooooooooool!και οπως πήγα να σηκωθώ....τότε έκλεισε το pc :p αθάνατο TAGAN :p άντε καληνύχτες.....

αυτη αριστερα πρεπει να το χειρισεται καλα το εργαλειο... γιατι να μην εχουμε τετοιες εμεις στο στρατο?? αμα ειχαμε εποπ θα πηγαινα!:hehe: :hehe: :hehe: οι δικες μας ειναι ολες κοντες χοντρες και με μουστακι ποιο μεγαλο απο του κολωκοτρωνη!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.