Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

wtf γινεται εδω. εχω 384 acn απο στο bitcommet και anerage download rate εχω 67κ/s..

πολυ δεν ειναι??

υ.γ σε ταινια αυτο ετσι και ειμαι στη μεση.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

wtf γινεται εδω. εχω 384 acn απο στο bitcommet και anerage download rate εχω 67κ/s..

πολυ δεν ειναι??

υ.γ σε ταινια αυτο ετσι και ειμαι στη μεση.

LG 2323A που μπορώ να βρώ το εγχειρίδιο της TV

έχει ένα κάρο κουμπάκια το κοντρόλι.....

μη φάψ και τις 10μέρες της αδείας πως θα το setάρω....

κρίμα είναι

α ξέχασα να πω.....

είναι γουρούνα.....

LG 2323A που μπορώ να βρώ το εγχειρίδιο της TV

έχει ένα κάρο κουμπάκια το κοντρόλι.....

μη φάψ και τις 10μέρες της αδείας πως θα το setάρω....

κρίμα είναι

α ξέχασα να πω.....

είναι γουρούνα.....

θελω

εναν 6600

2γιγα fatbody

και μια dfi μητρικη.............

ΑΝΤΕ ΡΕ ΔΦΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ..............

και μονο στη σκεψη οτι θα αναγκαστω να πιασω στα χερια μου μια ασους με τρελο undervoltage και θα χρειαστουν ενα καρο μοντιες ή μια γιγαμπαητ που και μονο το ονομα σου προκαλει αηδια για οβερκλοκιν κατασταση απελπιζομαι..........:cry:

θελω

εναν 6600

2γιγα fatbody

και μια dfi μητρικη.............

ΑΝΤΕ ΡΕ ΔΦΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ..............

και μονο στη σκεψη οτι θα αναγκαστω να πιασω στα χερια μου μια ασους με τρελο undervoltage και θα χρειαστουν ενα καρο μοντιες ή μια γιγαμπαητ που και μονο το ονομα σου προκαλει αηδια για οβερκλοκιν κατασταση απελπιζομαι..........:cry:

Πολυ αγνωστο πιπινι επεσε χθες.... εκανα καμια γυρα και λες και κυκλοφορουσα στο μαιμι και οχι στο κιλκις!

Πολυ αγνωστο πιπινι επεσε χθες.... εκανα καμια γυρα και λες και κυκλοφορουσα στο μαιμι και οχι στο κιλκις!

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

Miami bitch?

Σκάει email στο abuse της εταιρείας...

please kill thias scumbag sending illegal spam kill his family and send me the pix

thank you

χαχαχαχα

Αρχική απάντηση από unknown [Χθες, στις 20:53]

δε παιζει.....

http://www.youtube.com/watch?v=lsO6D1rwrKc

σόρι ρε unknown αλλά αυτό το βιντεάκι πρέπει να έχει συζητηθεί εξαντλητικά στα μισά περίπου φόρουμ σε όλο τον κόσμο, πριν από κανα χρόνο (άντε 9 μήνες)

είναι αυτό που λένε viral διαφήμιση, μη ψαρώνεις, δεν το κάνει στ΄ αλήθεια :hehe: αν μπορούσε να το κάνει θα ήταν τόσο σάπιος στο μουντιάλ?

help παιδια. πηρα καινουριο δισκο σατα το συνδεω επανω κανονικα και δεν μου τον εμφανιζει! στα win μου το βγαζει σαν εξωτερικη μοναδα,οπως οταν βαζουμε ενα usb stick! γιατι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.