Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 01:26]

Pole Position ftw

Τρελό flashback!

Έχω ένα ακριβώς όπως αυτό, με τα αυθεντικά sticks από το '78 (μου ρίχνει και 3 χρονάκια)..

atari_2600_six.jpg

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από chroma

Τρελό flashback!

Έχω ένα ακριβώς όπως αυτό, με τα αυθεντικά sticks από το '78 (μου ρίχνει και 3 χρονάκια)..

atari_2600_six.jpg

Το συγκεκριμένο κοσμεί το πατάρι μαζί με τα φοβερά του Joyctick (τα οποία είχαν υποστεί άπειρες ιδιοεπισκευές καθώς έσπαγε ο πλαστικός εσωτερικός σκελετός) μαζί με τα παιχνίδια - κασέτες του καθώς φυσικά και τον Spectrum 48K μαζί με το κασετοφωνάκι του και τα αντίστοιχα games.

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 01:41]

Ρε παιδες το εχω απορια πολυ καιρο...

Το avatar του spc τι ακριβως ειναι?

Εξωφυλλο του Tyranny of Souls

και που να βλεπες το υφος του αν επινε στα αληθεια ενα μπουκαλι, εκτος και αν ειναι προπονημενος αρκετα.

σε ενα φιλο παντως σε ενα κομματι πιτσα ριξαμε ~20 σταγονες, επεσε στο καναπε και βογγουσε λες και πεθαινε

Μια φορα εχω κανει διαγωνισμο με Tabasco. Και καλα ποιος αντεχει 2 σφηνακια γεματα tabasco. Δεν αντεξα να πιω ολο το δευτερο παντως κ μετα ειχα καουρες ολο το βραδυ

(Θα μου ειπες, ηθελες τα κ επαθες τα)

Αρχική απάντηση από Chosen

Kitties + Hitler = Kitlers

από το λινκ αριστερά "we hate kittles"

yo dude your site is kinda gay, no offence butthe catrs dont look enough like hitler, i saw one where the cat is in anazi uniform, more of those cuz thats funny, the rest is kinda gay

- Evan

έλεος ο αμερικάνος? :rofl:

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Ας με βοηθησει καποιος γιατι δεν καταλαβαινω τι γινεται εδω...

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=28565

Διαβαζεις την αγγελια και πας και ψαχνεις στο flea μετα???

Προφανώς δεν βρήκε αγοραστή εδώ και πάει και εκεί. Simple as that :p

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

OMG

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=28978

Ο υπερτατος amdας...ο μαχητης της πλευρας του coldbug...ο μιζερος(αφου πηρε ΑΜΔ) φιλος μου.....παει σε conroe και αυτος???

Kαι αφηνει τον Dagalidi μονο του???:hehe:

αυτες οι κακες γοριλισιες γλωσσες δεν λενε να σταματησουν

AMD FTW11!!!!! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.