Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

ξερει κανενα τρελλο παλλικαρι αν ο E6600 παιξει απο 370-400€

Δυο εβδμαδες εμειναν..

Έχω την καινούρια έκδοση του Firefox, Αdobe Reader 7 και ΔΕΝ ανοίγει ο Firefox pdf περιεχόμενο. Μου βγάζει ο Adobe "Cannot use Adobe PDF Reader to view PDF in your web browser. Reader will now exit. Please exit your browser and try again." Έχω και το pdf download extension.

WTF ?? !!!!

EDIT:Το βρήκα ! Στον φάκελο Browser του Adobe βρίσκεται το nppdf32.dll Πάμε στον φάκελο των plugin του Firefox και το αντικαθιστούμε !!! :magic:

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

kκαλημερα σε ολους!!!

πειτε καμια καλη ταινια για κατευασμα.

Πιστεύω ότι θες να κατεβάσεις το trailer για να πας να τις δεις στο σινεμά όταν βγουν.

Πολύ καλά trailer έχουν το fast and furious tokyo drift (ανυπομονώ πώς και πώς για την ταινία) και το click (αυτό με το universal remote που αλλάζει τη ζωή σου).

Έβαλα χθες ένα από τα backround από το site που πρότεινε ο Dag και σήμερα, μη βλέποντας καμία διαφορά γενικά στην αίσθηση του desktop / διάθεσή μου, σκέφτηκα: ''Μούφα τα backround''.

Μετά από λίγα λεπτά απλώς συνειδητοποίησα ότι με ~40 παράθυρα ανοικτά κάθε μέρα, το backround του desktop μου είναι άγνωστη εικόνα. :p

Αρχική απάντηση από sotiris

Πιστεύω ότι θες να κατεβάσεις το trailer για να πας να τις δεις στο σινεμά όταν βγουν.

οχι ρε συ απο το ραφι ενοει ο φιλος!

Συγχαρητήρια στο χρήστη agka8lz ,ύστερα από 39 πόστ σήμερα μπορεί να ποστάρει την αγγελία του! :tomato: :worship: :devil:

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω,απλά να σε πειράξω λίγο, το ξέσκισες σήμερα! :p

Αρχική απάντηση από ergotelis

Συγχαρητήρια στο χρήστη agka8lz ,ύστερα από 39 πόστ σήμερα μπορεί να ποστάρει την αγγελία του! :tomato: :worship: :devil:

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω,απλά να σε πειράξω λίγο, το ξέσκισες σήμερα! :p

Στο μυαλό μου είσαι..

Αρχική απάντηση από Sol

http://www.overclockers.co.uk/acatalog/Online_Catalogue_This_Week_Only_25.html

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512540

65 ευρώ πιο φθηνή.... σέλω κι εγώ :baby:

http://gt.preissuchmaschine.de/gt_frontend/main.asp?sucheall=7900gt+512&min=&max=&image1.x=0&image1.y=0

κάτι από αυτά τα γερμανικά μαγαζιά δε βολεύει?Πάει λιγότερο σε έξοδα....

να σαι καλά ergotelis, έτσι το πόσταρα ρα, απλά για την διαφορά στην τιμή (άσε που εδώ που είμαι γκουχ γκουχ .co.uk δεν έχει μεταφορικά) :D

Αρχική απάντηση από astrolabos

Pole Position ftw

:blink::D

Αρχική απάντηση από Sol

να σαι καλά ergotelis, έτσι το πόσταρα ρα, απλά για την διαφορά στην τιμή (άσε που εδώ που είμαι γκουχ γκουχ .co.uk δεν έχει μεταφορικά) :D

Οκ πες το τότε ότι πόσταρα και εγώ για τη διαφορά στη τιμή! :D Δεν είναι δα και λίγη, και υπάρχουνε και άλλες μάρκες!

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Ρε παιδες το εχω απορια πολυ καιρο...

Το avatar του spc τι ακριβως ειναι?

Εγώ αν το βλέπω από μακριά και αφηρημένα σα να βλέπω το διάολο νομίζω ότι είναι! :sick:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.