Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Εντελως, ξεφραγο αμπελι! Ολοκληρο δικτυο εστησα χαρη στον Αγνωστο Γειτονα (4 PCια με τρελη συνδεσμολογια) :hehe:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

όταν είχε πρωτομπεί το adsl στα ελληνικά νοικοκυριά, έκανα κι εγώ το ίδιο από κάποιον γείτονα. Ήταν μαγεία (ειδικά όταν έμπαινες με 40kbit), οπότε όλο κατέβαζα, οπότε με ψιλιάστηκε, οπότε το έκλεισε:rant: :rant: οπότε αναγκάστηκα να βάλω δικό μου adsl

Αρχική απάντηση από Sol

...onga? και 1mbit? Eντελώς ξεκλείδωτο το έχει? lol :D

no stealing from my network boy :devil:

Και εγω πριν λιγο καιρο ετσι το ειχα, μπορουσες να κατσεις κατω απο το σπιτι μου και να μπεις wireless σαν κυριος. Αλλα δεν ειχα γειτονικο σπιτι σε αποσταση μικροτερη απο 50μετρα...

Αιντες, σωσαμε και την μια ραβδο στηριξης της οθονης του λαπτοπ απο το να σπασει τελειως! Να δω τωρα που θα βρουμε ανταλλακτικα να το φτιαξουμε σωστα :D

παιδια μπορω να δω σε πιο σταδιο ειναι η παραγγελεια μου που εκανα απο overclockers.co.uk?

Αρχική απάντηση από totally_wired

Σωτήρη η εμπηρία λέει πως από άντρες οι μαθηματικοί και οι χημικοί είναι οι χειρότεροι οδηγοί...

Όντως, πάμε λίγο αφηρημένα :hehe:

Αρχική απάντηση από def [Χθες, στις 20:06]

παιδια μπορω να δω σε πιο σταδιο ειναι η παραγγελεια μου που εκανα απο overclockers.co.uk?

Δεν σου δωσανε τον αριθμο παραγγελιας ? Καπου στο site βαζεις τον αριθμο και σου λεει το progress, σε λιγο καιρο παραγγελνω κι εγω κατι πραγματα αρα θα μπορεσω να θυμηθω που ακριβως πας, κανονισε να εχεις χασει το order number :p

Αρχική απάντηση από ΝTG

Oυτε πιστευω οτι η "γυναικα" οδηγος ειναι ξανθια οδηγει ceicento με 50χλμ/ωρα στην αριστερη λωριδα...!Γενικα τους βασικους κανονες τους ξερουνε ....απλα ειναι απροσεχτες..

:D

post-4012-1416072670,5938_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 06:32]

Πολυ απροσεκτες....ντροπη...

kabamaru00667.jpg

δικος της ειναι ολος ? :drool: :p

:hehe:...

καλη η επιβεβαιωση.....!!:T:

Και αλλη μια επιβεβαιωση....

Ενα πολυ μεγαλο ποσοστο δεν ξερει να οδηγαει τζιπ...!:TD:

(σε αντρες πλεον αναφερομαι....γυναικες εννοειται οτι δεν ξερουν πλην απειροελαχιστες)

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 21:02]

φοβαμαι το νυστερι του χειρουργου , τι να κανω:cry: :cry: :cry:

Κοιμήσου...... :)

popo!.......αχμ.........θα φτάσω 666 Post.......θα γεννηθεί ο ΓΙΟΣ του έξω από εδώ :o :O ΙΟΣΣΣΣΣΣ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.