Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

κατα τ'αλλα εξετασεις εχουν δωσει......................................

πειτε κατι να κατεβασω και βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιι...................

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unknown

γιατι τα smilies ειναι παγωμενα σε μενα??????????????????????

μηπως φταινε οι καταχωρησεις μου?

Όποτε τρέχει το ΖΑ, smileys όπως το " :p " είναι παγωμένα. Τί σχέση έχει όμως το ΖΑ ???

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=718370&lngDtrID=252 Ο Blue Gene/L στα άκρα. Λογισμικό προσομείωσης ατόμων «γονατίζει» τον ισχυρότερο υπερυπολογιστή.

Λέει σε κάποια φάση ότι τρέχει στα 360 TeraFlops, γιατί σε Flops κι όχι σε Herz ???

Αρχική απάντηση από kreach

Λέει σε κάποια φάση ότι τρέχει στα 360 TeraFlops, γιατί σε Flops κι όχι σε Herz ???

wikipedia is your best friend όταν έχεις (ειδικά τεχνικής φύσεως) απορία.

http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_gene

http://en.wikipedia.org/wiki/Benchmark_%28computing%29

http://en.wikipedia.org/wiki/Flops

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 21:36]

Μην ακούω τώρα για τη γυναικεία οδήγηση... Δείτε τα ποσοστά αντρών και γυναικών που σκοτώνονται κάθε σ/κ και μετά ελάτε πάλι να μου πείτε. Είναι τουλάχιστον 90/10. Και θα μου πείτε τώρα ότι οδηγούν λιγότερες γυναίκες. Όχι απλά ελάχιστες γυναίκες θα πάνε με 200 στους ελληνικούς τους δρόμους ή θα μπούνε με σπασμένη τετάρτη στο πέταλο.

Και ναι είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι οι γυναίκες δεν τα πάνε καλά με την αίσθηση του χώρου στον οποίο κινούνται, αλλά εμείς οι μάγκες οι άντρες κι οδηγάρες ελληναράδες είμαστε 100 φορές χειρότεροι.

Δεν το θεμα ποσοι αντρες και ποσες γυναικες σκοτωνονται, αλλα το ποσους ανθρωπους οι γυναικες ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ !!!

Αρχική απάντηση από GruntGR

Δεν το θεμα ποσοι αντρες και ποσες γυναικες σκοτωνονται, αλλα το ποσους ανθρωπους οι γυναικες ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ !!!

Έχεις καμία μελέτη ή στατιστική στα χέρια σου για αυτό; Ή ακολουθείς τον κανόνα "Είσαι γυναίκα τράβα στην κουζίνα που θες κι αμάξι";

DJD ειναι ομως σιγουρο οτι η αργη οδηγηση ειναι σε ορισμενες περιπτωσεις πιο επικινδυνη απο την γρηγορη. Βλεπεις την ξανθια γκομενα με το seicento στην εθνικη με 50χλμ/ω ΤΕΡΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Αν βρεθει μπροστα σου σε καμια στροφη κ εσυ πηγαινεις με 100+ την πoυλεψες...

Βεβαια αν δεν το νοιωθεις το αθλημα και εσκασες την ταριφα για να παρεις το χαρτι, αργα η γρηγορα θα σκοτωθεις, και το κακο ειναι οτι παιζει να παρεις και κανεναν αλλο στο λαιμο σου.

Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 00:25]

Οι γυναικες σκοτωνουν γενικα.....:p :P :p

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 00:34]

Έχεις καμία μελέτη ή στατιστική στα χέρια σου για αυτό; Ή ακολουθείς τον κανόνα "Είσαι γυναίκα τράβα στην κουζίνα που θες κι αμάξι";

Τα βιντεακια παραπανω....:D:p :P

πηρα καινουριο κινητο samsung d-600 αρκετα καλο θα ελεγα... και καλη καμερα.. +καλη ποιοτητα mp3...

Αρχική απάντηση από DJD

αν και δεν εμπιστευομαι γυναικες οδηγους...δεν ειμαι και υποστhρικτης της παραπανω αποψης....(υπαρχει και το κρεβατι:p)

Oυτε πιστευω οτι η "γυναικα" οδηγος ειναι ξανθια οδηγει ceicento με 50χλμ/ωρα στην αριστερη λωριδα...!Γενικα τους βασικους κανονες τους ξερουνε ....απλα ειναι απροσεχτες..

Κλασσικη ατακα...."εχεις κοκκινο γμ τη πνγα σου δεν το ειδες????Εχεις κοκκινο!"

εγω παντως θα συμφωνησω με τον djd αν και δεν εχω βγαλει διπλωμα... το δεκεμβριο κλεινω τα 18...

Το αλλο που εχουμε εμεις οι ελληναρες κατα την γνωμη μου ειναι ο εγωισμος μας στο τιμονι... βλεπε πχ στην εθνικη εδω,αυτος που εχει το honda type-r νομιζει οτι επειδη τον περασε το Lada πρεπει να τους πατησει ολους. πρεπει να πηγαινει με 200... τοι εχω δει και αυτο περσι στο δρομο για χαλκιδικη.

Αρχική απάντηση από DJD

Μην ακούω τώρα για τη γυναικεία οδήγηση... Δείτε τα ποσοστά αντρών και γυναικών που σκοτώνονται κάθε σ/κ και μετά ελάτε πάλι να μου πείτε. Είναι τουλάχιστον 90/10. Και θα μου πείτε τώρα ότι οδηγούν λιγότερες γυναίκες. Όχι απλά ελάχιστες γυναίκες θα πάνε με 200 στους ελληνικούς τους δρόμους ή θα μπούνε με σπασμένη τετάρτη στο πέταλο.

Και ναι είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι οι γυναίκες δεν τα πάνε καλά με την αίσθηση του χώρου στον οποίο κινούνται, αλλά εμείς οι μάγκες οι άντρες κι οδηγάρες ελληναράδες είμαστε 100 φορές χειρότεροι.

Η αλήθεια βέβαια είναι κάπου στη μέση.

Προσωπικά τη γυναίκα- οδηγό (τουλάχιστον ένα 50%, δε λέω όλες), τις κατατάσσω στην κατηγορία "παππούς", όπου δεν ξέρεις από πού θα σού ρθει (δεν είδα τον καθρέφτη, δεν είδα το φλας, δεν είδα το κόκκινο, δεν είδα το δρόμο, γενικά "δεν είδα").

Εν οίδα, ότι δεν είδα τίποτα :p

Αυτό που λες δεν στέκει, ότι τρέχουν μόνο οι άντρες-κάγκουρες, έχω δει ηλίθιες καγκουρο-γκόμενες να προσπαθούν να με περάσουν/κλείσουν, διατηρώντας και την ιδιότητά τους ως "δεν είδα τίποτα".

Απλά στην Ελλάδα, ενώ περνάω το όριο ταχύτητας σχεδόν κάθε φορά που οδηγάω (προφανώς στους πιο ανοικτούς δρόμους και όχι μες την πόλη), έχω 2 κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα.

’λλο κορυφαίο παράδειγμα είναι ότι έχω φάει ως συνοδηγός, κλήση στην Αττική Οδό, επειδή πηγαίναμε με 140 (το αυτοκίνητο με 6η και 2-3κ στροφές, το στρώναμε...).

Η λογική του παραλόγου.

Πάντως το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουν οι Έλληνες οδηγοί γενικότερα, ανεξαρτήτως φύλου, είναι ότι δεν έχουν:

1) συναίσθηση του τιμονιού (και της οδήγησης)

2) συναίσθηση των επιπτώσεών της

3) ένα στοιχειώδη σεβασμό προς τον άλλο οδηγό

(καθημερινά με κλείνουν απίστευτα σε απίστευτα σημεία, λες και παίζουμε μπάλα και κάνουμε τζαρτζαρίσματα, οπότε αναγκαστικά ή σταματάς να οδηγάς ή οφθαλμός αντί οφθαλμού).

Προσωπικά σχεδόν πάντα όταν οδηγάω σε ένα δρόμο τύπου Μιχαλακοπούλου και ο της δεξιά λωρίδας συναντήσει ένα παρκαρισμένο και θέλει να μπει αριστερά, αν είναι λίγο πιο μπροστά μου, συνήθως θα πατήσω φρένο να τον αφήσω, ελάχιστοι μου τό χουν κάνει όταν είμαι στην ίδια θέση, οι περισσότεροι πατάνε γκάζι (ανεξαρτήτως φύλου). Το γκάζι είναι "μαγκιά".

Kαλο καλοκαιρι Guyz...:bye:

Αποχωρουμε απο την σαλονικα για την πατριδα στις 15:15...

That means no PC no DSL no party....:cry:

CU...:daisy:

και τι δε θα δινα να εμενα ολο το καλοκαιρι σε ενα ησυχο χωριουδακι...προς ζαγοροχωρια μερια , και πιο ψηλα :bye: :bye:

Χεχεεεεεε διακοπουλες! Και γω με τη σειρα μου Δευτερα μεσημερακι καταφθανω Αθηνα απο την αλλη Αθηνα του Βορρα ( :p ) και σε 3 μερουλες μετα απ αυτο ΚΡΗΤΗ για 3 μηνες ολακερους :D :D :D Βεβαια θα μου λειψει το 1Mbit που υποκλεπτω απο το Βelkin του γειτονα αλλα τι να κανεις αυτα εχει η ζωη :p

ρε ελληνάρες, μόνος μου θα μείνω στο νησί? :wall:

ευτυχώς η Σκωτία (γκουχ γκουχ και η Ιρλανδία) είναι κοντά

τσάμπα wireless Mazoonga? και 1mbit? Eντελώς ξεκλείδωτο το έχει? lol :D

no stealing from my network boy :devil:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.