Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

τετοια λεγε, και δεν προκειται να παρεις σεντσι τσακιστο.

ασε που το εκανα backup και στον αλλο maxtor.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 13:09]

τετοια λεγε, και δεν προκειται να παρεις σεντσι τσακιστο.

ασε που το εκανα backup και στον αλλο maxtor.

ΩΧΧΧΧ...........σε Maxtor είναι......... :cry: :cry:

Αρχική απάντηση από hipro5

ΩΧΧΧΧ...........σε Maxtor είναι......... :cry: :cry:

Πέστα γιατί ο ''συνάδελφός'' σου τους έχει σε μεγάλη εκτίμηση

:p

ΛΟΛ....ειδα την αγγελια...

οι αλλοι τι κανουν?Φευγουν?

Βεβαια με εβαλε σε υποψιες...:hmm:

"passive news poster αναζητα active για mini meeting ,trial 2-3 εβδομαδων":D

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 13:31]

Πέστα γιατί ο ''συνάδελφός'' σου τους έχει σε μεγάλη εκτίμηση

:p

τι ξερει αυτος;

ακομα με ιντελ ειναι, και δε μπορει να καταλαβει γιατι βλεπει αλαμπουρνεζικα στο Outlook.

Αρχική απάντηση από ΝTG

ΛΟΛ....ειδα την αγγελια...

οι αλλοι τι κανουν?Φευγουν?

χαχαχα NTG.

Πιθανόν θα έχουμε κάποιες αλλαγές, αλλά το βασικότερο είναι ότι θέλουμε μεγαλύτερη ποσότητα νέων και ειδήσεων καθημερινά, κι είναι πολύ καλύτερο αυτή η δουλειά να μοιράζεται σε 3-4 ανθρώπους πάρα σε 1-2.

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 12:08]

γιορτες τετοιου τυπου υπαγονται στη κατηγορια τυπου "μεγα αλεξανδρου" . πως ειναι δυνατον να γιορταζουμε τον σφαγιασμο βουλγαρων και τον ελληνικο ιμπεριαλισμο?

εγω πιστευω αυτα ειναι του καθε λαου... και οι αλλες χωρες δεν το κανουν και το εκαναν?

προσωπικα δεν μαρεσουν οι παρελασεις... την τελευταια φορα του εκανα ηταν 3η γυμνασιου και τωρα τελειωσα το λυκειο...

βασικα το προβλημα μου ειναι γιατι να γυριζουμε το κεφαλι οταν περναμε μπροστα απο τους επισημους? Γιατι ποιοι ειναι αυτοι? αν δεν γινοταν αυτο θα εκανα πρωτος και καλυτερος παρελαση. Υπαρχουν πολλοι παντως που σκεφτονται ετσι... τουλαχιστον ετσι νομιζω εγω. :...:

Αρχική απάντηση από GruntGR [Χθες, στις 22:15]

Χθες ξυπνησα κατα τις 5 το απογευμα, κρατηθηκα ξυπνιος μεχρι σημερα και επεσα κατα τις 4 το μεσημερι ελπιζωντας να βγαλω την νυχτα και να ξυπνησω κατα τις 4-5 σαν ανθρωπος , ε κατα τις 8 ακουγα εναν περιεργο θορυβο, ηταν ενας γνωστος μου νουμπας που μπηκε στο σπιτι χωρις να ανοιξει κανεις χρησιμοποιωντας μια πλαστικη καρτα για lockpick !!!

Και ολα αυτα για να ψαξει στο (ηλεκτρονικο)μουλαρι για κανενα επεισοδιο του τεκνομαν( http://www.youtube.com/watch?v=3bS765funp0) ενω του ειχα πει το πρωι οτι θα το τακτοποιουσα ΕΓΩ αυριο !

Νοτια προαστια μενεις?? http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=717526&lngDtrID=244

γιατι τα smilies ειναι παγωμενα σε μενα??????????????????????

μηπως φταινε οι καταχωρησεις μου?

Αρχική απάντηση από unknown

γιατι τα smilies ειναι παγωμενα σε μενα??????????????????????

μηπως φταινε οι καταχωρησεις μου?

Πήγαινε στις επιλογές του internet explorer στη καρτέλα για προχωρημένους στην ενότητα πολυμέσα και ενεργοποίησε την κίνηση στις φωτογραφίες. Ή εναλλακτικά τράβα ένα reset to default τις ρυθμίσεις του ie σου

Αρχική απάντηση από Snips

ΝΑ σας πω; Λέτε να γίνω σαν τα παιδιά αν ασχοληθώ με LINUX;

Βρε τα καϋμένα..... :sick: :sick:

Σωτήρη για βάλε λίγο μια φωτογραφία σου:p :p

Sorry αλλά δεν είχα το κουράγιο να το δω, το άφησα εκεί που έκανε partitioning στα win :p

Υπάρχουν αποκλειστικές φωτογραφίες μου στο Post yer Pics, σε πρώτη πανελλήνια (ευρυζωνική) μετάδοση.

Πάντως typical αμερικανάκια φαίνονταν,

1) είχε pentium d (βλάκας, καλά pentium, αλλά d? τη θερμάστρα?)

2) επεξηγούσε το boot priority. όποιος δεν ξέρει τι είναι boot priority, mbr, livecd etc., καλύτερα να αφήσει το linux και να διαβάσει πρώτα αρχιτεκτονικές υπολογιστών και τέτοια βασικά, και όταν μεγαλώσει και αποφασίσει να βάλει unix, έχει ο θείος Torvalds και γι'αυτόν ;)

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 03:02]

Πάντως typical αμερικανάκια φαίνονταν,

Typical ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡΟΚΑΤΑΒΡΟΧΘΕΙΣ.....ένα πράμα.

παίδες, σταματήστε να με προσπερνάτε στα benchmarks. Παίζετε unfair, έτσι. Περιμένετε να δροσίσει λίγο... :p :P :p :P

Χθες μου έφεραν δώρο μια ωραία cdιέρα η οποία δυστυχώς παίρνει τα cd μόνο χωρίς θήκες οπότε προσωπικά μου είναι λίγο δύσχρηστη. Πήγα να την αλλάξω αλλά δεν είχε τπτ καλύτερο να πάρω... Τελικά την κράτησα. Με τι να τη γεμίσω λέτε; 60CD χωρίς θήκες παίρνει... Με ταινίες ίσως; :devil:

p62219575dt.th.jpg

p62219581di.th.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.