Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Ρε απαράδεκτε την Μάρω βρήκες να βάλεις Avatar;;;Πώπω και σε είχα για διαβασμένο........

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Snips

Ρε απαράδεκτε την Μάρω βρήκες να βάλεις Avatar;;;Πώπω και σε είχα για διαβασμένο........

Πές τα, πές τα... :hehe:

Αρχική απάντηση από astrolabos

Ρε αφηστε το παιδι να εκφραστει οπως θελει! Σωτηρη...αστους ! Αυτοι χανουν ;)

Αρχική απάντηση από ea6gka

o ROOTX που ειναι , ΟΕΟ?

^^ επί δύο

Ο Σωτήρης αλλάζει avatars σαν τα πουκάμισα, αυτό όμως είναι το καλύτερο (μαζί με του SLN) :hehe:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Ρε αφηστε το παιδι να εκφραστει οπως θελει! Σωτηρη...αστους ! Αυτοι χανουν ;)

Έννοια σου και έρχεται και η δικιά σου η ώρα...έρχεται.

avatar.php?userid=1143&dateline=1150712045 - avatar.php?userid=376&dateline=1150547840

:devil: :devil:

ρε παιδια....τi φλασια εφαγε ο μοζιλας?Η δεν φταιει αυτος?

Για δεiτε την εικονα!

(απλα ανοιξα το off topic)

post-699-1416072663,2103_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Βρε θα σας πιασει ο δόντιας κ η παρεα του κ αλοιμονο σας !!!:p

δεν το λενε δοντια , ΣΑΡΓΟΣ ειναι το παρατσουκλι του .

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 16:24]

o ROOTX που ειναι , ΟΕΟ?

εδω εβγαλαν κοτζαμ τηλεοπτικο σποτακι και ψαχνουν τον Φανιιιη....

κι εσυ ακομα τον αναζητας στα fora?

Αρχική απάντηση από astrolabos

Αφού δεν σας αρέσει να το αλλάξω...

Πάντως δεν είναι "κακό κορίτσι" η Μάρω, και έχει και φωνάρα!

Χθες ξυπνησα κατα τις 5 το απογευμα, κρατηθηκα ξυπνιος μεχρι σημερα και επεσα κατα τις 4 το μεσημερι ελπιζωντας να βγαλω την νυχτα και να ξυπνησω κατα τις 4-5 σαν ανθρωπος , ε κατα τις 8 ακουγα εναν περιεργο θορυβο, ηταν ενας γνωστος μου νουμπας που μπηκε στο σπιτι χωρις να ανοιξει κανεις χρησιμοποιωντας μια πλαστικη καρτα για lockpick !!!

Και ολα αυτα για να ψαξει στο (ηλεκτρονικο)μουλαρι για κανενα επεισοδιο του τεκνομαν( http://www.youtube.com/watch?v=3bS765funp0) ενω του ειχα πει το πρωι οτι θα το τακτοποιουσα ΕΓΩ αυριο !

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΑΡΟΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ?????

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΩ ΤΟ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΤΟ NETMOD ΑΠΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΝΑΡΚΕΣ ΕΞΩ ΑΠΤΟ ΣΠΙΤΙ ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΩ ΜΕ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΠΟΥΦΛΕΣ ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ?

Αρχική απάντηση από GruntGR

Χθες ξυπνησα κατα τις 5 το απογευμα, κρατηθηκα ξυπνιος μεχρι σημερα και επεσα κατα τις 4 το μεσημερι ελπιζωντας να βγαλω την νυχτα και να ξυπνησω κατα τις 4-5 σαν ανθρωπος , ε κατα τις 8 ακουγα εναν περιεργο θορυβο, ηταν ενας γνωστος μου νουμπας που μπηκε στο σπιτι χωρις να ανοιξει κανεις χρησιμοποιωντας μια πλαστικη καρτα για lockpick !!!

Και ολα αυτα για να ψαξει στο (ηλεκτρονικο)μουλαρι για κανενα επεισοδιο του τεκνομαν(

) ενω του ειχα πει το πρωι οτι θα το τακτοποιουσα ΕΓΩ αυριο !

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΑΡΟΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ?????

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΩ ΤΟ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΤΟ NETMOD ΑΠΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΝΑΡΚΕΣ ΕΞΩ ΑΠΤΟ ΣΠΙΤΙ ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΩ ΜΕ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΠΟΥΦΛΕΣ ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ?

μα με μια πλαστικη καρτα για lockpick??? ελεος

Αρχική απάντηση από GruntGR

.... χρησιμοποιωντας μια πλαστικη καρτα για lockpick !!!

Τουλάχιστον πήρε κανένα skill point ή τζάμπα η φασαρία;

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 21:59]

εδω εβγαλαν κοτζαμ τηλεοπτικο σποτακι και ψαχνουν τον Φανιιιη....

κι εσυ ακομα τον αναζητας στα fora?

χαβιν φαν ιν σαϊπρους του ειπαν, το πιστεψε κι αυτος, κι υστερα επηξε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.