Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Blade

Και κατι ασχετο ωρε παλικαρια ετσι για να κανω την πρωτη μου καταχώριση στο φορουμ...

Παει το DFI μουυυυυ!μολις σημερα το πρωϊ τα τήναξε!!! ΑΑΧΧΧ NF-4SLI-D

Δεν τα τηναξε τελιως ομως ....Τα error cheking φωτακια ανάβουν ολα!!!

Μπουχουουουου και αφου ειχα παει τον A64 3500+ sta 2700(με μαμα ψύκτρα) :-(((((

Δευτερα RMA....

Δοκίμασες άλλο cpu?

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Δε με λές..με τι ρεύμα ήταν στα 2700? 2,1? :p

Πέρα από την πλακα...κάνε ότι είπε ο Φροστ γιατι τα 4 λεντ ειναι τα γόμενα Four Led Of Death...αναφερόμενο στο CPU τις περισσότερες φορές..

Δοκίμασες να τον βγάλεις..ξανα βάλεις ε?

Αρχική απάντηση από unseen

Δημο ανοιξε το και βαλε ψυκτρες στα τσιπακια. Θα στρωσει.

To usr? Για τα zyxel ήξερα ότι "χρειάζονταν".

Σου έχει τύχει με 9107, και έστρωσε?

Και τον χειμώνα που δεν ζεσταίνονταν τόσο, πάλι τα έπαιζε για την πλάκα...

+έχει γεμίσει ο τόπος με 9107 με παρόμοια προβλήματα και δεν είδα πουθενά να λένε ότι τελικά είναι πρόβλημα θερμοκρασίας.

Το forum αρχίζει και αλλάζει προς το χειρότερο (απ' όλα αυτά που βλέπω τον τελευταίο καιρό). :( Μακάρι να επανέλθει :confused:

Αρχική απάντηση από FrOsT [Χθες, στις 23:01]

Δοκίμασες άλλο cpu?

Οχι δεν δοκιμασα αλλο cpu,δοκιμασα ομως το cpu και μνήμες σε αλλο mobo και δουλεψαν κανονικά,ααα ναι και την καρτα γραφικών ετσι για σηγουριά...

Πληροφοριακά τις μνήμες τισ είχα στο 2,8v και τον επεξεργαστη σε 2,5 και λιγάκι παραπάνω οπου με 2 toast έφτανε 57 βαθμούς max.

Παντος πιστεύω οτι δεν θα εχω πρόβλημα με το rma αφού την έχω μόνο 11 μήνες και έχω ολα τα κουτιά κτλ..

Να ρωτίσω και και αλλο.Οταν την παω για rma στο μαγαζί που την πήρα να τους πάω και τα manual,cables,cds etc?

Αρχική απάντηση από georgesod

Το forum αρχίζει και αλλάζει προς το χειρότερο (απ' όλα αυτά που βλέπω τον τελευταίο καιρό). :( Μακάρι να επανέλθει :confused:

Φταίει που άλλαξες avatar, γι'αυτό :p

Αρχική απάντηση από georgesod

Απο μια μινι 'στατιστικη' που εχω κανει ειμαι σιγουρος οτι για ολα φταιει ο καιρος.:hmm:

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 01:07]

12....11......10...= Maximizer...:royelles:

με την καμια λεμε.

εχω να κοιμηθω απτις 5μισι το απογευμα, αλλες 10 ωρες να κρατησω και τερμα η παρεα με τις νυχτεριδες :D

Αρχική απάντηση από FrOsT

To usr? Για τα zyxel ήξερα ότι "χρειάζονταν".

Σου έχει τύχει με 9107, και έστρωσε?

Και τον χειμώνα που δεν ζεσταίνονταν τόσο, πάλι τα έπαιζε για την πλάκα...

+έχει γεμίσει ο τόπος με 9107 με παρόμοια προβλήματα και δεν είδα πουθενά να λένε ότι τελικά είναι πρόβλημα θερμοκρασίας.

sorry Νομιζα για το zyxel ελεγες.

Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 01:51]

Ένα το origami και δεύτερο το maximizer

Τι εννοείς βρε παλικάρι, γιατί δεν καταλαβαίνω τι θες να πείς!......κάντο λίγο πιό "λειανά" να το καταλάβω κι εγώ.......ευχαριστώ......... :)

Αρχική απάντηση από Blade

Και κατι ασχετο ωρε παλικαρια ετσι για να κανω την πρωτη μου καταχώριση στο φορουμ...

Παει το DFI μουυυυυ!μολις σημερα το πρωϊ τα τήναξε!!! ΑΑΧΧΧ NF-4SLI-D

Δεν τα τηναξε τελιως ομως ....Τα error cheking φωτακια ανάβουν ολα!!!

Μπουχουουουου και αφου ειχα παει τον A64 3500+ sta 2700(με μαμα ψύκτρα) :-(((((

Δευτερα RMA....

φερ΄τη σε εμενα για την κιδεια....

:rip: :rip: :rip::tomato: βαριεμε βαρεθηκα κ το l2(να προσεχο το ΒΟΤ βασικα )

Αρχική απάντηση από hipro5

Τι εννοείς βρε παλικάρι, γιατί δεν καταλαβαίνω τι θες να πείς!......κάντο λίγο πιό "λειανά" να το καταλάβω κι εγώ.......ευχαριστώ......... :)

Να πας για μπάνιο λέω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.