Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από greekfragma

:OT: εγω μια Ζωιτσα την ειχα παρει στα ποδια μου πριν λιγο καιρο παντως:OT:

:hehe:

το καημενο το σκυλακι...:(

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 01:57]

το καημενο το σκυλακι...:(

η συγκεκριμενη δεν ηταν σκυλακι................ηταν ΓΑΤΑ η κυρια;)

Αρχική απάντηση από spc

Ξέρω ότι οι συνθήκες δεν είναι καλές στη σημερινή εποχή αλλά μήπως κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε να γκρινιάζουμε και να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας (ναι ναι ξέρω...όσο μπορούμε πάντα - αλλά και αυτό το λίγο μπορεί να είναι αρκετό)

I agreek. Έχω ακούσει πολύ κόσμο να λέει ότι θέλει να πάρει τη ζωή στα χέρια του, ακόμα και άτομα που λένε ότι προσπάθησαν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Σε κάποιες περιπτώσεις, έπαιξε μεγάλο ρόλο η ατυχία. Στις υπόλοιπες, απλά δεν προσπάθησαν αρκετά ή καθόλου.

λοοκιν φορ φαν??

βρε RootX ....εχεις πμ ...scroll-αρε λιγο προς τα κατω....

Ουτε στον αδμιν δεν δουλευει το pop-up?

Που βαδιζουμε...σε τι κοινωνια θα φερουμε τα παιδια μας?

Αρχική απάντηση από ea6gka

ουτε εγω το καταλαβαινω το να παρεις τη ζωη στα χερια σου ,

ξερεις κανενα που δεν θελει να τη παρει στα χερια του?

’λλο να θες και άλλο να προσπαθήσεις για αυτό (πραγματικά και όχι στα λόγια).

Όπως λέει και ο Chosen:

Αρχική απάντηση από Chosen

I agreek. Έχω ακούσει πολύ κόσμο να λέει ότι θέλει να πάρει τη ζωή στα χέρια του, ακόμα και άτομα που λένε ότι προσπάθησαν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Σε κάποιες περιπτώσεις, έπαιξε μεγάλο ρόλο η ατυχία. Στις υπόλοιπες, απλά δεν προσπάθησαν αρκετά ή καθόλου.

Και να το πω και πιο απλά:

Μιλάμε για ανεργία κλπ (στην οποία πχ βασίζει πχ το επιχείρημά του ο 38-45) αλλά όταν βλέπεις τους μισούς από τους ανθρώπους που έρχονται για συνέντευξη για δουλειά να βάριουνται που ζουν και πρακτικά να καταλαβαίνεις ότι κάνουν αγγαρεία τι να λέμε.....

Αναγνωρίζω ότι το ποσοστό αυτό έχει μειωθεί (πριν 2-3 χρόνια ήταν πολλοί περισσότεροι - μιλάω πάντα για αυτούς που βλέπω ο ίδιος) αλλά το θέμα εξακολουθεί να υφίσταται.

Είναι προφανές ότι δεν ζούμε σε μία κοινωνία ίσων ευκαιριών (αναγνωρίζω μάλιστα ότι ανήκω στους προνομιούχους από πλευράς ευκαιριών και μιλάω βασικά για μόρφωση) αλλά το να μηδενίζουμε τα πάντα και να επαναπαυόμαστε σε αυτό - δικαιολογώντας με αυτόν τον τρόπο την δική μας ''τεμπελιά'' για την ζωή - δεν είναι υγιής αντιμετώπιση.

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 13:11]

Μιλάμε για ανεργία κλπ (στην οποία πχ βασίζει πχ το επιχείρημά του ο 38-45)

μα δε μιλησα για ανεργια, ουτε στηριξα εκει το επιχειρημα μου.

τα λεφτα δεν ειναι απειρα ουτε και οι θεσεις στην αγορα. το οτι εγω αμοιβομαι καλυτερα απο καποιον αλλο, σημαινει οτι κατελαβα τη θεση αυτη. αν βρεθει καποιος αλλος που κανει τη δουλεια καλυτερα απο μενα, δε θα μεινουμε και οι δυο στην ιδια θεση. θα εχει αυτος τις οικονομικες απολαβες που απολαμβανα εγω.

το ιδιο συμβαινει και στο εμποριο. το οτι καποιοι κανουν τους τζιρους που κανουν, σημαινει πως κατεχουν ενα κομματι της αγορας που μπορει να ειχαν 2-3 μικροτεροι.

δε διαφωνω οτι ειναι θεμα προσωπικων επιλογων, ορεξης κλπ κλπ κλπ κλπ.

ενα μικρο ποσοστο ομως παντα, γιατι τοσες ειναι οι "θεσεις", θα εχει τη δυνατοτητα για μια αξιοπρεπη ποιοτητα ζωης. οι υπολοιποι απλα δε "χωρανε" στο συστημα και θα παλευουν με 550 ευρω χωρις συνταξη.

Οι μητρικές που υποστηρίζουν μνήμες ddr2 είναι ασύμβατες με μνήμες ddr1, έτσι;Δηλαδή δε μπορείς να πάρεις μητρική με ddr2 υποστήριξη και να βάλεις ddr μνήμες πάνω ε;Δεν υπάρχει δηλαδή προς τα πίσω συμβατότητα;

Nope, είναι διαφορετικές οι DDR με τις DDR2. Η AsRock έχει κάποιες μητρικές που έχουν 2 θέσεις για DDR και 2 για DDR2

Αυτά είναι, 50 σκληροί δίσκοι και 10ΤΒ μέσα σε ένα CM Stacker!

Παίρνεις 10 τέτοια, παίρνεις κι ένα Stacker, παίρνεις και ένα τσουπάτο τροφοδοτικό, και...

1770_1753_large_storage_cluster.jpg

εδω αντεχουν 4 διπλες καρτες γραφικων και γκαζωμενους διπυρηνους.....

το θεμα ειναι να αντεξεις τον θορυβο:p

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 19:27]

Αυτά είναι, 50 σκληροί δίσκοι και 10ΤΒ μέσα σε ένα CM Stacker!

Παίρνεις 10 τέτοια, παίρνεις κι ένα Stacker, παίρνεις και ένα τσουπάτο τροφοδοτικό, και...

Ψήθηκα για ένα MiniSTOR 3R. Που μπορούμε να βρούμε ένα ώρε Chosen??

μια μικρη ερωτηση περι Crucial + παραγγελιας.

Πηρα ενα σετακι , και ενω λεει στη σελιδα "your order is in progress" κατω εχει και ημερομηνια "Ship date" + "Waybill Number"

@ UPS : Billing Information Received* + "*UPS has received shipper's billing information electronically. Billing information received does not indicate shipment pickup or drop-off."

για να καταλαβω , το δεμα εχει φυγει ή ακομα επεξεργαζονται τη παραγγελια

?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.