Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από F117

έμεινε το αμάξι απο ηλεκτρονική

τι αμάξι?

κάτι παρόμοιο έπαθε και το δικό μου πριν 1 μήνα.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Save muslims...:D

Τι ρολο βαρανε αυτα τα μαιλ?Εστω οτι καποιος απανταει...then what?

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: την γλιτώσαμε ήτανε μλκία με την φίσα........ούφφφφ............ούυυυφφφφφφφ!@sotiris daihatsu charmant 1980 :p :P Dai Dai :D :D ουφ ουφ!!!!! :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :T: :T: :T: :T: :T:

Αρχική απάντηση από greekfragma

:cool: αναλογη χαρα και απο τη μερια μας οταν ερχεστε λαμπιτοπαιδα στο μαγαζι:cool:

που πηγατε ρα και δεν ειπατε τπτ?φτου σας!

sto Winamp radio βαλτε ενα σταθμο "DJ yiorgaki" , μιλαμε το παλοθκαρι τα σπαει ολα πρωι πρωι :hehe:, αντυπας μελας κοματια του 80 , απιστευτο

σερνεται λιγο το νετ σημερα ή ειναι ιδεα μου?

Απο μοζιλα γιατι απο εχπλορερ δεν ανοιγει καν σελιδες!

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 13:00]

:, αντυπας μελας κοματια του 80 ,

Hardcore λεμε...

post-1498-1416072629,6809_thumb.jpg

ρε παιδια,πηγα να παρω το ondsl kit σαν ανθρωπος και εγω να βαλω dsl για το καλοκαιρι απο το γερμανο. μου λεει οτι δεν εχει υποχρεωτικη ελαχιστη συμβαση 12 μηνες. και παει να ελεγξει αν στην περιοχη μου ειναι οκ για την γραμμη και λεει δεν γινεται χωρις ελαχιστη συμβαση. στο site ομως...

http://corporate.otenet.gr/corporate/portal/media-type/html/user/anon/page/default.psml/js_pane/P-1030c8a8b3c-10009

Αρχική απάντηση από ΝTG

σερνεται λιγο το νετ σημερα ή ειναι ιδεα μου?

Απο μοζιλα γιατι απο εχπλορερ δεν ανοιγει καν σελιδες!

Τωρα πρεπει να ειναι οκ. Κι εμενα σημερα μου πετούσε unreachable στο forum .

Λεμπον....Επιστρέφω με περισσότερα τα του cpu...

Σήμερα που είχα χρόνο κάθησα να ασχολειθώ λιγουλάκι...

Το Cpu με την ΧΡ-120 και έναν sunon 120άρη..είναι snm stable 270*10@1.504(1.53 πραγματικό)..ενώ ο προιγούμενος είχε 270*10@1,47(1,502 πραγματικό)

Το εξής παράδοξο που έγινε την Κυριακή που ο φίλτατος phill με δέχτηκε να δοκιμάσουμε το cpu στο board του...(Χίλια ευχαριστώ ρε phill...για άλλη μια φορά)

Ρίχνουμε το cpu πάνω στα mushkin 2*1gb με 3-3-2-5(νομίζω) όπου με το αξιοπρεπές νεράκι του τράβηξε τσακ μπαμ ενα pi στα 2750(250*11) με 1,55(απλά ρίξαμε πάνω το cpu και του το έβαλα στην τύχη)

Ξυλώνουμε τα mushkin και ρίχνουμε πάνω τα TCCD Μου...

Πάνω να βάλω 250*11 με 2,5-3-3-5 2,8 ρεύμα..τπτ..corrupt...δεν μπόρεσε να φορτώσει τον loader..

Τρέχουμε ένα Memtest...καθαρό

Ξυλώνουμε τον 4200+ και βάζουμε τον 146 του...

300*10 με 180 διαιρέτη..2,5-3-3-5 πάλι 2,8 ρεύμα..corrupt(καντίλια εγώ...γιατί..?γιατί τα TCCD είναι αγορασμένα από Pc-Store γ@μώ την τύχη μ γ@μώ...)

Ξανα δοκιμάζω αλλά με 3,2 ρεύμα..

Κυρίλα...τράβηξε και Pi...

2 δεν μπορώ να καταλάβω...

Για να παίξουν σε αυτό το cpu...8έλουν 3,1 ρεύμα τουλάχιστο και παίζουν μόνο με cas2 ή cas3..

Με 2,5 ακόμα και εκεί που είναι snm stable με cas3 δεν μπορεί να τραβήξε ούτε καν Ρι(με 2,5)

Θα δώ μήπως θέλουν κανένα επαναπρογραμματισμό του SPD...

Gorilla?...where are you?

’μα έχει κανένας κανένα λινκ...θα το εκτιμούσα πολύ..γιατι όσο πρόλαβα να ψάξω σμρ...δεν βρήκα κάτι

το thaiphoon burner πρεπει να ψαχνεις λογικα...

τερμα κατω ...στο βαθος... αφου κλικαρεις "download"

Μιας και το xs δεν λεει να ανοιξει εδω αν θυμαμαι καλα κανε αναζητηση με ΒΗ και dead

θα το εκανα για σενα αλλα σημερα νο xs....

@αστολαβος...

αν λες για μενα...altec...

Thanx παίδες...τώρα ειμαι επι το έργο...

και ειδωμεν

Από τα 3...πήρα το μακρύτερο...

Τι έκανα φλάσαρα το SPD του ενός με του άλλου....τι τα έκανα OCZ...τι τα έκανα GSkil....

Σκατά παντού...μ φαίνεται μας άφησαν χρόνους:nada: :flag: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:

Αρχική απάντηση από ΝTG

@αστολαβος...

αν λες για μενα...altec...

Γιατι και η Forthnet κάνει κάτι κουλά, γι'αυτό το λέω

Αρχική απάντηση από JaguarOne

και μια άσχετη ερωτησούλα. με τι παιχνίδάκια έρχονται τα vista? :D

Ο γνωστός ναρκαλιευτής, μόνο που στα Vista τρέχει με 20 fps λιγότερα απ'ότι στα ΧΡ :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.