Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

μεθυσμένες αγγλιδούλες που χτύπαγαν φλεγόμενα shots με αψέντι? :p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ΝTG

[επηρεασμενος απο αλλο thread][/επηρεασμενος απο αλλο thread]...

I 'm the source of inspiration :hehe: :hehe:

Sol κι εμένα πάντως αν μου χτύπαγε η αστυνομία την πόρτα μόνο εκεί θα πήγαινε το μυαλό μου! :D

Από τις 2.20μμ περίπου, είναι εδώ απ'έξω ο "απέναντι" και πλένει/γυαλίζει το αμάξι του μέχρι και τώρα....και συνεχίζει........Είναι φυσιολογικό αυτό??........ :whistling :unsure:

Αρχική απάντηση από hipro5

Από τις 2.20μμ περίπου, είναι εδώ απ'έξω ο "απέναντι" και πλένει/γυαλίζει το αμάξι του μέχρι και τώρα....και συνεχίζει........Είναι φυσιολογικό αυτό??........ :whistling :unsure:

Αμέ, το αφύσικο είναι να τον παρακολουθείς από τις 2.20 έως τώρα τι κάνει :p

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 18:38]

Και εμένα από τις 2 το πλένουν...

post-2101-1416072625,7717_thumb.jpg

Γιατί δε βλέπω την υπογραφή μου;Από τον πίνακα ελέγχου την έχω ενεργή.Και όταν ποστάρω είναι ενργή.

ΕΔΙΤ: στο μήνυμα αυτό τη βλέπω.Στα παλαιότερα όμως όχι.Δηλαδή κάθε φορά η αλλαγή της υπογραφής δεν πιάνει όλα τα μηνύματα, αλλά μόνο αυτά που γίνονται μετά την αλλαγή;:unsure:

Αρχική απάντηση από hipro5

κοιταξε , αν πει κανεις απο εμας οτι καθομαστε και 18 ωρες μπροστα στο πισι θα πει "ειναι φυσιολογικο αυτο?" :hehe:

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

23july conroe????:D

προς τι ο χαμογελος και η απορια?

Θα ποσταρεις και εσυ τα κατορθωματα σου απο βδομαδα?

Αρχική απάντηση από ΝTG

προς τι ο χαμογελος και η απορια?

Θα ποσταρεις και εσυ τα κατορθωματα σου απο βδομαδα?

Δεν ξερω...δεν μιλαω...δεν εχω δει τιποτα....εγω στο ORB στην πρωτη 8αδα θελω να μπω για αρχη..:D...θα αφησω τον hipro για την πρωτη 1αδα...:hehe:

καταλαβα....

Η ιντελ μοιραζει στους αλλους την πραματεια της να παιξουν και να αναδειξουν τα καλη της.....

και εσας σας εχει στο περιμενε για να μην στερησετε τη χαρα του παιζειν στους υπολοιπους....:p

(πως τα λεω σημερα.....!!!?!?!?)

αϊντε να δουμε.....

Αρχική απάντηση από ΝTG

καταλαβα....

Η ιντελ μοιραζει στους αλλους την πραματεια της να παιξουν και να αναδειξουν τα καλη της.....

και εσας σας εχει στο περιμενε για να μην στερησετε τη χαρα του παιζειν στους υπολοιπους....:p

(πως τα λεω σημερα.....!!!?!?!?)

αϊντε να δουμε.....

Στους αλλους μοιραζει τα κομματια και σε εμας ΤΑ κομματια...με αλλα cpu θα ειμαστε...:D

• Τη σύγχυσή τους επέτεινε το γεγονός ότι το ελικόπτερο ήταν λευκού χρώματος, με μπλε λωρίδες, και έμοιαζε έτσι με αυτά που χρησιμοποιεί η αστυνομία.

Μα καλά....

Είναι δυνατόν?

Δεν είδαν ότι έλειπε μια μικρη επιγραφη POLICE?

έλεος..είναι δυνατόν?

Ελπίζω να ήταν μια απλή δικαιολογία...γιατι αν δεν είναι....την στρουμφήσαμε...

Γιατί ο κορυδαλός δεν θα είναι φυλακή...αλλά ξενοδοχείο και μάλιστα τσαμπε

Φακ! Το εχασα κι αυτο το υπεροχο thread.

Κριμα και ημουνα αρκετα φορτωμενος απο αυτο , αυτο και αυτο

Πακετο... Αντε τωρα να πλερωνεις εξτρα συνεδριες στον ψυχιατρο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.