Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

κατα πασα πιθανοτητα.........η περιοχη παντως που φαινεται απο οτι καταλαβα ειναι πριν τα διοδια της μαλακασας.στο ανηφορικο κομματι μετα τον αγιο στεφανο προς βαρναβα

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

ΦΟΡΤΩΣΑ.....

Πάω για BF2

ANTITANK θα πάρω και δεν πρόκειται να αφήσω ούτε ένα VEHICLE "όρθιο".:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Αρχική απάντηση από Snips

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΥΤΟΣ???????????

, εχω παθει αυτο το πραγμα 2 φορες μαλιστα , την πρωτη μετα τη καρδια προς χαλκιδικη , και ημουνα με τον ανηψιο μου μεσα 7 χρονων, στην δεξια λωριδα και το μονο που ειδα ητανε μαυρο πουντο ξυστα να με περναει αντιθετα , η λεξη παγωσα ειναι μικρη μπροστα σε αυτο που επαθα...

η δευτερη ειναι στην ΕΟ πατρα αθηνας προς αθηνα λιγο πριν τα Mcdonalds , ο δρομος ειναι με νησιδα και γινεται διπλης , ενας ξεχαστηκε και μπηκε στο ρευμα και πηγαινε ετσι...απορω πως δεν καρφωθηκε κανενας πανω του , εγω οταν με περασε ημουνα με 140 , ανυποψιαστος φυσικα.

βεβαια η διαφορα με το βιντεακι αυτο ειναι οτι και οι 2 φορες ητανε βραδυ οποτε αντε να πεις ξεχαστηκανε αλλα αυτο...

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 15:33]

ελληνα οδηγε.....συνεχισε ετσι..........μπορεις και καλυτερα.

:TD:

http://www.the-core.gr/forum/attachment.php?attachmentid=2830&d=1149287296

δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ειναι ελληνας αυτος.

ειμαι απολυτα πεπεισμενος οτι το video ειναι προπαγανδα των κομμουνιστων.

παω στοιχημα οτι ο Server ειναι σε linux.

Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 19:57]

Τελειώσαμε με τις πανελλήνιες ας καούμε λίγο στο WoW τώρα :p

τελειωσαν κι ολας οι πανελληνιες??? ακομα δεν αρχισαν,τελειωσαν κι ολας?:p

Αρχική απάντηση από ea6gka

παντως και ο δρομος δε μου φαινεται ελληνικος ρε παιδια

χωρις να λεω το αντιθετο....γιατι δεν σου φαινεται για ελληνικος?

Καποια κιτρινα αμαξακια μου μοιαζουν για ταξι....

(οχι επειδη ειναι απλα κιτρινα)......αλλα και παλι δεν φαινεται καλα!

Και την εκανε που την εκανε την μαμακια....επρεπε να κοψει το ρευμα 2 φορες?

Εκει που σταματησε δεν μπορουσε να βαλει μια οπισθεν..

Μέχρι σήμερα είχα το παλιό LimeWire και δούλευε κανονικά. Κατεβάζω την καινούργια έκδοση 4.11 τρέχει κανονικά. Μετά ανάβω το ΖΑ και παρατηρώ πως το DL πέφτει δραματικά. Απενεργοποιώ το ΖΑ (Zone Alarm) κλείνω το LimeWire και μετά πάω να το τρέξω αλλά τίποτα. Το απεγκαταστώ τρέχω το TuneUp Utilities, κάνω Restart το LimeWire είναι παρών στο Task Manager ~11MB αλλά το παράθυρο ΔΕ λεει να ανοίξει. Το απεγκαταστώ πάλι τα ίδια. Το DL στο 0 βάση του DU Meter άρα το ότι τρέχει στο background είναι θεωρητικό κ μόνο.

Τί μπορεί να φταίει?

Διέγραψα διάφορα προγράμματα. ΠΧ Windows Movie Maker κτλ, λέτε αυτό να φταίει?

To Αres λειτουργεί μια χαρά ...

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 21:23]

παντως και ο δρομος δε μου φαινεται ελληνικος ρε παιδια

εμένα πάλι μου φαίνεται σαν την Αττική οδό.

το ίδιο πράγμα με όπισθεν στη δεξια το έχω δει 2-3 φορές live @ αττική οδό.

το συγκεκριμένο είναι ΠΟΛΥ τραβηγμένο, και ο οδηγός ΠΟΛΥ *******.

δεν θα έπρεπε να τον τιμωρήσουνε με κάποια ποινή, θα έπρεπε να τον σκοτώσουν για παραδειγματισμό δια λιθοβολισμού.

Αρχική απάντηση από sotiris [Χθες, στις 23:35]

εμένα πάλι μου φαίνεται σαν την Αττική οδό.

το ίδιο πράγμα με όπισθεν στη δεξια το έχω δει 2-3 φορές live @ αττική οδό.

δεν θα έπρεπε να τον τιμωρήσουνε με κάποια ποινή, θα έπρεπε να τον σκοτώσουν για παραδειγματισμό δια λιθοβολισμού.

και εγω μαζι σου

Ωραιο παιχνιδι το L2 αλλοι σκοτωνονται για 2 δεκαρες και αλλοι δεν εχουν τι να τα κανουν και πεζουν μ' αυτα..

post-3543-1416072625,3391_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από sotiris

Αρχική απάντηση από g_pappas1989

και εγω μαζι σου

[επηρεασμενος απο αλλο thread]ρατσιστομουτρα!!!!!Μην δειτε μαλακα αμεσως να τον φατε!!:hehe:[/επηρεασμενος απο αλλο thread]...

Αρχική απάντηση από ΝTG

[επηρεασμενος απο αλλο thread]ρατσιστομουτρα!!!!!Μην δειτε μαλακα αμεσως να τον φατε!!:hehe:[/επηρεασμενος απο αλλο thread]...

[επηρεασμένος από άλλο thread reloaded] ε ούτος ή άλλως άμα πηγαίνει αντίθετο στην αριστερή της αττικής οδού, αργά η γρήγορα θα τον χάσουμε, τουλάχιστον ας πάρουν λίγη χαρά και οι δαρβινικά προικισμένοι [/επηρεασμένος από άλλο thread reloaded]

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Παιδιά...

Θυμάται κανένας τα βουντού που κάνουμε στην DFI άμα σκαλώσει?

αναζητηση, chosen+dfi+imv

Χτυπάει κουδούνι...

-Υes?

-hi, this is the police, could you open the door? (δεν άκουσα κανα please...)

- (καλό παιδί ανοίγω την πόρτα)

βλέπουμε από ματάκι αν όντως είναι da police και ανοίγουμε και λέμε ενα hello :D

6 μπάτσοι στην πολυκατοικία, για τον από πάνω ευτυχώς, βιαστικοί, όχι πολύ ευγενικοί... Δεν άκουσα τι έπαιζε.

Πρώτη σκέψη, ρε συ λες να είναι ήρθαν για τα torrents? lol

παίδες αν δεν ποστάρω για 3 μέρες, θέλω αντίποινα στην Αγγλική αστυνομία έτσι? :D

Panea στηρίζομαι στις ικανότητες σου... :D

Αρχική απάντηση από Sol

Χτυπάει κουδούνι...

-Υes?

-hi, this is the police, could you open the door? (δεν άκουσα κανα please...)

- (καλό παιδί ανοίγω την πόρτα)

βλέπουμε από ματάκι αν όντως είναι da police και ανοίγουμε και λέμε ενα hello :D

6 'μπάτσοι' στην πολυκατοικία, για τον από πάνω ευτυχώς, βιαστικοί... Δεν άκουσα τι έπαιζε.

Πρώτη σκέψη, ρε συ λες να είναι ήρθαν για τα torrents? lol

παίδες αν δεν ποστάρω για 3 μέρες, θέλω αντίποινα στην Αγγλική αστυνομία έτσι? :D

SOL , ενα απογευμα γυρισα στην εστια μου και ειχε καει το Flat μου :p

beat this

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.