astrolabos Μάϊος 28, 2006 #17261 Μάϊος 28, 2006 Αρχική απάντηση από Snips [Χθες, στις 23:58] Πειτε ο,τι θελετε...... Λοιπον ανοιγω αυτο το thread με την προυποθεση να συμμετασχουν ολοι και να πουν ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.Τι τους την δινει, με τι σπαζονται, με τι εκνευριζονται, με τι την βρισκουν, τι γουσταρουν........Αρχιζω και ελπιζω να με συγχωρεσετε αν ξεφυγω.Μου την δινει απιστευτα το οτι πρεπει να ψαχνω μιση ωρα ακομα και στο πιο απομακρυσμενο δρομο της Θεσσαλονικης για να βρω να παρκαρω.Μου την σπαει που μου τα περνουν οι ασφαλειες, τα τελη κυκλοφοριας, η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, η ΕΥΔΑΠ, μου την δινει που φετος πρωτοχροννιατικα θα δουλευω, για να βγαλω τα λεφτα για τους προηγουμενους.Μου την δινει που με τον 13ο μισθο μου θα πρεπει να παρω δωρα σε ολους.Μου την δινει που καθε Π@Π@Ρ@Σ οδηγει στην αριστερη, που δεν μπορω να τρεχω με 200 σε ολους τους δρομους, που δεν εχουμε δρομους, που καθομαι και ακουω τον καθε καραγκιοζη οτι τιμες ειναι στασιμες και ανα ημερα βλεπω αυξηση 50% στα προϊοντα. Μου την δινει που αλλοι γεννηθηκαν πλουσιοι και αλλοι φτωχοι, μου την δινει που δεν μπορω να παρω το αμαξι που γουσταρω, να παρω το PC που γουσταρω. Μου την δινει που ολοι κοιτανε πως να σου τα φανε ενω ξερουν οτι δεν εχεις, μου την δινει κανενας δεν δινει δεκαρα για κανεναν, μου την δινει "οταν λεω καλημερα" να με κοιτανε σαν χανο λες και τους εβρισα την μανα.Μου την δινει που ολα γινονται για τα λεφτα, πολεμοι, λοιμοι και καταποντησμοι.Που την δινει που ο καιρος μια ειναι ετσι μια αλλιως, που καθε φορα που πλενω το αμαξι βρεχει.Μου την δινει που δεν εχω PC , που δεν εχω λεφτα να παω για εναν καφε, που και ο καφες ακομα εφτασε αισιως το 1 χιλιαρικο. Που δεν μπορω να παιξω το μαμημενο NFS-U ουτε στο καινουριο φορητο που πληρωσα ενα καρο λεφτα, μου την δινει που ο ΟΤΕ ζηταει 150 το διμηνο για το aDSL και το πληρωνουμε σαν καινουρια τεχνολογια. Μου την δινει που οταν παω για service το αυτοκινητο στην αντιπροσωπια πρεπει να μου "παρουν" πισω την εκπτωση που μου εκαναν οταν αγορασα το αυτοκινητο.Μου την δινει που οταν σκιζεσαι για τους αλλους βρισκεις παντα τον μπελα σου.Μου την δινει η κινηση στους δρομους. Οι πεζοι που περπατανε στην μεση του δρομου και τα κωλομηχανακια που περνανε αναμεσα απο τα αυτοκινητα σπαζοντας τους καθρεφτες.Μου την δινει που για αλλη μια φορα η Nvidia εβγαλε νεα VGA που ειναι 10% γρηγοροτερη απο την προηγουμενη αλλα μονο με αυτην μπορεις και παιζεις Doom3 και εχει και 999,99 τιμη προσφορας απο το Πλαισιο.Τελικα ειναι πολλα αυτα που μου την δινουν και αμα συνεχισω μαλλον θα γεμισει ο σερβερ.Ρε Αει #$#$%$^%%%^ ΓΙΔΙΑΓια να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.
.38-.45 Μάϊος 28, 2006 #17262 Μάϊος 28, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Χθες, στις 23:28] Τι πίεση χρειάζεται το άζωτο για να συμπιεστή????(χημεία ήμουνα αστέρι) **** ακυρο σχολιο ****
Qlim4X Μάϊος 28, 2006 #17263 Μάϊος 28, 2006 Αν είχε κάποιος τις γνώσεις θα ήτανε δύσκολο να φτιάξει ένα phase με άζωτο???’νοιξα ένα thread για να πούμε τις γνώμες μας αν θες πόσταρε εκείhttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=27527thanks
greekfragma Μάϊος 28, 2006 #17264 Μάϊος 28, 2006 καληνυχτες παιζακια.αυριο η μερα προμηνυεται δυσκολη........
ΝTG Μάϊος 29, 2006 #17265 Μάϊος 29, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma καληνυχτες παιζακια.αυριο η μερα προμηνυεται δυσκολη........ καταλαβαινω τι εννοεις... Σημερα ειναι η μερα σου!! Χρονια πολλα .....θεοδοση
YDinopoulos Μάϊος 29, 2006 #17266 Μάϊος 29, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG καταλαβαινω τι εννοεις... Σημερα ειναι η μερα σου!! Χρονια πολλα .....θεοδοση ROFL λεμε !!!
Dr.Paneas Μάϊος 29, 2006 #17267 Μάϊος 29, 2006 A καλα... τελικα αρνητικος ο Αγγελοπουλος... αυτο ηταν! Στο διαλο ολοι τους! Δεν ξανα παω στο γηπεδο!
Dr.Paneas Μάϊος 29, 2006 #17268 Μάϊος 29, 2006 Κατανοώντας τις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται η ομάδα, παραδίδουμε σήμερα τις μετοχές μας στον Α.Σ. ΠΑΟΚ, ο οποίος και αναλαμβάνει πλέον τη σκυτάλη για την αναζήτηση του κατάλληλου επενδυτή.Εμείς από την πλευρά μας δεν θα προβάλλουμε εμπόδιο σε οποιαδήποτε επιλογή του Α.Σ.Βασίλης Παγώνης - Γιάννης Γούμενος".Και να μας γράφετε... λαμογια!
Elpis Μάϊος 29, 2006 #17269 Μάϊος 29, 2006 Μακαρι να κανουμε παλι καταληψη και να χασουμε την εξεταστικη.......
YDinopoulos Μάϊος 29, 2006 #17270 Μάϊος 29, 2006 Αρχική απάντηση από Elpis Μακαρι να κανουμε παλι καταληψη και να χασουμε την εξεταστικη....... Σοβαρα μιλας? Εχω 2 φιλαρακια που ριχνουν καταρες σε ολους οσους κανουν καταληψεις τετοια εποχη. Θες καταληψη? Καντην σε αλλη στιγμη. Μην γ@μας ολους τους αλλους!
Sol Μάϊος 29, 2006 #17271 Μάϊος 29, 2006 Χθες τα Windows στον φορητό την άκουσαν. Είτε κόλλησα κάποιον σοβαρό ιό είτε απλά τα windows βαρέθηκαν να λειτουργούν. Δεν έβλεπαν καμμία συσκευή πέρα από τους σκληρούς, ευτυχώς το δεύτερο partitiοn είχε χώρο και έκανα backup. Φοβερά χρονοβόρο το installation από το recovery cd...Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 14:08] Σοβαρα μιλας? Εχω 2 φιλαρακια που ριχνουν καταρες σε ολους οσους κανουν καταληψεις τετοια εποχη. Θες καταληψη? Καντην σε αλλη στιγμη. Μην γ@μας ολους τους αλλους! fully agree, ειδικά κάποιοι από τους λόγους που γίνονται οι καταλήψεις είναι λίγο τραβηγμένοι
ea6gka Μάϊος 29, 2006 #17272 Μάϊος 29, 2006 Αρχική απάντηση από Sol Χθες τα Windows στον φορητό την άκουσαν. Είτε κόλλησα κάποιον σοβαρό ιό είτε απλά τα windows βαρέθηκαν να λειτουργούν. Δεν έβλεπαν καμμία συσκευή πέρα από τους σκληρούς, ευτυχώς το δεύτερο partitiοn είχε χώρο και έκανα backup. Φοβερά χρονοβόρο το installation από το recovery cd... βαλε linux......TAXI!!!!
darien Μάϊος 29, 2006 #17273 Μάϊος 29, 2006 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 15:26] A καλα... τελικα αρνητικος ο Αγγελοπουλος... αυτο ηταν! Στο διαλο ολοι τους! Δεν ξανα παω στο γηπεδο! ΄Να πάρει ο Bill Gates τον ΠΑΟΚ, να μην του σπάσουν τα windows οι χουλιγκάνοι :hehe:
Πριονέτο Μάϊος 30, 2006 #17275 Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 10:59] σας ανοιγει το xbitlabs? Οχι.
Elpis Μάϊος 30, 2006 #17276 Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από Sol [Χθες, στις 16:31] fully agree, ειδικά κάποιοι από τους λόγους που γίνονται οι καταλήψεις είναι λίγο τραβηγμένοι Οι συγκεκριμενοι δεν ειναι καθολου τραβηγμενοι. Αντιθέτως... Οποιος ξερει τι θελει να κανει η Γιαννακου συμφωνει.
ΝTG Μάϊος 30, 2006 #17277 Μάϊος 30, 2006 το μυνημα της ημερας!!! Οσοι δεν πιστευετε στο θεο..... ....Κακως!! Υπαρχει και εχει πολυ διεστραμμενη αισθηση του χιουμορ! (αν μπορεις να το πεις χιουμορ αυτο το πραμα)
Sol Μάϊος 30, 2006 #17278 Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από Elpis [Σήμερα, στις 09:27] Οι συγκεκριμενοι δεν ειναι καθολου τραβηγμενοι. Αντιθέτως... Οποιος ξερει τι θελει να κανει η Γιαννακου συμφωνει. και εγώ ξέρω τι θέλει να κάνει η Γιαννάκου, http://athens.indymedia.org/http://www.alfavita.gr/plaisia/ekpsigiria/ekpsigiria37.htmεξακολουθώ να ψιλοδιαφωνώ με 2 από αυτούς.Αυτό με τους αιώνιους φοιτητές ποτέ δε μου άρεσε, δηλαδή προτιμάς να είναι εντελώς αραλίκι - οίκος ανοχής τα πανεπιστήμια? και εγώ δεν ήμουν υπόδειγμα φοιτητή αλλά τα πέρασα και τέλειωσα στα 4 χρόνια. Δηλαδή αν εσύ είσαι φοιτητής, στα 8ο έτος, σου φαίνεται λογικό?Το άλλο με τα μαθήματα χωρίς να είναι τέλειο, καταλαβαίνω τι θέλει να πει η ποιήτρια. Θα υπάρχει περιορισμός για τις φορές που θα δώσεις το μάθημα. 4 φορές και την τέταρτη θα εξετάζεται το γραπτό από επιτροπή για να αποκίσουν το ενδεχόμενο να είναι καραγκιόζης ο καθηγητής (καθόλου σπάνιο). Γιατί να δίνεις μαθήματα για την πλάκα, πάνω από 4 φορές? Ούτε αυτό μου ακούγεται εντελώς παράλογο, αλλά επαναλαμβάνω πως δεν είναι και τέλειο.:flower: για τους άλλους συμφωνώ, κανένα πρόβλημα
.38-.45 Μάϊος 30, 2006 #17279 Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από Sol [Σήμερα, στις 12:48] Αυτό με τους αιώνιους φοιτητές ποτέ δε μου άρεσε, δηλαδή προτιμάς να είναι εντελώς αραλίκι - οίκος ανοχής τα πανεπιστήμια? και εγώ δεν ήμουν υπόδειγμα φοιτητή αλλά τα πέρασα και τέλειωσα στα 4 χρόνια. Δηλαδή αν εσύ είσαι φοιτητής, στα 8ο έτος, σου φαίνεται λογικό?Το άλλο με τα μαθήματα χωρίς να είναι τέλειο, καταλαβαίνω τι θέλει να πει η ποιήτρια. Θα υπάρχει περιορισμός για τις φορές που θα δώσεις το μάθημα. 4 φορές και την τέταρτη θα εξετάζεται το γραπτό από επιτροπή για να αποκίσουν το ενδεχόμενο να είναι καραγκιόζης ο καθηγητής (καθόλου σπάνιο). Γιατί να δίνεις μαθήματα για την πλάκα, πάνω από 4 φορές? Ούτε αυτό μου ακούγεται εντελώς παράλογο, αλλά επαναλαμβάνω πως δεν είναι και τέλειο.:flower: αν δεν υπηρχε αυτο το συστημα ομως, με την καμια δε θα επαιρνα 2ο πτυχιο. τελειωσα στα 7 χρονια, στο ενδιαμεσο πηγα φανταρος και δουλευα, και υπηρχαν μαθηματα που τα εδωσα απειρες φορες.
Sol Μάϊος 30, 2006 #17280 Μάϊος 30, 2006 38.45 και καλά έκανες και χρησιμοποίησες το εκπ. σύστημα όσο περισσότερο μπορούσες για να κερδίσεις γνώση και ότι άλλο ήθελες.αν δεις στο δεύτερο link, αναφέρει πως αν δουλεύεις και το αποδείξεις, τότε από τα 4 χρόνια, ο μέγιστος χρόνος πάει στα 8 έτη.εγώ αναφέρομαι στους περισσότερους που δε κάνουν τίποτα και είναι αιώνιοι φοιτητές. Γι'αυτό και είπα πως δεν είναι τέλεια τα μέτρα αλλά αντιλαμβάνομαι και συμφωνώ με το σκεπτικό τους.Αν τέλειωναν όλοι σε εύλογο διάστημα (πλην δικαιολογημένων εξαιρέσεων) δε θα περνούσαν περισσότερα άτομα κάθε χρόνο στην ίδια σχολή? Γιατί να κρατάει θέση κάποιος που κ_λοβαράει από κάποιον άλλο που θέλει να σπουδάσει? Εγώ για αυτό λέω.:flower:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.