Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από SLN

& υποχθόνιο, γλειώδες ποστ?????

γλοιώδες it is.

Απορώ πώς έχουν πτυχίο τέτοια άτομα, ξεφτιλίζουν τον κλάδο... :getlost:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 12:50]

Αφιερωμένο σε γνωστό λινουξά/τρομοκράτη μόδιστρο του Λάμπη

http://www.infoworld.com/article/06/05/23/78519_22OPreality_1.html

’μα είναι έτσι, να αφιερώσουμε κι εμείς κατιτίς στο παιδί:

Bill Gates > Linus Torvalds

Αρχική απάντηση από Chosen

Συγχίζομαι όταν βλέπω chat σε φόρουμ. 2 μέρες χωρίς ποστάρισμα (και μην ακούσω ότι δεν προειδοποίησα...)

Να δείς ένα πράμα..και γώ συγχίζομαι όταν βλέπω σε ένα φόρουμ κάποιον να σου δίνει ban από προσωπική αντιπάθεια και δεν έχει τα @@ να το πεί...πραγματικά θα το εκτιμούσα πολύ περισσότερο από το να πείς αυτή τη μπούρδα..γιατι περι μπούρδας πρόκειται...εκτός και αν την "προειδοποίησή" σου την κάνεις πράξη χωρίς διακρίσεις...πράγμα που δεν το είδα...

Δλδ θές να μου πείς ότι μετά δεν έγινε chat στο thread?...εκτός και αν...τι να πώ...

Και πές μου τώρα ότι αυτός ήταν λόγος για ban?...και πάει στο διατανο να έκανες μόνο εμένα...ο Βασίλης τι έκανε?το 1 ποστ μονο αναφαιρόταν σε εμένα...

Πραγματικά ΕΛΕΟΣ

@Βιλλ

Ελπίζω το τελευταίο πόστ να μη σε έθιξε..δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση

Κάτι σου είπα σε προηγούμενη κουβέντα σχετικά με τήρηση των κανόνων. Ένας από αυτούς, αναφέρει "Αν κάποιο μέλος πιστεύει ότι δεν έχει "δικαιωθεί" θα πρέπει να απευθυνθεί στους Administrators του TheLab.gr είτε μέσο προσωπικού μηνύματος είτε μέσω email."

So, no more whining. Έχεις πρόβλημα, στείλε μας πμ ή mail. End of story.

Αρχική απάντηση από RootX

Κάτι σου είπα σε προηγούμενη κουβέντα σχετικά με τήρηση των κανόνων. Ένας από αυτούς, αναφέρει "Αν κάποιο μέλος πιστεύει ότι δεν έχει "δικαιωθεί" θα πρέπει να απευθυνθεί στους Administrators του TheLab.gr είτε μέσο προσωπικού μηνύματος είτε μέσω email."

So, no more whining. Έχεις πρόβλημα, στείλε μας πμ ή mail. End of story.

’ ναι?

Και η Δ.Ο δεν θα έπρεπε να κάνει το ίδιο?..μόνο για τους χρήστες Ισχύει αυτό?

Εγώ θα περιμένω απάντηση εδω...

End of story

Εσύ θα πρέπει να συμμορφωθείς με τους κανόνες διαφορετικά, λυπάμαι, αλλά δεν θα μπορείς να συνεχίσεις να συμμετέχεις στο forum.

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Εγώ θα περιμένω

Αρχική απάντηση από RootX

Εσύ θα πρέπει

Εγώ πάλι θα περιμένω να τελειώσετε να περάσω να πάρω την Αγάπη για άτα στην παραλία (θα της πάρω και παγωτό).

Ουγκ!

:p

:devil:

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Να δείς ένα πράμα..και γώ συγχίζομαι όταν βλέπω σε ένα φόρουμ κάποιον να σου δίνει ban από προσωπική αντιπάθεια

Μα δεν νομίζω να σε έκανε ban ο RootX....

Στη τελική εγώ απευθύνθηκα στον Chosen..και πιστεύω μπορεί να μου απαντήσει ο Ίδιος...

Αρχική απάντηση από spc

Δεν νομίζω να σε έκανε ban ο RootX....

Μά στον chosen απαυθύνθηκα

Το ban προφανώς είχε και το ok των admins, μιας και σε διαφορετική περίπτωση δεν θα είχε εφαρμοστεί.

Αν θες να το ακούσεις και από τον Chosen προσωπικά, στείλε του πμ.

Ρε σεις, σα πολλά ban δεν πέφτουν τώρα τελευταία :hm:

Ηρεμίστε ρε παιδιά, Φόρουμ είναι, όχι Δικαστήριο :D

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 18:39]

Αν θες να το ακούσεις και από τον Chosen προσωπικά, στείλε του πμ.

Και αν θελει κανεις εισητηριο για BUSTA RHYMES για Παρασκευη 26 (μεθαυριο) να μου στειλει εμενα πμ!! :)

Ρε παιδιά όντως έλεος....και στο πιο ΧΑΒΑΛΕ θέμα του φόρουμ και στο OFF TOPIC μάλιστα και ban???? ε δεν λέει.

Αρχική απάντηση από SLN

Και αν θελει κανεις εισητηριο για BUSTA RHYMES για Παρασκευη 26 (μεθαυριο) να μου στειλει εμενα πμ!! :)

αν είναι τσαμπε μέσα:D:p:tomato:

Παρακαλω ενα μπαν για sln γιατι κανει ΟΤ στα ΟΤ..Αυτο επρεπε να παει στις αγγελιες.:hehe: :hehe:

Π.Γ.(πιομεταγραφο):@SLN γιατι δεν υπαρχει ουτε ενας απο τη ΔΟ που να μην σε πειραζει συνεχεια(εκτος απο hipro).Καιρο την εχω αυτη την απορια..:...:

Αρχική απάντηση από SLN

Groupie?

Αρχική απάντηση από kreach

Ρε σεις, σα πολλά ban δεν πέφτουν τώρα τελευταία :hm:

Τι εννοείς;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.