RootX Μάϊος 16, 2006 #16861 Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClockerΑναφαιρόμουν σε αυτή τη φράση... Τεσπα..αφηστο ρε παίδες..δεν μπορούμε να συννενοηθούμε... ’μα η Δ.Ο δεν ξέρει αν ένας χρήστης είναι μπαν...θα πάμε σε χαρτοτηχτρες... Man, στο έχω ξαναπεί και θα στο ξαναπώ.... πρόσεχε τι γράφεις, γιατί πετάς μαργαριτάρια.... ο astro είναι news poster, τι σχέση έχει με την Δ.Ο. μην προσπαθείς να δημιουργείς εντυπώσεις, κράτα και μία πισινή.
AN7 OverClocker Μάϊος 16, 2006 #16862 Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από RootX Man, στο έχω ξαναπεί και θα στο ξαναπώ.... πρόσεχε τι γράφεις, γιατί πετάς μαργαριτάρια....ο astro είναι news poster, τι σχέση έχει με την Δ.Ο. μην προσπαθείς να δημιουργείς εντυπώσεις, κράτα και μία πισινή. Τι να πώ..άμα ο news poster δεν είναι ενημερωμένος για το τι γίνεται στο site που "δουλεύει"...και δε μιλάμε και για κανένα σιτε με εκκατομύρια απαντήσεις την ημέρα.....Όσο για τα μαργαριτάρια μου και την πισινή μου...αυτά άστα σε εμένα...my job
RootX Μάϊος 16, 2006 #16863 Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Τι να πώ..άμα ο news poster δεν είναι ενημερωμένος για το τι γίνεται στο site που "δουλεύει"...και δε μιλάμε και για κανένα σιτε με εκκατομύρια απαντήσεις την ημέρα.....Όσο για τα μαργαριτάρια μου και την πισινή μου...αυτά άστα σε εμένα...my job Όσο συνεχίζεις, εκτίθεσαι.... και δεν είναι your job, όταν αρχίζεις να λες ανακρίβειες το κάνεις my job.
astrolabos Μάϊος 16, 2006 #16864 Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από RootX Man, στο έχω ξαναπεί και θα στο ξαναπώ.... πρόσεχε τι γράφεις, γιατί πετάς μαργαριτάρια.... ο astro είναι news poster, τι σχέση έχει με την Δ.Ο. μην προσπαθείς να δημιουργείς εντυπώσεις, κράτα και μία πισινή. Έλα ντε, εμείς είμαστε οι μαύροι που πετάμε το κάρβουνο στην ατμομηχανη αυτοί που μαζεύουν το βαμβάκι, τα παιδιά του Σόλωνα (ενος κατώτερου Θεού) κτλ Disclaimer: για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, πλάκα κάνω
AN7 OverClocker Μάϊος 16, 2006 #16865 Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από RootX Όσο συνεχίζεις, εκτίθεσαι.... Ωραία...Το είπα και πιο πάνω..Δεν καταλαβαίνω γιατί το συνεχίζεις...Οκ..My bad..Σορρυ Astro...σορρυ Δ.Ο αν σε προσέβαλαΟκ ναου?όταν αρχίζεις να λες ανακρίβειες το κάνεις my job. Ναι γιορ τζαμπ...την οποία μπορείς να κάνεις διακρητικά...
astrolabos Μάϊος 16, 2006 #16866 Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Τι να πώ..άμα ο news poster δεν είναι ενημερωμένος για το τι γίνεται στο site που "δουλεύει"...και δε μιλάμε και για κανένα σιτε με εκκατομύρια απαντήσεις την ημέρα..... Όσο για τα μαργαριτάρια μου και την πισινή μου...αυτά άστα σε εμένα...my job Α. Δε δουλεύω σε αυτον τον δικτυακό τόπο, εργάζομαι. Και δεν εργάζομαι με την κλασσική έννοια της εξαρτημένης εργασίας, απλά προσφέρω τον ελεύθερο χρόνο μου B. Δεν είναι δουλειά μου να ξέρω τι γίνεται με τους χρήστες του thelab.gr και να σου πώ κιόλας, δε με καίει να ξέρω. Αν γίνω μόδιστρος, τότε θα είναι υποχρέωση να ξέρω. Αυτά, ελπίζω να σε κάλυψα.
AN7 OverClocker Μάϊος 16, 2006 #16867 Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Α. Δε δουλεύω σε αυτον τον δικτυακό τόπο, εργάζομαι. Και δεν εργάζομαι με την κλασσική έννοια της εξαρτημένης εργασίας, απλά προσφέρω τον ελεύθερο χρόνο μου B. Δεν είναι δουλειά μου να ξέρω τι γίνεται με τους χρήστες του thelab.gr και να σου πώ κιόλας, δε με καίει να ξέρω. Αν γίνω μόδιστρος, τότε θα είναι υποχρέωση να ξέρω. Αυτά, ελπίζω να σε κάλυψα. Α.την δουλειά την έβαλα σε "" ακριβώς για να μην χρειαστεί να πείς αυτά που έγραψες Β.Οκ λεμε
RootX Μάϊος 16, 2006 #16868 Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Ναι γιορ τζαμπ...την οποία μπορείς να κάνεις διακρητικά... Το πως θα την κάνω δεν είναι δικό σου θέμα. Έχω το δικαίωμα να διαχειρίζομαι τον χώρο αυτό με τον τρόπο που θεωρώ καλύτερο. Αν δεν συμφωνείς με τον τρόπο αυτό, μπορείς να σταματήσεις να συμμετέχεις. Αυτό που είναι δικό σου θέμα όμως, είναι να τηρείς ορισμένους κανόνες, κάτι που φροντίζεις πολλές φορές να μην κάνεις. Δεν είναι καιρός να ξεκινήσεις?Όσο αφορά την απορία σου το γιατί το συνεχίζω, ο λόγος είναι ότι φροντίζεις με τον τρόπο σου να δημιουργείς θέματα που χρήζουν απάντησης.
Qlim4X Μάϊος 16, 2006 #16869 Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Ωραία... Το είπα και πιο πάνω.. Δεν καταλαβαίνω γιατί το συνεχίζεις... Οκ.. My bad.. Σορρυ Astro...σορρυ Δ.Ο αν σε προσέβαλα Οκ ναου? Ναι γιορ τζαμπ...την οποία μπορείς να κάνεις διακρητικά... Από εμένα δεν ζήτησες Απλά να ξέρεις ότι υπάρχει ένα forum για τους admins mods news και λένε τα περί διοικήσεις και ότι άλλο απασχολεί το tehlab αλλά ένας κατώτερος σε ευθηνή δεν μπορεί να δει ανώτερα θέμα ενώ ένας ανώτερος μπορεί να δει κατωτέρα Πχ ο astro δεν μπορεί να δει την συζήτηση μετάξι των admins( root - 38-45) ενώ ο root μπορεί να δει συζήτηση μετάξι fragma - astro
astrolabos Μάϊος 16, 2006 #16870 Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Από εμένα δεν ζήτησες Απλά να ξέρεις ότι υπάρχει ένα forum για τους admins mods news και λένε τα περί διοικήσεις και ότι άλλο απασχολεί το tehlab αλλά ένας κατώτερος σε ευθηνή δεν μπορεί να δει ανώτερα θέμα ενώ ένας ανώτερος μπορεί να δει κατωτέρα Πχ ο astro δεν μπορεί να δει την συζήτηση μετάξι των admins( root - 38-45) ενώ ο root μπορεί να δει συζήτηση μετάξι fragma - astro The Jah Brotha is watching me
Qlim4X Μάϊος 16, 2006 #16871 Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos The Jah Brotha is watching me Εννοώ στα περί του forum ρε συ
jpcupra Μάϊος 16, 2006 #16872 Μάϊος 16, 2006 προς D.J.AleXXX_gr ξυπνιο εισαι ακομα βρε?την καβατζωσες την καρτουλα?μεγειες....!!! :D
Qlim4X Μάϊος 16, 2006 #16873 Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από jpcupra ξυπνιο εισαι ακομα βρε?την καβατζωσες την καρτουλα?μεγειες....!!! :D Πάντα είμαι ξύπνιος τουλάχιστον μέχρι τις 2 Όσο για την κάρτα παειιιιιιιιιι
jpcupra Μάϊος 16, 2006 #16874 Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Πάντα είμαι ξύπνιος τουλάχιστον μέχρι τις 2Όσο για την κάρτα παειιιιιιιιιι ???????που πηε ωρε???edit: τωρα το ειδα...http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=27058
JaguarOne Μάϊος 17, 2006 #16875 Μάϊος 17, 2006 πωπω, πιάσανε οι ζέστες και βγήκαν τα κουνούπια! τέρμα τα ξενύχτια
ΓιαγκΤ Μάϊος 17, 2006 #16876 Μάϊος 17, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 00:12] Α. Δε δουλεύω σε αυτον τον δικτυακό τόπο, εργάζομαι. Και δεν εργάζομαι με την κλασσική έννοια της εξαρτημένης εργασίας, απλά προσφέρω τον ελεύθερο χρόνο μου B. Δεν είναι δουλειά μου να ξέρω τι γίνεται με τους χρήστες του thelab.gr και να σου πώ κιόλας, δε με καίει να ξέρω. Αν γίνω μόδιστρος, τότε θα είναι υποχρέωση να ξέρω. Αυτά, ελπίζω να σε κάλυψα. Δουλειά και εργασία , είναι λέξεις με ταυτόσημες έννοιες. Παρά το ότι ι δουλειά προέρχεται από το δούλος και σήμαινε την εργασία του δούλου που ήταν καταναγκαστική, προφανώς μετά την κατάργηση της δουλείας στην Ελλάδα η λέξη άλλαξε ερμηνεία. Η λέξη που ταιριάζει νομίζω είναι : Απασχολούμε
astrolabos Μάϊος 17, 2006 #16879 Μάϊος 17, 2006 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Δουλειά και εργασία , είναι λέξεις με ταυτόσημες έννοιες. Παρά το ότι ι δουλειά προέρχεται από το δούλος και σήμαινε την εργασία του δούλου που ήταν καταναγκαστική, προφανώς μετά την κατάργηση της δουλείας στην Ελλάδα η λέξη άλλαξε ερμηνεία.Η λέξη που ταιριάζει νομίζω είναι : Απασχολούμε Η δουλειά όντως προέρχεται από το δουλία και σημαίνει καταναγκαστική εργασία, κάτοι που δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ. Ενώ εργασία βγαίνει από το έργο και σημαίνει παραγωγή έργου, πιο δημιουργικός όρος που μου αρέσει καλύτερα.
Panagioths Μάϊος 17, 2006 #16880 Μάϊος 17, 2006 Τι γίνεται όμως όταν κάποιος από την δουλεία βγάζει περισσότερα από κάποιον που εργάζεται;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.