wrong method Μάϊος 16, 2006 #16841 Μάϊος 16, 2006 Δυστυχώς είναι τα ακριβά της Philips. Το flash-αρησα με το original (τπτ) μετά με το 2.58 RPC1 (πάλι τπτ) εεε αφού πέταξα 24 ευρώ σε DL DVD's, ζιπάρησα το αρχείο και το'κανα b/u σε 2 των 4,7G. θα ξαναδοκιμάσω άλλη φορά.....
def Μάϊος 16, 2006 #16842 Μάϊος 16, 2006 καλησπερα παιδια με υγεια,θα θελα να ξερω αν ανοιγοντας την κονσολα στο FAR-CRY υπαρχει καμια εντολη που γινεσαι ατροτος.Ευχαριστω
YDinopoulos Μάϊος 16, 2006 #16843 Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 16:09] καλησπερα παιδια με υγεια,θα θελα να ξερω αν ανοιγοντας την κονσολα στο FAR-CRY υπαρχει καμια εντολη που γινεσαι ατροτος.Ευχαριστω Voila...Πηγη....: www.megagames.comFar CryVarious cheatsMove the DevMode.lua file to the main FarCry Directory overwritting other file.Start game by adding the '-devmode' parameter, in game - use the following hotkeys:F4 - Toggle No Clip ModeF2 - Move to Next Checkpointo - Gives 999 ammop - Gives all weaponsF9 - Save Current PositionF10 - Load Current PositionF11 - Toggle Extra InformationF1 - Toggles FirstPerson/ThirdPerson Camera ModesBackSpace - Toggle GodMode= - increase speed- - decrease speedF5 - Default SpeedConsole Codes Press ~ to access the console, then enter the following:give_all_weapons=1 All Weapons give_all_ammo=1 Ammunition god_mode_count=1 God Mode Change name colorAt the character selection screen where you enter your name, type one of the below for different colored letters: $0 = Black $1 = White $2 = Blue $3 = Green $4 = Red $5 = Light Blue $6 = Yellow $7 = Pink $8 = Orange $9 = Gray
def Μάϊος 16, 2006 #16844 Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Voila...Πηγη....: www.megagames.comFar CryVarious cheatsMove the DevMode.lua file to the main FarCry Directory overwritting other file.Start game by adding the '-devmode' parameter, in game - use the following hotkeys:F4 - Toggle No Clip ModeF2 - Move to Next Checkpointo - Gives 999 ammop - Gives all weaponsF9 - Save Current PositionF10 - Load Current PositionF11 - Toggle Extra InformationF1 - Toggles FirstPerson/ThirdPerson Camera ModesBackSpace - Toggle GodMode= - increase speed- - decrease speedF5 - Default SpeedConsole Codes Press ~ to access the console, then enter the following:give_all_weapons=1 All Weapons give_all_ammo=1 Ammunition god_mode_count=1 God Mode Change name colorAt the character selection screen where you enter your name, type one of the below for different colored letters: $0 = Black $1 = White $2 = Blue $3 = Green $4 = Red $5 = Light Blue $6 = Yellow $7 = Pink $8 = Orange $9 = Gray σε ευχαριστω πολυ
Bigi Μάϊος 16, 2006 #16845 Μάϊος 16, 2006 Πολύ πρόβλημα με τις εγγραφές τελευταία ε; Εμένα πάλι το σκασμένο το dvdr μου κάνει πάλι μια ομορφιά που μου έκανε και παλιότερα με άλλη μητρική.Αρνείται να γράψει cd.Ό,τι άλλο γράφει εκτός από cd-r!Είτε cd-rw είτε dvd-r/-rw δεν έχει πρόβλημα, μην του πεις για cd όμως.Ε, στο άσχετο πάλι θα στρώσει μόνο του.Αφού μου κάψει καμιά μπομπίνα θα στρώσει... def, μιας και έχεις τέζα σύστημα αν θυμάμαι καλά, δε δοκιμάζεις και το patch που του βάζει hdr;Νομίζω θα αξίζει τον κόπο.
Chosen Μάϊος 16, 2006 #16846 Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από def καλησπερα παιδια με υγεια,θα θελα να ξερω αν ανοιγοντας την κονσολα στο FAR-CRY υπαρχει καμια εντολη που γινεσαι ατροτος.Ευχαριστω Ναι, άνοιξε κονσόλα και δώσε:Solon_ta_spaei_ola=1(και παράλληλα κάνε την χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια και φώναζε "θα τα κάνω όλα έτσι!")
GoriLLakoS Μάϊος 16, 2006 #16847 Μάϊος 16, 2006 Ζapotek γιατι δεν δεχεσαι πμ??Σου σκαλισαν το προφιλ?
AN7 OverClocker Μάϊος 16, 2006 #16848 Μάϊος 16, 2006 Σπερες...Γεια σου ρε Γορίλλα... Παιδιά... Ξέρει κανείς κανένα καλό προγραμματάκι με εύκολο interface για να βάλουμε υποτιτλους σε .avi ταινία?
AN7 OverClocker Μάϊος 16, 2006 #16849 Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Ζapotek γιατι δεν δεχεσαι πμ??Σου σκαλισαν το προφιλ? ---Zapotek--RetiredΕγγραφή: Apr 2005Περιοχή:Καταχωρήσεις: 722
.38-.45 Μάϊος 16, 2006 #16850 Μάϊος 16, 2006 to KaniSTr0pAiD0 Παρατρίχα... Retiredειναι πολυ ευκολα να γραψει καθεις οτι θελει εκει.ασε που αν εχεις γεμισει πμ, δε μπορεις να παρεις άλλα.
AN7 OverClocker Μάϊος 16, 2006 #16851 Μάϊος 16, 2006 Δε μπορώ να καταλάβω...Οι παρατηρήσεις δεν μπορούν να γίνουν μέσω pm?Δλδ κερδίζετε κάτι με το να βγάζετε τα "απλυτά" σας/μας στην φόρα?Δε ξ'ερω αλλα πιστεύω ότι σε αυτή τη φάση ο Βασίλης δεν έχει κάνει τπτ...’λλους να προσέχετε.....
astrolabos Μάϊος 16, 2006 #16852 Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Δε μπορώ να καταλάβω...Οι παρατηρήσεις δεν μπορούν να γίνουν μέσω pm?Δλδ κερδίζετε κάτι με το να βγάζετε τα "απλυτά" σας/μας στην φόρα?Δε ξ'ερω αλλα πιστεύω ότι σε αυτή τη φάση ο Βασίλης δεν έχει κάνει τπτ...’λλους να προσέχετε..... Δεν το κατάλαβες δεν του είπε του Βασίλη ότι και αυτός παρα τρίχα retired, του είπε παρατρίχα, reitered έγινε ο άλλος. Κατάλαβες;
GoriLLakoS Μάϊος 16, 2006 #16853 Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από .38-.45 to KaniSTr0pAiD0 Παρατρίχα... Retiredειναι πολυ ευκολα να γραψει καθεις οτι θελει εκει.ασε που αν εχεις γεμισει πμ, δε μπορεις να παρεις άλλα. Δεν σε καταλαβαινω..οπως παντα αλλωστε!Εκει γραφεις οτι θες μετα τις 300 καταχωρησεις αν θυμαμαι καλα!Οταν γεμισεις πμ σου λεει οτι το μελος ειδοποιηθηκε με mail...και οχι οτι αρνητε να παρει πμ...Κανε το πιο λιανα ποιπον...γιατι δεν ειμαστε ολοι εξυπνοι.....Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Δε μπορώ να καταλάβω...Οι παρατηρήσεις δεν μπορούν να γίνουν μέσω pm?Δλδ κερδίζετε κάτι με το να βγάζετε τα "απλυτά" σας/μας στην φόρα?Δε ξ'ερω αλλα πιστεύω ότι σε αυτή τη φάση ο Βασίλης δεν έχει κάνει τπτ...’λλους να προσέχετε..... Και εσενα σε χανω λιγο λιγο...Παλι δεν σε καταλαβαινω τι εχω κανει...Αρχική απάντηση από astrolabos Δεν το κατάλαβες δεν του είπε του Βασίλη ότι και αυτός παρα τρίχα retired, του είπε παρατρίχα, reitered έγινε ο άλλος. Κατάλαβες; Και εγω σε εμενα νομιζω οτι το ειπε...
astrolabos Μάϊος 16, 2006 #16854 Μάϊος 16, 2006 Ο Ζάπο έφαγε μπάν (ώς κυρίως γεύμα). Τα άλλα, άστα. Απλά sideffects of the distrurbance of the force
RootX Μάϊος 16, 2006 #16855 Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Ο Ζάπο έφαγε μπάν (ώς κυρίως γεύμα). Τα άλλα, άστα. Απλά sideffects of the distrurbance of the force ??? δεν έφαγε ban.... άλλαξε το user status σε retired όπως και το email του, με αποτέλεσμα το status στο account του να είναι user awaiting email confirmation.
AN7 OverClocker Μάϊος 16, 2006 #16856 Μάϊος 16, 2006 "to KaniSTr0pAiD0 Παρατρίχα... Retired".... Εγώ καταλαβαίνω...ότι ο Βασίλης παρατρίχα να γίνει Retired... Και δεν αναφαίρομαι στην προκειμενη περίπτωση στον Τιτλο του Zapo... Αρχική απάντηση από GoriLLakoSΚαι εσενα σε χανω λιγο λιγο... Παλι δεν σε καταλαβαινω τι εχω κανει... Και εγω σε εμενα νομιζω οτι το ειπε... "to KaniSTr0pAiD0 Παρατρίχα... Retired".... Αναφαιρόμουν σε αυτή τη φράση... Τεσπα..αφηστο ρε παίδες..δεν μπορούμε να συννενοηθούμε... ’μα η Δ.Ο δεν ξέρει αν ένας χρήστης είναι μπαν...θα πάμε σε χαρτοτηχτρες...
.38-.45 Μάϊος 16, 2006 #16857 Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 23:53] "to KaniSTr0pAiD0 Παρατρίχα... Retired"....Εγώ καταλαβαίνω...ότι ο Βασίλης παρατρίχα να γίνει Retired...Και δεν αναφαίρομαι στην προκειμενη περίπτωση στον Τιτλο του Zapo... lolen λεμε, ο ενας μετα τον αλλο εισασταν και πηρα τα custom title
Sol Μάϊος 16, 2006 #16859 Μάϊος 16, 2006 Βγήκε στη σύνταξη ο Zapo? Ηλεκτρικός Θησέας Παρατρίχα... Hunting killing whοre to KaniSTr0pAiD0 τίποτα δεν έκανες βρε γορίλλα. ο 38.45 απάντησε στον ΑΝ7 o oποίος έγραψε πως ο Zapo είναι retired, που απλά όπως λες και εσύ "Εκει γραφεις οτι θες μετα τις 300 καταχωρησεις αν θυμαμαι καλα!" απλά ο άνθρωπος έκανε copy τους τίτλους και βγήκε το "to KaniSTr0pAiD0 Παρατρίχα... Retired" χαχα peace ρε σεις!
AN7 OverClocker Μάϊος 16, 2006 #16860 Μάϊος 16, 2006 Αρχική απάντηση από .38-.45 lolen λεμε, ο ενας μετα τον αλλο εισασταν και πηρα τα custom title Ρε διαόλι...βάλε κανένα κόμμα του θεού...Οκ...ζητώ συγγνώμη για τα σημεία των ποστ μου που αναφέρονται στο custom title
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.