Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Και εγω ειπα να χαλαρωσω λιγακι στο ΠΟΘ...

Ο Γιώργος άλλο λέει. Να απομακρυνθεί στη λίστα από το Σόλωνα :p

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Πώ ξενέρα....

esdee vs FX-60 + CFX3200 DFI + ATI 1900 = 0-1

hipro vs 955EE + Asus -WS(i think) = 0-1

kαι τους ειπα να φερουν τον yonah μου να παιζω και εγω...αλλα ουτε δευτερο κανιστρο ειχαμε...ουτε και cascade ετοιμο φορτωμενο με αεριο..:(:(:(

Θα δείτε πολλά ποστς να εξαφανίζονται μυστηριωδώς, αλλά δεν είναι τίποτα.

Όπου βλέπω διπλά/τριπλά ποστς, ενώ ωσάν μεγάλα παιζάκια ξέρουμε ότι παίζει και το κουμπάκι edit.gif, θα πέφτει πέλεκυς.

Μέχρι να κουραστώ, μετά θα πατάω edit.gif στο User Control Panel :D

Για όσους έχουν παλιό DVD/CD RW Drive: μήπως με το πέρασμα των μηνών πέφτει η απόδοσή τους? Προσωπικά έχω στο παλιό pc ένα DVD RW LG, και μου πήρε ΜΙΣΗ ΩΡΑ (31') να γράψω ένα DVD 4.7GB !!! Δε λέω το έχω σίγουρα πάνω από ένα χρόνο, αλλά 31 λεπτά δεν είναι λίγο πολύ? (Δοκίμασα να γράψω και 2η ταινία, πάλι τα ίδια όμως)

Επίσης, οι Μάξτορ σκληροί δεν συμβαδίζουν με μητρικές ΜΣΙ ή γενικότερα με NForce4 chipset ??

Φχαριστώ !

Αρχική απάντηση από kreach [Χθες, στις 23:18]

Για όσους έχουν παλιό DVD/CD RW Drive: μήπως με το πέρασμα των μηνών πέφτει η απόδοσή τους? Προσωπικά έχω στο παλιό pc ένα DVD RW LG, και μου πήρε ΜΙΣΗ ΩΡΑ (31') να γράψω ένα DVD 4.7GB !!! Δε λέω το έχω σίγουρα πάνω από ένα χρόνο, αλλά 31 λεπτά δεν είναι λίγο πολύ? (Δοκίμασα να γράψω και 2η ταινία, πάλι τα ίδια όμως)

Επίσης, οι Μάξτορ σκληροί δεν συμβαδίζουν με μητρικές ΜΣΙ ή γενικότερα με NForce4 chipset ??

Φχαριστώ !

Για δες πρώτα άν είναι "δηλωμένο" σαν Ultra DMA π.χ. μέσα στη διαχείρηση συσκευών των Windows.....

Το ίδιο και σε μένα. Αυτή την εποχή κλείνει δυο χρόνια ο φορητός, και μερικά DVD δεν τα διαβάζει καν και πρέπει να το ανοιγοκλείσω 5-6 φορές ώστε να πάρει μπρος. Και οι ταχύτητες εγγραφής, 20-25 λεπτα encoding και 20 λεπτά burning

Αρχική απάντηση από ---Zapotek--

Ουδεν κρυπτον υπο τον Zapo κουφαλες!!!:devil: :devil: :devil: :devil:

Και χάρηκες να υποθέσω, ε?

Αρχική απάντηση από hipro5

Για δες πρώτα άν είναι "δηλωμένο" σαν Ultra DMA π.χ. μέσα στη διαχείρηση συσκευών των Windows.....

Σωστόν. Νο1 ύποπτος εδώ, είναι τα IDE κανάλια (Primary & Secondary) που τρώνε ήττες και γυρνάνε από μόνα τους σε PIO mode. Ξαναγύρισέ τα σε Ultra-DMA mode.

post-129-1416072599,1817_thumb.jpg

Εσύ πες μου... δεν έχεις τίποτε καλύτερο να κάνεις από το να σκαλίζεις τα του site?

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 12:24]

Εσύ πες μου... δεν έχεις τίποτε καλύτερο να κάνεις από το να σκαλίζεις τα του site?

θα ειχε ενδιαφερον μια απαντηση σε αυτο εδω..

Αρχική απάντηση από .38-.45

θα ειχε ενδιαφερον μια απαντηση σε αυτο εδω..

Μπα, σιγα το ενδιαφερoν που θα ειχε...

Δεν υπαρχει τπτ ενδιαφερoν στις παρεξηγησεις.

Αν και δωθηκε απαντηση μεσω ΡΜ. :flower:

Προσπαθώ να γράψω 1 DL DVD.Πρόκειται για ένα video file 7,7Gb.

Δυστυχώς προς το τέλος της εγγραφής εμφανίζεται το παρακάτω:

dsss9vg.th.jpg

τι μπορώ να κάνω; ήδη χάλασα 3 δισκάκια γμτ.:cry:

Αρχική απάντηση από wrong method

Προσπαθώ να γράψω 1 DL DVD.Πρόκειται για ένα video file 7,7Gb.

Δυστυχώς προς το τέλος της εγγραφής εμφανίζεται το παρακάτω:

dsss9vg.th.jpg

τι μπορώ να κάνω; ήδη χάλασα 3 δισκάκια γμτ.:cry:

Eιναι τα φτηνα του πλαισιου?Αν ναι δεν μπορεις να κανεις τιποτα...

Αρχική απάντηση από sotiris

@kreach: πέφτει η απόδοση = πέφτει η ταχύτητα?????

Sorry, δεν το διευκρίνισα. Ναι αυτό εννοούσα !

Η ταχύτητα είναι 8Χ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.