Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Πως λεγεται ενα τραγουδι σε ζεϊμπεκικο ρυθμο του Βερτη που καπου λενε οι στιχοι "Ειχα τοσους φιλους, μα ειμουν μοναχος" ? Αν καποιος εχει κ ολους τους στιχους, ειναι αψογος !

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Πως λεγεται ενα τραγουδι σε ζεϊμπεκικο ρυθμο του Βερτη που καπου λενε οι στιχοι "Ειχα τοσους φιλους, μα ειμουν μοναχος" ? Αν καποιος εχει κ ολους τους στιχους, ειναι αψογος !

Ρε.... δεν ξερει κανεις σας? τς τς τς Αυτη η νεολαια πια !:hehe:

παρασκευή, παρούσα ώρα = η χειρότερη ώρα της εβδομάδας

περιμένουμε να σπάσει ο δάσκαλο για να ξαμοληθούμε και μεις, αν έχει κ@βλ3ς για επιστήμη, τη βάψαμε...

Αρχική απάντηση από ..::LaLa::..

η απολυτη σιγη στο ΠΟΘ καθως οι "φασαριοζοι" ειναι στο o/c party :(

Καλά μη κλαις, όλα θα πάνε καλά...

"JCB is aiming to set a new land speed record for diesel vehicles with a super sleek streamliner car to be driven by Wing Commander Andy Green, the fastest man on Earth. The record attempt will take place on the famous Bonneville Salt Flats in Utah during August 2006."

Εφυγεςςς

Ναι..εννοείται...ο Βαγγέλης δεν είχε προλάβει να ψάξει τη μητρική..ο hipro να moddarei την Asus...

Για αυτό και περιμένουμε εκ νέου αποτελέσματα.. :)

705830_b.jpg

OEOEOEEO ι παίκτες του Σάββα Κωφίδη έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν, φτάνοντας στη 13η σερί εντός έδρας νίκη τους:happy2: :happy2: :happy2:

Είπα να περάσω μια βόλτα να δω αν έκλεισε το thread ή ακόμα... :p

Ορίστε και η τρέχουσα λίστα:

1. ea6gka 1065

2. Makis Hourdakis 868

3. greekfragma 622

4. SLN 619

5. RootX 607

6. GoriLLakoS 603

7. astrolabos 599

8. spc 588

9. YDinopoulos 579

10. sotiris 473

Εγώ είμαι στην αποτοξίνωση τώρα αν και μάλλον θα κρατήσω τη 2η θέση για πολύ ακόμα... :p Προς το παρόν πάντως ο SLN είναι πίσω (wtf??? :...: ) από τον Fragma... :hehe:

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 15:04]

Είπα να περάσω μια βόλτα να δω αν έκλεισε το thread ή ακόμα... :p

Ορίστε και η τρέχουσα λίστα:

1. ea6gka 1065

2. Makis Hourdakis 868

3. greekfragma 622

4. SLN 619

5. RootX 607

6. GoriLLakoS 603

7. astrolabos 599

8. spc 588

9. YDinopoulos 579

10. sotiris 473

Εγώ είμαι στην αποτοξίνωση τώρα αν και μάλλον θα κρατήσω τη 2η θέση για πολύ ακόμα... :p Προς το παρόν πάντως ο SLN είναι πίσω (wtf??? :...: ) από τον Fragma... :hehe:

και απέχω μολις 3 ποντους?......κατι μου λεει οτι πρεπει να απομακρυνθω τωρα που ειναι νωρις πριν πονεσει..........:X:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.