Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Mods/admin....τελευταια οταν ανοιγω θεμα ή κανω full απαντηση σε ενα θεμα δεν βρισκω το κουμπι για insert hyperlink κτλ....τα εχετε αφαιρεσει???

Nope, στην θέση τους είναι.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από darkCount

My name is Bond....ΚλώτσοBond :hehe:

[Ashamed]

No offence στο παλικάρι μας, αλλά εγώ σκέφτηκα το HellasRosopont

και το HellasVlakabond...

[/Ashamed]

ΕΛΛΗΝΙΚΑ FORUMS

" Το παρον εξαιρειται τουλαχιστον ως τωρα που μιλαμε "

:devil: :devil: :devil:

κάτι ήξερε... :D

Αρχική απάντηση από sotiris

Και σε τι τι μετράμε την εντροπία ρε κιοφτέδες, σε Kg κιμά?

Έλεος με τις επιστημονικοφανείς εξηγήσεις που υποστηρίζονται και από υποψήφιους PhDούχους.

Εντροπία είναι ο βαθμός αταξίας ενός συστήματος. Τι δε σου αρέσει από αυτό;

υπαρχει κανενα τρελλο παληκαρι που να εχει προσπαθησει να βαλει σε win98 pci-e καρτα??

Αν ναι ας ριξει ενα πμ απο εδω μερια....υπερτατη αναγκη..

spc το ξερω οτι δεν θα χαρεις αλλα αυριο δες ενα πμ...(για τωρα δεν εχω το κουραγιο)

Πωρε μποχα γμτ... Πρεπει να αλλαξω καλτσες παλι!

Fckin' football shoes!!!!! :happy2: <-- Ετσι κανω για να φυγει η sister απο το δωματειο :p Nike Socks Way :p

Ρε σεις, τι θα λέγατε για έναν ενσωματωμένο spell-checker στον Λάμπη ?!!! Πριν πατήσουμε το "Υποβολή Απάντησης" ή "go" να κάναμε κανα έλεγχο ορθογραφίας γιατί κατα καιρούς παρατηρούνται διάφορες "βαρβαρότητες" :)

Με το aspell που έχω υπόψη μου, υπάρχουν ασυμβατότητες. Καλύτερα μακρυά και αγαπημένοι.

Αρχική απάντηση από astrolabos

Με το aspell που έχω υπόψη μου, υπάρχουν ασυμβατότητες. Καλύτερα μακρυά και αγαπημένοι.

Ναι αλλά θα ήταν χρήσιμο για άτομα σαν εμένα

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Χθες, στις 23:54]

Ναι αλλά θα ήταν χρήσιμο για άτομα σαν εμένα

μπα.....εδω εσυ βαριεσαι να ανοιξεις τον ορθογραφο του word που ειναι πιο απλος...........

Αρχική απάντηση από greekfragma

μπα.....εδω εσυ βαριεσαι να ανοιξεις τον ορθογραφο του word που ειναι πιο απλος...........

Και όμως το κάνω αν το έχεις παρατηρήσει εκτός αν βλέπεις ακόμα ορθογραφικά τότε μάλλον βαλέ γυαλιά καλυτέρα:cool:

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

Και όμως το κάνω αν το έχεις παρατηρήσει εκτός αν βλέπεις ακόμα ορθογραφικά τότε μάλλον βαλέ γυαλιά καλυτέρα:cool:

:D:D:D

Ρε Δινοπουλε.....ο φιλος σου τι θα παει να κανει στην Κινα???

Θα μας στελνει επεξεργαστες , sticks και κινεζουλες??:hehe:

Ου καλα...........αααααααα!έχω γίνει τρελο κολοτριπιδι απο τισ βοτκες! :D:D:D: oleeeeeeeeeee!ouuuuuuuu !@εχω λιώσει ραααααααααααααα!!!!!!raaaaaaaaa!greekilist graaaaaaaaaaaaaaaaraaaaaaa1

Αρχική απάντηση από F117

Ου καλα...........αααααααα!έχω γίνει τρελο κολοτριπιδι απο τισ βοτκες! :D:D:D: oleeeeeeeeeee!ouuuuuuuu !@εχω λιώσει ραααααααααααααα!!!!!!raaaaaaaaa!greekilist graaaaaaaaaaaaaaaaraaaaaaa1

Τελικά το αλκοόλ επηρεάζει πολύ τον εγκέφαλο ειδικά και αν είναι περιορισμένος σε όγκο:banging:

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Ρε Δινοπουλε.....ο φιλος σου τι θα παει να κανει στην Κινα???

Θα μας στελνει επεξεργαστες , sticks και κινεζουλες??:hehe:

Σε σας cpuδια, τα υπολοιπα σε μας τους συναδελφους :D:D:D:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.